Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Medium - Tweelingziel relatie - Liefde

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief (HSP) High Sensitieve Person, Hooggevoeligheid, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Medium, Intuïtief, Lenormand Kaarten, Kaartlegging, Engelen Kaarten, Inzichtkaarten, Fotoreading Online.

Maatschappelijke deskundigheid:
Leidinggevende functie (supervisor) in de sector van de Sociale Zekerheid, Financieel, Commercieel, Coach, Trainer, Klanten advies, Communicatie, Oplossingsgericht werken, Coachen, Begeleiding, Advies, Ervaringsdeskundige, Spiritueel Coach, Intuïtief Gesprekspartner.

Specialisaties:
Spiritueel coach, Tweelingziel relaties, Kaartlegging met betrekking tot alle levensvragen
________________________________________________________

Welkom op mijn pagina lieve mensen,

Men omschrijft mij als hoog sensitief (HSP), intuïtief, helder wetend, helder voelend, helderziend en helder horend medium, spiritueel coach, gesprekspartner en gecertificeerd kaartlegster.

Graag help ik je verder als je onbeantwoorde vragen hebt en je even niet meer weet welke richting je jouw leven zal geven. Samen met jou kijk ik waar je tegen aan loopt en verschaf ik duidelijkheid, inzichten en draag ik oplossingen aan, zodat je verder kan. Ik heb al vele mensen met veel plezier verder mogen helpen bijvoorbeeld met vragen over de liefde, relatie en werk of één van de andere specialisaties hierboven aangegeven. Ik zal je altijd eerlijk en zuiver te woord staan.

Hierbij leg ik ook de kaarten. Ik heb verschillende jaren ervaring met het kaarten leggen. Ze vertellen het verhaal van jouw verleden, heden en toekomst. Door in te voelen op jouw energie, of de energie van de persoon waar het om gaat, kan ik boodschappen aan je doorgeven.  Met dit alles word ik bijgestaan door mijn gidsen met zuivere Liefde, Licht en Kracht.

Door mijn eigen levenservaring, kan ik ook voor jou wellicht iets betekenen als je anoniem en vertrouwelijk wil praten over alle vragen die het leven met zich mee kan brengen. Dit alles integer en zonder oordelen of vooroordelen. Dit kan je troost en verlichting bieden en je verder helpen, door middel van begrip, inzicht en advies. Maar ook als jij problemen hebt in jouw relatie, in de liefde of werk gerelateerde vragen.

Tevens kan ik in Tweelingziel relaties je helderheid verschaffen. Ik wil met liefde naar je luisteren.

Tevens schrijf ik regelmatig een Blog die op de website van In-syn te lezen zijn, mijn blogs gaan over zaken die ons kunnen bezig houden.

Neem gerust een kijkje op de website van In-syn en misschien staan er wel een aantal Blogs die je interesseren en wellicht herken je er dingen van jezelf in en heb je er wat aan.


Heb je na het lezen van dit schrijven interesse en ben je nieuwsgierig geworden ?
Heb je vragen naar aanleiding van mijn blogs?
Ben je op zoek naar iemand die naar je luistert?
Wil je gewoon even praten of heb je andere levens vragen?

Dan ga ik graag het gesprek met jou aan. Tot snel!

Warme groet, Jade.

 

Klantervaringen met Jade

1234Laatste

@Jade; Goed advies, dat ik zelf contact moest opnemen met M. Gisteren een heerlijke avond gehad.
:-)goed gesprek gehad. was de 1e keer hier en wat Jade dan verteld alsof ze midden in de situatie zit en de betreffende persoon heel goed kan beschrijven.ook het hoe en waarom kan ze duidelijk uitleggen .
Jade; Heel prettig consult, vriendelijke en eerlijke vrouw die meteen weet hoe ze je kan helpen. Mocht ik in de toekomst met vragen zitten zal ik zeker weer voor haar kiezen!
Hoi Jade, dank u wel voor het fijne gesprek dat ik met u heb gehad. Er is me een hoop duidelijk geworden. Echt een aanrader. Liefs
Heel erg bedankt Jade. Het gesprek was enorm verhelderend. Je hebt haarscherp inzicht in mijn situatie. Ik voel me alweer een stuk lichter.
Jade, mooi, jouw weekkaart! Steuntje in de rug bij mijn twijfels. Hoop op een bevestiging. Op dit moment geen contact.
Ik was te ongeduldig. Vanmorgen reactie op mijn berichtje gekregen van M. Voel me nu weer rustiger.
Lieve Jade, Ik bel je nu vanaf vrijdag helemaal suf haha steeds weer hang ik vrolijk op en leg je alles zoals het is. Heb heel veel aan jouw steun op dit moment. Tot snel! Knuffel Bianca
Lieve Jade, Vorig jaar heb ik twee zeer verhelderende gesprekken met je mogen hebben. Je bent eerlijk, oprecht en betrokken. Dit heeft voor mij heel goed gevoeld. Nu lees ik je laatste blog. Werkelijk prachtig, en zó waar...Ik begin steeds meer de waarde in te zien én waarderen van de huidige periode in mijn leven waarin ik alleen ben. Het met jezelf zijn..... Ik wil je bedanken voor het delen van je wijsheid. Liefs.
Beste Jade, vanochtend een telefonische reading met je gehad over een tweeling ziel relatie. Alles wat je zei klopt. Ik sta versteld dat je op afstand toch zoveel kan voelen. Bedankt voor het advies. Spreek je snel weer!

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P