In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Spiritueel en Automatisch tekenen

Paranormale deskundigheid:
Automatisch tekenen, paranormaal therapeut

Maatschappelijke deskundigheid:
Emotiemanagement, Empathisch vermogen gericht op toekomstperspectief, SEH verpleegkundige, ervaringsdeskundige omgaan met rouwverwerking, mantelzorg en autisme

Specialisaties:
Spiritueel tekenaar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Spiritueel tekenen en automatisch schrift in-syn

Welkom,

Ik nodig je uit om samen op pad te gaan.
De tekening die je ziet staat symbool voor het levenspad dat we allen bewandelen. De bagage die we met ons meedragen is een kostbaar- en onmisbaar referentiekader om verder te gaan. De vlinder staat symbool voor de transformaties in ons leven.

In het leven lopen we soms vast en er ontstaan complexe- of onvoorziene situaties, die ons onzeker maken om een volgende- of nieuwe stap in ons leven te zetten.

‘Van complex naar eenvoud’
‘Van zwaar naar licht’
‘Van chaos en overzicht’

Open je hart voor nieuw kansen.
Ik nodig je uit om kennis te maken met mijn inzichten en ervaringen. Graag verken ik met jou alle mogelijkheden, onder andere aan de hand van mijn tekeningen, om nieuwe inzichten te krijgen andere keuzes te kunnen maken.

Lieve groet,

Marja

 

Klantervaringen met Marja

12

GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Hoi Marja, Al meer dan een jaar bel ik je regelmatig. Er is zoveel gebeurd en er gebeurd nog steeds heel veel. De gesprekken met jou en de tekeningen die je maakt en beschrijft helpen mij mijn gedachten en gevoelens te ordenen en helpen mij om te vertrouwen op mijn eigen gevoel. Het helpt mij ook bij het verwerken van verschillende emoties en ze te begrijpen. Ik vind je erg goed en erg bijzonder.
Lieve Marja, zaterdag hebben wij gesproken en het was heel emotioneel bedankt voor alles zoveel getekend en uitgesproken !
Hey Marja, Wederom een bijzondere ervaring om met jou te delen. Jou manier van werken is heel puur en 'in the moment'... Jij tekent terwijl we praten en het ontvouwt zich in vormen en kleuren... Ik blijf dit geniaal vinden omdat het zo puur voelt en altijd klopt! Dankjewel Marja. Hartegroet, Serge
Ik heb je zojuist gesproken, toen ik je belde had ik niet verwacht wat je allemaal zou zeggen.. maar echt mijn complimenten voor jou.. je hebt iets in mij aangewakkerd waar ik lang naar zocht. Bedankt nogmaals.
Om maar in beeldsymbolen te blijven; Marja dit was echt "in de roos"...Zo precies en mooi kwamen verschillende lagen in beeld, als een reis in onthulling/openbaring...en heling!... Wow, ik gloei nog na met veel gegaap...hihi Het ging snel, maar ik ga ervan dat mijn systeem het heeft ontvangen...Het heeft me echt geraakt en heel goed gedaan voel ik. Ik weet je te vinden, dit is echt uniek. hartegeroet v/d balinese (tempel)danseres, buvana:-)
Hoi Marja, Wat fijn! We hangen net op en ik voel nu al een fiks verschil met voor de tekening, die je maakte. Ben er even heel opgelucht van! Dank je wel!
Marja, je tekening heeft me erg goed gedaan! Het scheelt een stuk. Dank!
Lieve Marja, ik heb jou gisteravond gesproken. Zo mooi en bijzonder jouw manier van werken. Wat jij al tekenend aan mij vertelde, was zo treffend. Het raakte mij en maakte mij tegelijkertijd zo blij! Het beeld van de schildpad met een babyschildpadje op zijn rug, zie ik nog steeds voor mij. (mijn innerlijk kind die ik altijd liefdevol met mij meedraag). Het heeft mij heel goed gedaan, nogmaals bedankt! Lieve groetjes, Paulien
Jeetje Marja..., Het is echt zoals je hebt omschreven. Je tekeningen staan symbool voor mijn levenspad. Dankzij jouw tekeningen heb ik, samen met jou, al zoveel stappen mogen maken op mijn levenspad en het houdt maar niet op :-) Ik ben zo ontzettend gegroeid. Samen met jou heb Ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te blijven luisteren naar wat mij wordt ingegeven en vertrouwen te hebben in mezelf. En door dat te doen kan ik nu echt datgene gaan doen waar mijn hart ligt. Ik zeg niet dat het altijd even makkelijk was en even duidelijk waarom ik de dingen moest doen die ik gedaan heb, maar uiteindelijk valt alles samen en heb ik het waarom begrepen. Bijna vijftig en het leven begint pas... Ik zie de toekomst vol vertrouwen en met de zon in mijn hart tegemoet. Ik wens dat een ieder toe ;-) Zo ontzettend bedankt voor je hulp!
Vanaf het eerste telefoongesprek ervaar ik de magie van jouw tekenkunsten. Onze gesprekken en jouw tekeningen zijn enorm ondersteunend in mijn processen. Met je liefdevolle aandacht en levendige kleurtjes vult mijn hart zich altijd met blijdschap. Het is echt bijzonder om op deze manier boodschappen en inzichten te mogen ontvangen. Dankjewel (Goud;))

12

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P