Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Belgisch paragnost en kaartlegster

Lieve mensen,

Ik ben Linda en werk al jarenlang als paragnost en kaartlegster en help u graag bij uw levensvragen op het gebied van liefde, relatie en werk.
Gespecialiseerd in de grote legging met de Lenormandkaarten.

Engel belgisch kaartlegster

 

Klantervaringen met Linda

1234Laatste

Aardige vrouw snel inzicht in de situatie voorspelling is uitgekomen
Lieve Linda, Ik bel je nu 2 jaar. Het meeste is uitgekomen. Sommige dingen laten nog op zich wachten zoals de kaarten laten zien. Je bent warm, geduldig en lief. Dank je
U blijft mij verbazen alles wat u voorspeld komt gewoon echt uit tot in de kleinste details en het maakt niet uit hoevaak ik u bel u blijft me altijd te woord staan en we kunnen ook lachen met elkaar u bent echt de beste bedankt voor alles!
Lieve Linda,dank voor je consult.Klopt wat je ziet.Jij bent altijd geduldig, lief en meelevend. Knuffel van Mariska
Linda voorspelde een financiële meevaller en dat is uitgekomen !! Ben altijd zeer blij met haar leggingen voor inzichten en dergelijke en bel haar zeker weer. Anoniem
Lieve Linda. Ik heb al veel gesprekken met je gevoerd. We hebben over mijn verleden, heden en toekomst gesproken. Er is voor mij een puzzel van jaren in elkaar gevallen. Ik ben je zeer dankbaar. Er zullen nog veel gesprekken volgen. Temeer, omdat je zeer integer en liefdevol bent. Linda....je bent mijn held.
Linda is mijn favoriet! Ik bel haar al jaren en alles wat ze voorspelde is uitgekomen, tot in detail. Ze krijgt de dingen zo zuiver door, alles klopt. Ze blijft iedere keer opnieuw naar het probleem luisteren en de antwoorden doorgeven die je zoekt.Linda is zon lief en goed mens!
Linda , mijn favoriete medium! Ze is zo lief en heel veel dingen die ze maanden geleden zag, zijn uitgekomen. Je bent een topper. Dank voor je prachtige kaartlegging vandaag.
Even een bericht voor jou Linda. De toewijding die je blijft stoppen in alle gesprekken vind ik bewonderenswaardig. Dezelfde vraag, hetzelfde probleem, je blijft het vooruitzicht dan wel perspectief aanreiken en voor mij is de boemeltrein inderdaad bij het eerste station aangekomen. Hobbel 1 is genomen, je voorspelling is uitgekomen: op voor het tweede station met bestemming...x Dank je wel voor het blijven geven van de blik vooruit met een :-)! Liefs
Linda is echt top, ze voorspelt tot in de details. Je kunt alles aan haar alles vragen, ze is voor mij een steun en toeverlaat, oprecht en eerlijk. Veel liefs van R.

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P