Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziend medium, rouwverwerking

Lieve mensen, ik ben Corrie.

Van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderziend.
Langs deze weg wil ik je helpen om je een beter inzicht te geven d.m.v.een kaartlegging en mijn heldervoelende en helderziende gaven als medium.

Ik kan contact maken met jouw overleden dierbaren en via mijn Gidsen contact met overledenen maken, zodat jij via mij antwoorden krijgt op de vragen die je aan hen hebt.
Dit kan het verdriet wat verzachten tijdens de rouwverwerking. Ik krijg heldere beelden van u door als ik u aan de telefoon heb en doe mijn best al uw vragen zo zuiver mogelijk te beantwoorden.

U kunt mij gerust bellen geen vraag is mij teveel.

Heel veel kracht en liefde, Corrie

Klantervaringen met Corrie

1234Laatste

Lieve Corrie, hartelijk dank voor het gesprek van vorige week. Je bent een super lieve vrouw die precies aanvoelt hoe de vork in de steel steekt. Ik had gehoopt dat je andere dingen zou zeggen maar het is zoals het is Ik laat shel iets weten. Liefs Jomar
Corrie is top!
:-) Hallo Corrie, bedankt voor dit leerzame gesprek, Jouw antwoorden waren kloppend en stof om van te leren. Bedankt. Groetjes van, Mats
:-)Heb een heel prettig gesprek gehad met Corrie! Wist alles goed te vertellen.
Hoi Corrie, Ik heb zojuist een mooi consult bij u gehad! Straight forward en een prettige ervaring, het klopte. En wat een mooie afsluiting. Ik ga ervoor! Dank u wel.
Dankjewel Corrie voor het fijne gesprek. Je hebt me veel inzichten, wijsheid en duidelijkheid gegeven. En ook vertrouwen in mezelf en in de toekomst. En dat alles op een nuchtere manier en met de nodige humor. Een heel verhelderend gesprek. Ik kan weer vooruit dankzij jou! Groetjes, Maria
Corrie heeft me in een heel ingewikkeld vraagstuk een heel eerlijk, duidelijk en helder antwoord gegeven. Zonder omwegen, recht door zee, recht in mijn hart. Dank je wel lieve Corrie!
Verhelderend gesprek met corrie gehad. Duidelijk een vrouw met ervaring in spiritualiteit, ze heeft beschermend advies gegeven, een luisterend oor maar de juiste antwoorden op de vragen die ik stelde: Dank Corrie!
Lieve corrie, Bedankt voor het fijne en rustgevende gesprek. Ik ben hierdoor grotendeels opgelucht en voel mij begrepen. Ik was heel bang om te bellen maar de klik en het vertrouwen was er al snel. Ik ben benieuwd naar de veranderingen die nog in mijn leven gaan komen. Bedankt voor jou steun , kracht en hulp .
Hé Corrie, wat een mooie boodschappen heeft u doorgekregen voor mij. Helder en direct, top. Heel hartelijk dank , wellicht tot een andere keer

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P