In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Spiritueel en Automatisch tekenen

Paranormale deskundigheid:
Automatisch tekenen, paranormaal therapeut

Maatschappelijke deskundigheid:
Emotiemanagement, Empathisch vermogen gericht op toekomstperspectief, SEH verpleegkundige, ervaringsdeskundige omgaan met rouwverwerking, mantelzorg en autisme

Specialisaties:
Spiritueel tekenaar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Spiritueel tekenen en automatisch schrift in-syn

Welkom,

Ik nodig je uit om samen op pad te gaan.
De tekening die je ziet staat symbool voor het levenspad dat we allen bewandelen. De bagage die we met ons meedragen is een kostbaar- en onmisbaar referentiekader om verder te gaan. De vlinder staat symbool voor de transformaties in ons leven.

In het leven lopen we soms vast en er ontstaan complexe- of onvoorziene situaties, die ons onzeker maken om een volgende- of nieuwe stap in ons leven te zetten.

‘Van complex naar eenvoud’
‘Van zwaar naar licht’
‘Van chaos en overzicht’

Open je hart voor nieuw kansen.
Ik nodig je uit om kennis te maken met mijn inzichten en ervaringen. Graag verken ik met jou alle mogelijkheden, onder andere aan de hand van mijn tekeningen, om nieuwe inzichten te krijgen andere keuzes te kunnen maken.

Lieve groet,

Marja

 

Klantervaringen met Marja

1234Laatste

Ik voelde mij zo erg beroerd en in de hel op aarde ( sorry voor mijn woordkeuze ) maar nu voel ik mij weer zoveel beter en ook lichter en veel meer in balans met veel liefde te geven en te ontvangen . Raar maar en had ik zelf niet verwacht maar de tekeningen zijn echt helend!! Bedankt lieve Marja ! Jij bent echt een schat op deze lijn.
Lieve Marja, je had het bij het juiste eind/ vrijheid en verplaatsing en positief nieuws over mijn partner. Groetjes de platte wagen.
Soms kom je in het leven niet verder en Marja maakt mooie tekeningen aan de hand van jouw energie en zo komt er weer stroming en kun je weer verder. Ze krijgt ook dingen door aan de hand van haar tekeningen en het is gewoon een heel lief begripvol mooi mens. Ik heb al vele consulten met Marja gehad.
:-D Marja Dankjewel. Het was wederom weer heel verhelderend om met je te spreken. Ondersteunend zijn je mooie, positieve berichten. Many Blessings for You ♥
Lieve Marja, Het was een tijd geleden dat ik je gesproken heb,maar alle gesprekken en tekeningen werken helend,alles klopt! Wat een gave,het is niet uit te leggen zo bijzonder is het ieder keer !
Lieve Marja,wederom bedankt!Het gesprek, de tekeningen,uw woorden werden helend en geeft ruimte ! ❤ Mariska
Dankjewel dat je tijdens de verstilling van mijn leven, een baken wilt zijn. Namasté ♥
Dear Marja, I am Maria your Italian customer; you didn't hear from me for a long time and at first you did not recognize me, I am happy that you remembered me after a while....when I called you I was really upset, you managed to calm me down as you always did in the past, I always feel your positive healing energy and in the end I could sleep like a baby. You are very special, really gifted, your positive vibes always reach me! Thank you very much! :-)
Lieve Marja, Had u de vorige keer voor 't eerst gebeld. Wat bent u bijzonder! Het was een mooie reading ( vrouwelijke Pinokkio zonder neus
Hele vriendelijke, fijne stem en duidelijke (verbeeldende!) antwoorden mogen ontvangen. Dankjewel!

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P