In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderziend medium, rouwverwerking

Lieve mensen, ik ben Corrie.

Van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderziend.
Langs deze weg wil ik je helpen om je een beter inzicht te geven d.m.v.een kaartlegging en mijn heldervoelende en helderziende gaven als medium.

Ik kan contact maken met jouw overleden dierbaren en via mijn Gidsen contact met overledenen maken, zodat jij via mij antwoorden krijgt op de vragen die je aan hen hebt.
Dit kan het verdriet wat verzachten tijdens de rouwverwerking. Ik krijg heldere beelden van u door als ik u aan de telefoon heb en doe mijn best al uw vragen zo zuiver mogelijk te beantwoorden.

U kunt mij gerust bellen geen vraag is mij teveel.

Heel veel kracht en liefde, Corrie

Klantervaringen met Corrie

1234Laatste

Het is niet alleen fijn. Ook gewoon leuk om een consult bij je te hebben, rechtstreeks,eerlijk lekker nuchter een lach. Waar nodig zet je mij met de voeten op de vloer. Bloem
Lieve Corrie, Bedankt voor je inzichten en antwoorden. Ik heb zo fijn met je gesproken. Voelde me gehoord. Alles was bespreekbaar. Niks was raar. Heb duidelijke antwoorden van je gekregen en ben bezig het te verwerken. Zodra ik m’n uitslag heb neem ik zeker weer contact met je op. Dikke knuffel
Dankjewel voor het goede gesprek Corrie. Je bent een lieverd en je hebt het goed helder voor mij gemaakt!
Lieve Corrie, dank je wel voor de mooie reading waarin je contact mocht leggen met mijn zus die over gegaan is . Je benoemde zulke kenmerkende zaken van mijn zus dat ik kippevel kreeg en nu ik weet dat alles goed is met haar ik mijn verdriet kan los laten. dank je wel liefs ingrid
Dank Corrie! Heel goed gesprek en je voelde alles goed aan. Lief en toch nuchter! Voor herhaling vatbaar. Bedankt.:-D
Dank je wel Corrie voor je eerlijke en duidelijke antwoorden .Je hebt me positieve energie gegeven
Vanmiddag met Corrie gesproken. Zij voelde alles goed aan en heeft mij gerust kunnen stellen. Corrie is zo nuchter en vooral heel eerlijk. Bedankt dat je er weer voor mij was!!!
Lieve Corrie, bedankt voor je inzichten en een fijn gesprek. Je bent een mooi mens. Ik wens je al het goede. Vriendelijke groet, P.
Lieve Corrie, Wat heb ik een mooie consult met jou gehad. Je hebt mij goed te woord gestaan. Het was erg fijn om mijn hart te luchten. Jouw tips neem ik mee in mijn toekomst. Nogmaals bedankt voor het warme gesprek en hoop dat je bij mij hebt geschept. Dikke knuffel
Lieve Corrie, dank voor het fijne gesprek gisterenavond. Corrie is een lieve vrouw en gaf troost en goede handvatten. Bedankt Corrie ♡ M.

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P