Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziend medium, rouwverwerking

Lieve mensen, ik ben Corrie.

Van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderziend.
Langs deze weg wil ik je helpen om je een beter inzicht te geven d.m.v.een kaartlegging en mijn heldervoelende en helderziende gaven als medium.

Ik kan contact maken met jouw overleden dierbaren en via mijn Gidsen contact met overledenen maken, zodat jij via mij antwoorden krijgt op de vragen die je aan hen hebt.
Dit kan het verdriet wat verzachten tijdens de rouwverwerking. Ik krijg heldere beelden van u door als ik u aan de telefoon heb en doe mijn best al uw vragen zo zuiver mogelijk te beantwoorden.

U kunt mij gerust bellen geen vraag is mij teveel.

Heel veel kracht en liefde, Corrie

Klantervaringen met Corrie

1234Laatste

Het was een fijn gesprek. Een vrouw die duidelijk, open en eerlijk is. En voor de rest is het in mijn ogen gewoon afwachten wat er voor de rest op mijn pad komt. Het moeilijkste is alle levenslessen die een mens moet doorlopen. Corrie bedankt.
Fijn gesprek, ze heeft me een stukje rust gegeven. Heel erg bedankt.❤️
Super dijn gesprek gehad met Corrie, ze geeft je antwoordende gaat goed te werk, ook als je geen vragen hebt en gewoon wil weten hoe en wat, zal ze je er iets over vertellen.. het was een goed een zeer betrouwbaar gesprek. Dankjewel;-)
Corrie bedankt voor de reading. Intuitie maken we eigenlijk te weinig gebruik van. Fijn dat je het aanhaalde er op wees. Heerlijk dat je in ieder geval open en eerlijk was. Die bevestigingen had ik nodig en ik voel me weer vrijer. Het voelde goed.
Zojuist een fijne reading gehad. Corrie vertelde direct heel duidelijk hoe ze werkt en wat er binnen komt. Corrie vertelde uit haar zelf een aantal zaken die op mijn pad gaan komen (van sommige wist ik het al). Precies wat ik prettig vindt bij een helderziend medium. Corrie heeft mij meerdere keren gevraagd of ik nog verder nog vragen heb. Zeker een aanrader. Dank Corrie. Ik ga je zeker een keer terug bellen.
Hallo Corrie, Bedankt voor het gesprek & inzicht, het deed goed. Alles wat u zei klopte en voelde u goed aan. Groet, Jessy
Heb net een consult van Corrie gehad, een hele lieve vrouw die me inzichten heeft gegeven en advies gegeven
een leuk gesprek met corrie gehad over mijn overleden zoon en corrie vertelde mij wat en hoe ik verder moet gaan en dat ga ik doen ik heb veel aan corrie gehad
Corrie, ook ik heb net met u gesproken en vond het een fijn consult. Ik zat vast en naar aanleiding van wat u heeft verteld en heeft mogen voelen en wat mocht doorkomen, kan ik weer een stapje verder. Heb met een goed gevoel het gesprek afgesloten. Heel erg bedankt. :-)
Dag lieve corrie, ik heb je gesproken en wat een liefdevol en warme persoonlijkheid ben je! Je Wist direct te vertellen wat mijn blokkade was. Ik sta nog versteld van wat je allemaal zei ... ik ga je zeker nog eens terug bellen.. en Oja , je vertelde me dat mijn contract verlengd zou worden en ik krijg vandaag het goede nieuws dat het met 6 maanden verlengd is! Corrie je bent een topper! Veel liefs Claire

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P