In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Contact met In-Syn?

Wij streven  naar een optimaal functionerende website en dienstlevering, mocht er een reden zijn om contact met ons op te nemen, dan kan dat op onder andere op deze pagina.

Wil je contact opnemen omdat je graag ons team wilt komen versterken, vul dan het sollicitatie formulier in op de pagina Vacatures.

Als je in jouw beleving een technisch probleem ervaart, bijvoorbeeld;

  • Je hebt credits gekocht en je ziet de e-mail met de belcode niet binnenkomen in je mailbox. Weet dan dat de belcode altijd direct na het afronden van de betaling zichtbaar is op de pagina credits kopen, waar je naar teruggeleid word. De e-mail met de belcode kan ogenschijnlijk niet op je inbox zijn binnengekomen, maar in de Spam of ongewenste mail map. Blijkbaar houdt je firewall de mail tegen, wijzig de instellingen van je firewall om dit op te lossen.
  • Het uploaden van een foto mislukt op de pagina fotoreading
  • Het formulier bel afspraak maken is verstuurd, alleen ontvang je geen reactie van de consulent
  • De consulent staat beschikbaar op de website, maar is (technisch) niet bereikbaar

Wil je met betrekking tot bovenstaande of andere vragen en/of opmerkingen contact met ons opnemen, dan kan dit ook op de pagina Klacht.

In-syn.nl hecht grote waarde aan het leveren van kwaliteit en het respecteren van algemene integere normen en waarden. Om onze visie en de daaraan verbonden criteria duidelijk te communiceren aan derden, wille wij je vragen om onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid door te lezen.
Mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, dan zien we jouw bericht graag tegemoet en zullen wij ons best doen om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Als je onderstaand contact formulier invult of direct een email zendt naar support@in-syn.nl, wij zullen binnen twee dagen reageren op het bericht en zonodig contact met je opnemen.

Contact formulier