In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Contact met In-syn?

Wij streven  naar een optimaal functionerende website en dienstlevering, mocht er een reden zijn om contact met ons op te nemen, dan kan dat op onder andere op deze pagina.

Wil je contact opnemen omdat je graag ons team wilt komen versterken, vul dan het sollicitatie formulier in op de pagina Vacatures.

Als je in jouw beleving een technisch probleem ervaart, bijvoorbeeld;

 • Je hebt credits gekocht en je ziet de e-mail met de belcode niet binnenkomen in je mailbox. Weet dan dat de belcode altijd direct na het afronden van de betaling zichtbaar is op de pagina credits kopen, waar je naar teruggeleid word. De e-mail met de belcode kan ogenschijnlijk niet op je inbox zijn binnengekomen, maar in de Spam of ongewenste mail map. Blijkbaar houdt je firewall de mail tegen, wijzig de instellingen van je firewall om dit op te lossen.
 • Het uploaden van een foto mislukt op de pagina fotoreading
 • Het formulier bel afspraak maken is verstuurd, alleen ontvang je geen reactie van de consulent
 • De consulent staat beschikbaar op de website, maar is (technisch) niet bereikbaar

Wil je met betrekking tot bovenstaande of andere vragen en/of opmerkingen contact met ons opnemen, dan kan dit ook op de pagina Klacht.

In-syn.nl hecht grote waarde aan het leveren van kwaliteit en het respecteren van algemene integere normen en waarden. Om onze visie en de daaraan verbonden criteria duidelijk te communiceren aan derden, wille wij je vragen om onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid door te lezen.
Mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, dan zien we jouw bericht graag tegemoet en zullen wij ons best doen om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Als je onderstaand contact formulier invult of direct een email zendt naar info@in-syn.nl , wij zullen binnen twee dagen reageren op het bericht en zonodig contact met je opnemen.

Contact formulier


793 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.1/5