Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Belgisch paragnost en kaartlegster

Lieve mensen,

Ik ben Linda en werk al jarenlang als paragnost en kaartlegster en help u graag bij uw levensvragen op het gebied van liefde, relatie en werk.
Gespecialiseerd in de grote legging met de Lenormandkaarten.

Engel belgisch kaartlegster

 

Klantervaringen met Linda

1234Laatste

Wat een geweldige vrouw is Linda! Open en eerlijk. Nu 3x gesproken en elke keer weer bij het rechte eind. Ze vertelt recht uit het hart. Echt een topper!
Linda is een super medium. Haar voorspellingen komen uit. Ik bel Linda reeds jaren, ze zoekt alles tot de kern uit. Ze verdient 7 sterren. Super! Veel liefs van R.
Linda, in onzekere tijden heb je me altijd moed en energie gegeven door onze gesprekken! Je bent grondig en blijft warm en de verbinding zoeken in het gesprek, ookal gaat het over hetzelfde probleem! Dank hiervoor. En afgelopen week is een deel van mijn wens in vervulling gegaan conform jouw voorspelling! Een nieuwe baan mogelijk en hopelijk daarna ook nog een oplossing voor het andere probleem. Wordt vervolgd de “boemeltrein”....;-)
Hoi Linda, je bent echt een top medium! Geen enkele vraag is Linda teveel, ze zoekt door tot de kern. Hoevaak je haar ook belt, ze staat altijd voor jou klaar. Ik bel Linda al bijna 2 jaar, voorspellingen zijn uitgekomen, nu nog wachten op een belangrijke voorspelling voor de herfstperiode. Veel liefs van R.
Lieve Linda, we spreken elkaar regelmatig. Het is altijd weer fijn en verhelderend. Je bent niet alleen erg vriendelijk maar ook erg betrokken en echt een steun voor mij. Veel van jouw voorspellingen zijn al uitgekomen. Je bent oprecht en eerlijk. Als je iets ziet wat minder plezierig is, vertel je het ook. Dankjewel Linda. Blij met jou!
Ik bel Linda nu ongeveer een jaar. Helaas is er geen enkele voorspelling uitgekomen. Ik heb eraan getwijfeld om deze review te schrijven omdat ik niemand in diskrediet wil brengen. Toch heeft mijn ervaring er mij toe gebracht om dit te schrijven. Vanwege alle positieve reviews had ik veel vertrouwen in Linda. Ik kreeg zowel dingen te horen die ik liever niet wilde en dingen die mij positief stemde. Helaas is niets ervan uitgekomen. Voor iedereen bij wie alles wel klopte ben ik blij. Helaas is mijn ervaring anders en ik vind dat dat ook gezegd mag worden.
Lieve Linda, Heb al veel met je gebeld. Soms schaam ik me. Bel ik alweer. Steeds op zoek naar bevestiging. Je blijft heel geduldig en warm. Je bent eerlijk en meelevend. Samen kijken we naar mijn processen. Je bent oprecht blij als het goed gaat en oprecht verdrietig als het niet mooi ligt. Je leeft zo mee. Ik hoop dat het zo.mooi blijft liggen. Vorig jaar was het steeds niet mooi maar het klopte wel. Ik hoop nu zoals het al een poos ligt uit mag komen. Dank je voor je geduld en begrip.
Linda ik wou u echt weer bedanken voor een mooie consult het is altijd leuk en prettig om met u te praten en tot nu toe klopt alles wat u heeft voorspeld u bent echt een lieverd!
Lieve Linda, ik bel je al zeer geruime tijd. Weer een wonder dat een voorspelling die je enkele maanden geleden hebt gedaan, uitgekomen is. Linda is echt de beste. Nu wachten op het breakpunt! Dank en veel liefs, R.
Lieve Linda, bedankt voor het mooi gesprek ,je heb duidelijkheid gesproken en ik ga doorzetten .Dankjewel

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P