In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Belgisch paragnost en kaartlegster

Lieve mensen,

Ik ben Linda en werk al jarenlang als paragnost en kaartlegster en help u graag bij uw levensvragen op het gebied van liefde, relatie en werk.
Gespecialiseerd in de grote legging met de Lenormandkaarten.

Engel belgisch kaartlegster

 

Klantervaringen met Linda

1234Laatste

Zeer tevreden over Linda, eerlijk, sympathiek en oprecht. Ik heb haar nog gebeld en steeds zijn haar voorspellingen correct.
Hi Linda, je beide. voorspellingen zijn uitgekomen. Het gesprek met mijn leidinggevende is goed verlopen. De baan waarop ik heb gesolliciteerd heb ik inderdaad niet gekregen.
Lienda ies veine frau oem meee tie pretuh, altijt isse goe de adfies!
Linda is zo fijn! Blijft altijd verder kijken/zoeken als iets niet duidelijk naar voren komt. Lieve warme vrouw, ik bel haar graag en met regelmaat.
Linda is een top medium. Ze zoekt door totdat antwoorden worden verkregen. Ze is geduldig en bekwaam. Linda's voorspellingen komen uit. Dankjewel en veel liefs Linda van R
Weer een top reading gehad met Linda. Voorspellingen zijn uitgekomen. Linda blijft zoeken totdat ze antwoorden doorkrijgt. Super! Dankjewel en veel liefs Linda.
Lieve Linda, jij bent voor mij een topper. Ik bel je al een hele tijd en voorspellingen komen echt uit. Je zoekt echt al mijn antwoorden tot in de details. Geen vraag is jou te veel en je blijft opgewekt en positief. Ik ben je zo dankbaar. Veel liefs van R.
Aardige vrouw snel inzicht in de situatie voorspelling is uitgekomen
Lieve Linda, Ik bel je nu 2 jaar. Het meeste is uitgekomen. Sommige dingen laten nog op zich wachten zoals de kaarten laten zien. Je bent warm, geduldig en lief. Dank je
U blijft mij verbazen alles wat u voorspeld komt gewoon echt uit tot in de kleinste details en het maakt niet uit hoevaak ik u bel u blijft me altijd te woord staan en we kunnen ook lachen met elkaar u bent echt de beste bedankt voor alles!

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P