In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Medium - Tweelingziel relatie - Liefde

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief (HSP) High Sensitieve Person, Hooggevoeligheid, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Medium, Intuïtief, Lenormand Kaarten, Kaartlegging, Engelen Kaarten, Inzichtkaarten, Fotoreading Online.

Maatschappelijke deskundigheid:
Leidinggevende functie (supervisor) in de sector van de Sociale Zekerheid, Financieel, Commercieel, Coach, Trainer, Klanten advies, Communicatie, Oplossingsgericht werken, Coachen, Begeleiding, Advies, Ervaringsdeskundige, Spiritueel Coach, Intuïtief Gesprekspartner.

Specialisaties:
Spiritueel coach, Tweelingziel relaties, Kaartlegging met betrekking tot alle levensvragen
________________________________________________________

Welkom op mijn pagina lieve mensen,

Men omschrijft mij als hoog sensitief (HSP), intuïtief, helder wetend, helder voelend, helderziend en helder horend medium, spiritueel coach, gesprekspartner en gecertificeerd kaartlegster.

Graag help ik je verder als je onbeantwoorde vragen hebt en je even niet meer weet welke richting je jouw leven zal geven. Samen met jou kijk ik waar je tegen aan loopt en verschaf ik duidelijkheid, inzichten en draag ik oplossingen aan, zodat je verder kan. Ik heb al vele mensen met veel plezier verder mogen helpen bijvoorbeeld met vragen over de liefde, relatie en werk of één van de andere specialisaties hierboven aangegeven. Ik zal je altijd eerlijk en zuiver te woord staan.

Hierbij leg ik ook de kaarten. Ik heb verschillende jaren ervaring met het kaarten leggen. Ze vertellen het verhaal van jouw verleden, heden en toekomst. Door in te voelen op jouw energie, of de energie van de persoon waar het om gaat, kan ik boodschappen aan je doorgeven.  Met dit alles word ik bijgestaan door mijn gidsen met zuivere Liefde, Licht en Kracht.

Door mijn eigen levenservaring, kan ik ook voor jou wellicht iets betekenen als je anoniem en vertrouwelijk wil praten over alle vragen die het leven met zich mee kan brengen. Dit alles integer en zonder oordelen of vooroordelen. Dit kan je troost en verlichting bieden en je verder helpen, door middel van begrip, inzicht en advies. Maar ook als jij problemen hebt in jouw relatie, in de liefde of werk gerelateerde vragen.

Tevens kan ik in Tweelingziel relaties je helderheid verschaffen. Ik wil met liefde naar je luisteren.

Tevens schrijf ik regelmatig een Blog die op de website van In-Syn te lezen zijn, mijn blogs gaan over zaken die ons kunnen bezig houden.

Neem gerust een kijkje op de website van In-syn en misschien staan er wel een aantal Blogs die je interesseren en wellicht herken je er dingen van jezelf in en heb je er wat aan.


Heb je na het lezen van dit schrijven interesse en ben je nieuwsgierig geworden ?
Heb je vragen naar aanleiding van mijn blogs?
Ben je op zoek naar iemand die naar je luistert?
Wil je gewoon even praten of heb je andere levens vragen?

Dan ga ik graag het gesprek met jou aan. Tot snel!

Warme groet, Jade.

 

Klantervaringen met Jade

1234Laatste

:-)Gisteren weer contact gehad met M.,zoals je voorspelde. Heel kostbaar.
Lieve Jade, Wauw, ik sta versteld hoe goed jij energieën van mensen aanvoelt. Net zoals ik het aanvoel. Is fijn om dan een bevestiging te krijgen. Je zegt ook altijd hoe het erop staat en is soms niet wat we graag horen maar wel de waarheid. En ik heb liefst de waarheid want anders leven we in een fantasiewereld. Onze gesprekken zijn altijd veel te kort maar wordt nog wel vervolgd. Gewoon top want er zijn mediums die je eerst vragen stellen en dan algemene dingen zeggen maar bij jou schrik ik van wat jij allemaal aanvoelt.
Ik had de gelegenheid niet meer je nog even te bedanken, de credits waren snel op. Dus bij deze nog even. Bedankt voor je eerlijke en heldere advies.
Lieve Jade, Je bent een nuchtere, lieve, intelligente vrouw, oma die zegt zoals het is. En mij en/of mensen niet naar de mond praat. En dicht bij zichzelf blijft. Gewoon realistisch, met een heldere blik op zaken. Erg verhelderend. Je maakt dingen niet mooier dan ze zijn. En dat is fijn, want hier kan ik iets mee. Dankjewel.
Beste Jade, Al je inzichten en voorspellingen zijn werkelijk FANTASTISCH! Voordat ik me eerste gesprek met je begon twijfelde ik nog(onterecht) over het bestaan van paragnosten of mediums, je hebt me echt hoop en vreugde weten te geven, paragnosten en mediums bestaan echt ik kan het iedereen aanraden!
Echt geweldig geholpen door Jade! Ik heb meerdere gesprekken met dr gehad waarbij ik goede inzichten heb gekregen over bepaalde situaties. Erg bedankt hiervoor Jade fantastisch!
Zojuist een heel prettig, verhelderend en warm gesprek gehad met Jade. Alles wat ze zei kon ik plaatsen; ze typeerde mijn ex man en mijn relatie met hem zo treffend! Ik heb nu rust en ga me concentreren op mijn eigen leven en we zien wat de toekomst brengt...
Heel bijzonder hoe je beide mannen en de situatie meteen typeerde. Dank je wel voor je steun, heel fijn, heeft me rust gegeven.
Jade, toen je zei dat het contact met M. nog niet voorbij was, had je gelijk. Onlangs een goed gesprek gehad.Voel me rustiger. Lieve groet, Margo
Jade dank je wel voor alles!!! Ik spreek je snel weer....:-D

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P