Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziend medium, rouwverwerking

Lieve mensen, ik ben Corrie.

Van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderziend.
Langs deze weg wil ik je helpen om je een beter inzicht te geven d.m.v.een kaartlegging en mijn heldervoelende en helderziende gaven als medium.

Ik kan contact maken met jouw overleden dierbaren en via mijn Gidsen contact met overledenen maken, zodat jij via mij antwoorden krijgt op de vragen die je aan hen hebt.
Dit kan het verdriet wat verzachten tijdens de rouwverwerking. Ik krijg heldere beelden van u door als ik u aan de telefoon heb en doe mijn best al uw vragen zo zuiver mogelijk te beantwoorden.

U kunt mij gerust bellen geen vraag is mij teveel.

Heel veel kracht en liefde, Corrie

Klantervaringen met Corrie

1234Laatste

Corrie , ik heb verledenweek een consult van u gehad, en het was een fijn gesprek ,een aantal dingen zijn al uitgekomen u bent een gezellig en zuiver persoon om mee te praten ik bel u snel weer groetjes willie
Fijn consult gehad bij corrie, antwoord gekregen op mijn vragen. Ik ga zeker nog een keertje bellen met haar. Dank u wel lieve corrie
dank je wel voor ons mooie gesprek. Je wist precies wat ik nodig had, hebt me vertrouwen gegeven en ook nog een paar mooie boodschappen. Ik neem zeker nog een keer contant op. Want een mooi mens ben jij!
Hoefde niets te zeggen. Corrie is accuraat in haar uitspraken. Heeft mij helder inzicht gegeven en vertrouwen. Een aanrader!!
Wat is Corrie een lieve vrouw, en wat heeft ze me opweg geholpen. Zowel in mijn rouwproces, als in mijn werk en relatie inzichten. Corrie hartstikke bedankt!
Net een heel prettig gesprek gehad met Corrie. Heel eerlijk, helder en met humor. Ze wist wat dingen te benoemen die niemand kon weten (de witte kiezels) en ik heb mooie vooruitzichten. Dank je wel Corrie!
:-)Dankjewel voor jouw positieve bericht met wijze raad en humor x
Lieve Corrie, Bedankt voor het fijne consult. Je voelde precies aan wat er speelde en door welke oorzaak dit is ontstaan in mijn jeugd. Recht door zee, goed advies en ik ben gerust gesteld dat alles op zijn pootjes terecht gaat komen. Bedankt!
Lieve Corrie, dank je wel voor het fijne gesprek. Je bent heel erg begripvol en je geeft goede adviezen. Ik was somber... ik voel me een stuk beter en heb weer meer vertrouwen in de toekomst.
Lieve corrie Bedankt voor de mooie liefde volle Reading U heb mijn zeker gelopen om door te kunnen gaan En ben blij dat het heel goed gaat met me dierbaren En de voorspelling wat u deed voor me klop compleet Veel liefs mel

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P