In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Huilen mag” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Spiritueel en Automatisch tekenen

Paranormale deskundigheid:
Automatisch tekenen, paranormaal therapeut

Maatschappelijke deskundigheid:
Emotiemanagement, Empathisch vermogen gericht op toekomstperspectief, SEH verpleegkundige, ervaringsdeskundige omgaan met rouwverwerking, mantelzorg en autisme

Specialisaties:
Spiritueel tekenaar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Spiritueel tekenen en automatisch schrift in-syn

Welkom,

Ik nodig je uit om samen op pad te gaan.
De tekening die je ziet staat symbool voor het levenspad dat we allen bewandelen. De bagage die we met ons meedragen is een kostbaar- en onmisbaar referentiekader om verder te gaan. De vlinder staat symbool voor de transformaties in ons leven.

In het leven lopen we soms vast en er ontstaan complexe- of onvoorziene situaties, die ons onzeker maken om een volgende- of nieuwe stap in ons leven te zetten.

‘Van complex naar eenvoud’
‘Van zwaar naar licht’
‘Van chaos en overzicht’

Open je hart voor nieuw kansen.
Ik nodig je uit om kennis te maken met mijn inzichten en ervaringen. Graag verken ik met jou alle mogelijkheden, onder andere aan de hand van mijn tekeningen, om nieuwe inzichten te krijgen andere keuzes te kunnen maken.

Lieve groet,

Marja

 

Klantervaringen met Marja

12

Je bent een engel. Bedankt voor je troost in deze verdrietige tijd voor mij. Xxx
:-) Namaste Marja, Wat ben je een Gods geschenk, de afstemming waar jij mee werkt en tekent, en wat er dan gelijk mag worden omgezet, is immens en van zo'n zuivere bron! Een Parel op de lijn (over lijnen gesproken) en op aarde Dank vanuit het diepst van mijn hart dat je er Bent; I honour you dear sister De lijn verbrak net op het moment dat alles was gezegd, dus dan weet je van wie deze woorden komen. Bereknuffels ;-)
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Hoi Marja, Al meer dan een jaar bel ik je regelmatig. Er is zoveel gebeurd en er gebeurd nog steeds heel veel. De gesprekken met jou en de tekeningen die je maakt en beschrijft helpen mij mijn gedachten en gevoelens te ordenen en helpen mij om te vertrouwen op mijn eigen gevoel. Het helpt mij ook bij het verwerken van verschillende emoties en ze te begrijpen. Ik vind je erg goed en erg bijzonder.
Lieve Marja, zaterdag hebben wij gesproken en het was heel emotioneel bedankt voor alles zoveel getekend en uitgesproken !
Hey Marja, Wederom een bijzondere ervaring om met jou te delen. Jou manier van werken is heel puur en 'in the moment'... Jij tekent terwijl we praten en het ontvouwt zich in vormen en kleuren... Ik blijf dit geniaal vinden omdat het zo puur voelt en altijd klopt! Dankjewel Marja. Hartegroet, Serge
Ik heb je zojuist gesproken, toen ik je belde had ik niet verwacht wat je allemaal zou zeggen.. maar echt mijn complimenten voor jou.. je hebt iets in mij aangewakkerd waar ik lang naar zocht. Bedankt nogmaals.
Om maar in beeldsymbolen te blijven; Marja dit was echt "in de roos"...Zo precies en mooi kwamen verschillende lagen in beeld, als een reis in onthulling/openbaring...en heling!... Wow, ik gloei nog na met veel gegaap...hihi Het ging snel, maar ik ga ervan dat mijn systeem het heeft ontvangen...Het heeft me echt geraakt en heel goed gedaan voel ik. Ik weet je te vinden, dit is echt uniek. hartegeroet v/d balinese (tempel)danseres, buvana:-)
Hoi Marja, Wat fijn! We hangen net op en ik voel nu al een fiks verschil met voor de tekening, die je maakte. Ben er even heel opgelucht van! Dank je wel!
Marja, je tekening heeft me erg goed gedaan! Het scheelt een stuk. Dank!
Lieve Marja, ik heb jou gisteravond gesproken. Zo mooi en bijzonder jouw manier van werken. Wat jij al tekenend aan mij vertelde, was zo treffend. Het raakte mij en maakte mij tegelijkertijd zo blij! Het beeld van de schildpad met een babyschildpadje op zijn rug, zie ik nog steeds voor mij. (mijn innerlijk kind die ik altijd liefdevol met mij meedraag). Het heeft mij heel goed gedaan, nogmaals bedankt! Lieve groetjes, Paulien

12

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P