Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziend medium, rouwverwerking

Lieve mensen, ik ben Corrie.

Van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderziend.
Langs deze weg wil ik je helpen om je een beter inzicht te geven d.m.v.een kaartlegging en mijn heldervoelende en helderziende gaven als medium.

Ik kan contact maken met jouw overleden dierbaren en via mijn Gidsen contact met overledenen maken, zodat jij via mij antwoorden krijgt op de vragen die je aan hen hebt.
Dit kan het verdriet wat verzachten tijdens de rouwverwerking. Ik krijg heldere beelden van u door als ik u aan de telefoon heb en doe mijn best al uw vragen zo zuiver mogelijk te beantwoorden.

U kunt mij gerust bellen geen vraag is mij teveel.

Heel veel kracht en liefde, Corrie

Klantervaringen met Corrie

1234Laatste

Je bent een schat en ik sta versteld over al je inzichten en advies. Hartelijk dank
Lieve Corrie,wederom bedankt.U voelt alles feilloos aan.Alles duidelijk + met humor uitgelegd❤ Mariska
Beste Corrie, Heel erg bedankt voor de duidelijkheid, de mooie reading en de voorspelling. Je bent erg zuiver en to the point. Zeker een aanrader!
Corrie, Ik bel je zo af en toe als ik het even niet meer weet. Zo ook deze week. Met veel verbazing luister ik wat jij allemaal weet te vertellen, vooral omdat het klopt! Nuchter en helder qua overbrengen van je informatie. Dit maakt je uniek! Je hebt mij weer een boost gegeven en ik heb weer energie om naar mijn doel toe te werken. Dank voor nu.
Lieve Corrie, wat hebben we een gezellig gesprek gehad met humor:-D Brabantse gezelligheid laat ik het noemen :-P Wat een heldere inzichten en rake voorspellingen. Bedankt daarvoor! Tot ziens en nu rustig slapen.
Corrie. Was een superrrr gesprek. Duidelijk en inzicht.
Corrie , ik heb verledenweek een consult van u gehad, en het was een fijn gesprek ,een aantal dingen zijn al uitgekomen u bent een gezellig en zuiver persoon om mee te praten ik bel u snel weer groetjes willie
Fijn consult gehad bij corrie, antwoord gekregen op mijn vragen. Ik ga zeker nog een keertje bellen met haar. Dank u wel lieve corrie
dank je wel voor ons mooie gesprek. Je wist precies wat ik nodig had, hebt me vertrouwen gegeven en ook nog een paar mooie boodschappen. Ik neem zeker nog een keer contant op. Want een mooi mens ben jij!
Hoefde niets te zeggen. Corrie is accuraat in haar uitspraken. Heeft mij helder inzicht gegeven en vertrouwen. Een aanrader!!

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P