Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Poortdagen” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Helderziend medium, rouwverwerking

Lieve mensen, ik ben Corrie.

Van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderziend.
Langs deze weg wil ik je helpen om je een beter inzicht te geven d.m.v.een kaartlegging en mijn heldervoelende en helderziende gaven als medium.

Ik kan contact maken met jouw overleden dierbaren en via mijn Gidsen contact met overledenen maken, zodat jij via mij antwoorden krijgt op de vragen die je aan hen hebt.
Dit kan het verdriet wat verzachten tijdens de rouwverwerking. Ik krijg heldere beelden van u door als ik u aan de telefoon heb en doe mijn best al uw vragen zo zuiver mogelijk te beantwoorden.

U kunt mij gerust bellen geen vraag is mij teveel.

Heel veel kracht en liefde, Corrie

Klantervaringen met Corrie

1234Laatste

een leuk gesprek met corrie gehad over mijn overleden zoon en corrie vertelde mij wat en hoe ik verder moet gaan en dat ga ik doen ik heb veel aan corrie gehad
Corrie, ook ik heb net met u gesproken en vond het een fijn consult. Ik zat vast en naar aanleiding van wat u heeft verteld en heeft mogen voelen en wat mocht doorkomen, kan ik weer een stapje verder. Heb met een goed gevoel het gesprek afgesloten. Heel erg bedankt. :-)
Dag lieve corrie, ik heb je gesproken en wat een liefdevol en warme persoonlijkheid ben je! Je Wist direct te vertellen wat mijn blokkade was. Ik sta nog versteld van wat je allemaal zei ... ik ga je zeker nog eens terug bellen.. en Oja , je vertelde me dat mijn contract verlengd zou worden en ik krijg vandaag het goede nieuws dat het met 6 maanden verlengd is! Corrie je bent een topper! Veel liefs Claire
Live Corrie,ik heb net gesproken en ik vond fijne gesprek met u bedankt en ik bel je nog een keer Groetjes Ergina:-):-):-)
Hoi Corrie, Wat een heerlijk gesprek, ik kreeg er heel veel energie van! Je bent open en komt direct to the point. Ga zo door en ik bel je zeker weer. Liefs, RL
Lieve Corrie, Bedankt voor jouw heldere uitleg en het fijne gesprek. De dingen over mijn overleden waren zo kloppend. Ik hoop dat er snel een toenadering volgt met ...en hij degene is die jij naast mij ziet? Nogmaals bedankt!
Net een hele fijne reading gehad. Ik heb dingen bevestigd gekregen die ik hoopte, maar niet zeker wist. Je wist dingen ook heel treffend te omschrijven. Ik ga zeker aan de slag met mijn dochter. Je bent een aanrader om te bellen. Bedankt!
Lieve Corrie, Ondanks je verkoudheid enorm bedankt voor je consult. Helder, duidelijk en eerlijk. Ik blokkeer nogal eens maar jij laat zien waar het weer mag stromen. Dat is erg fijn! Ik neem gauw weer contact met je op! Liefs Suzanne
Hoewel je zelf niet helemaal begreep wat je zei,lieve Corrie, was het voor mij heel duidelijk en een geruststelling om te horen. Dankjewel!
Lieve corry ik vond ons gesprek echt fijn je hebt me weer vertrouwen gegeven en bent heel eerlijk een topper ben je!liefs Tamara

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P