Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Belgisch paragnost en kaartlegster

Lieve mensen,

Ik ben Linda en werk al jarenlang als paragnost en kaartlegster en help u graag bij uw levensvragen op het gebied van liefde, relatie en werk.
Gespecialiseerd in de grote legging met de Lenormandkaarten.

Engel belgisch kaartlegster

 

Klantervaringen met Linda

1234Laatste

Linda , mijn favoriete medium! Ze is zo lief en heel veel dingen die ze maanden geleden zag, zijn uitgekomen. Je bent een topper. Dank voor je prachtige kaartlegging vandaag.
Even een bericht voor jou Linda. De toewijding die je blijft stoppen in alle gesprekken vind ik bewonderenswaardig. Dezelfde vraag, hetzelfde probleem, je blijft het vooruitzicht dan wel perspectief aanreiken en voor mij is de boemeltrein inderdaad bij het eerste station aangekomen. Hobbel 1 is genomen, je voorspelling is uitgekomen: op voor het tweede station met bestemming...x Dank je wel voor het blijven geven van de blik vooruit met een :-)! Liefs
Linda is echt top, ze voorspelt tot in de details. Je kunt alles aan haar alles vragen, ze is voor mij een steun en toeverlaat, oprecht en eerlijk. Veel liefs van R.
Het 1e is uitgekomen en we gaan nu wachten op het vervolg. Dank je wel Linda!
Linda; Top vrouw
Linda is echt een top vrouw tot nu toe alles voorspeld tot in de kleinste details het is soms gewoon eng. Linda is ook super lief en ik bel al maanden met haar en dat zal ik ook blijven doen ik raad haar iedereen aan
Lieve Linda, je blijft voor mij de beste medium. Je bent oprecht, zuiver en to the point. Daarnaast ben je altijd opgewekt en positief. En weer zijn voorspellingen uitgekomen. Veel liefs van R.
Ik geloof echt dat het beste (snel) zal komen. Bedankt voor de lieve woorden en mij positief in te stellen. Liefs..;-)
Wat een geweldige vrouw is Linda! Open en eerlijk. Nu 3x gesproken en elke keer weer bij het rechte eind. Ze vertelt recht uit het hart. Echt een topper!
Linda is een super medium. Haar voorspellingen komen uit. Ik bel Linda reeds jaren, ze zoekt alles tot de kern uit. Ze verdient 7 sterren. Super! Veel liefs van R.

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P