In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Het Laatste Kwartier van de Maan voor Reflectie en Voorbereiding

"Laat het laatste kwartier van de maan je leiden naar innerlijke reflectie en voorbereiding, zodat je in de komende cyclus kunt stralen met vernieuwde kracht en helderheid." – Su

Als we naar de nachtelijke hemel kijken, kunnen we de maan zien veranderen van een heldere, volle schijf naar een subtiele, bijna onzichtbare boog. Elke fase van de maan brengt zijn eigen energie en betekenis met zich mee, en een van de meest introspectieve fasen is het laatste kwartier. Dit is een tijd van reflectie en voorbereiding, waarin we de kans krijgen om diep na te denken over onze doelen en prestaties terwijl we ons voorbereiden op de volgende maancyclus.

Het Laatste Kwartier van de Maan voor Reflectie en Voorbereiding - Su

Reflecteren op Doelen en Prestaties

Het laatste kwartier van de maan biedt een waardevolle gelegenheid om even stil te staan en terug te kijken op de afgelopen weken. Neem de tijd om te reflecteren welke doelen je hebt gesteld en welke stappen je hebt genomen om ze te bereiken. Heb je vooruitgang geboekt? Ben je obstakels tegengekomen? Door eerlijk naar onze prestaties te kijken, kunnen we inzichten opdoen die ons helpen groeien en evolueren.

Tips voor Reflectie

1. Maak tijd vrij: Plan bewust een moment in je agenda tijdens het laatste kwartier van de maan om te reflecteren. Creëer een rustige en comfortabele ruimte waar je zonder afleiding kunt nadenken.

2. Journaling: Pak een dagboek en schrijf op wat er in je opkomt. Stel jezelf vragen zoals: Wat heb ik bereikt? Wat heb ik geleerd? Wat wil ik nog meer bereiken?

3. Meditatie: Neem tijd om te mediteren en je gedachten te kalmeren. Laat eventuele zorgen los en open jezelf voor nieuwe inzichten en inspiratie.

4. Visualisatie: Visualiseer jezelf die je doelen bereikt en voel de emoties die daarbij horen. Dit helpt je je focus te versterken en je motivatie te vergroten.

Voorbereiden op de volgende maancyclus

Na de reflectie is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende fase van groei en ontwikkeling. Gebruik de inzichten die je hebt opgedaan tijdens het laatste kwartier van de maan om nieuwe doelen te stellen en een plan te maken voor de komende weken. Blijf flexibel en wees bereid om je aan te passen aan eventuele uitdagingen die zich voordoen.

Begeleiding en ondersteuning
Ben je op zoek naar begeleiding en ondersteuning bij het gebruik van het laatste kwartier van de maan voor reflectie en voorbereiding? Ik sta klaar om je te helpen! Als helder waarnemer en maanoloog begeleid ik je graag bij het verkennen van deze krachtige energieën en bij het helder voor ogen krijgen van je doelen.

Bel me of chat met mij voor een persoonlijke reading en ontdek hoe je het meeste kunt halen uit het laatste kwartier van de maan. Samen kunnen we werken aan het versterken van je intuïtie, het vergroten van je zelfinzicht en het creëren van een leven dat in lijn is met je diepste verlangens en doelen.

Ben je klaar voor een leven vol vervulling, groei en magie? Ik kijk ernaar uit om van je te horen!