In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Toekomst voorspellen kan dat?

Toekomstvoorspelling over de liefde, relatie, geld of werk?

Vele mensen vragen tijdens een consult met mij om een toekomstvoorspelling. De meest gestelde vragen gaan over de liefde, maar ook over relatie, geld, werk en kinderen.
Ik geef altijd antwoord op deze vraag, door aan te geven dat ik een prognose kan geven voor de toekomst, dat het gaat zoals aangegeven wordt door mijn gidsen en in de kaarten, maar dat ieder mens zijn of haar leven in eigen hand heeft.
Alhoewel ik niet zal ontkennen, dat sommige dingen gestuurd worden door hierboven, maar waarin jijzelf nog steeds zelf bepaald hoe je daarmee om wil gaan. Het leven ligt volgens mij niet vast en dat is misschien maar goed ook. Je bent hier om jouw lessen te leren en al jouw eigen dromen en doelen te verwezenlijken. Zou het leven vooraf al bepaald zijn, welke doelen zou je jezelf dan nog stellen in je leven?  Waarom zou je dan nog dromen en plannen maken? Als je ergens voor gewerkt en gevochten hebt en je  bereikt dit doel, ben je trots op jezelf en voel je jezelf geweldig als  je het voor elkaar gekregen hebt. Gelukkig kunnen wij de loop van ons leven dus zelf bepalen en veranderen.

Creeer je eigen toekomst


Net als iedereen heb ik ook wel eens levensvragen die mij bezig houden en waar ik graag een antwoord op zou willen hebben. Vaak weet ik het antwoord wel, maar zoek ik bevestiging een stukje rust, misschien is het ook wel een stukje onzekerheid, waar ik mezelf ter degen van bewust ben. Buiten mijn spirituele gaven ben ik ook gewoon een mens, met alle volkomen en onvolkomenheden, twijfels en zekerheden. Maar ik heb en hou vertrouwen in het universum en mezelf en ik vraag om hulp van boven, aan de overleden dierbaren, de engelen en mijn gidsen en die wordt mij dan ook gegeven. Maar ik maak zelf de beslissingen, zodat ik mijn levenslessen leer en kan terug kijken op hoogtepunten en dieptepunten. Juist hierdoor krijg je zoveel inzichten, wijsheid en levenservaring.
Met zekerheid de toekomst voorspellen is dus eigenlijk niet te doen, omdat niets vaststaat en jij met jouw beslissingen invloed hebt over de dingen die in jouw leven gebeuren.

Toekomst voorspellen glazen bol


Toch mag ik vaker boodschappen doorgeven en ik weet dat dit tegenstrijdig klinkt. Ik leg de kaartjes op de vragen die mij gesteld worden en voel in op de energie van deze persoon. Hierbij krijg ik de antwoorden en boodschappen van mijn gidsen en wat ik door mag geven. Ik kan je boodschappen, inzichten, adviezen en wellicht opties tot oplossingen geven in situaties die komen gaan of die al spelen in jouw leven, om het makkelijker te maken voor je. Maar bovenal, jij mag beslissen of jij de informatie die je gekregen hebt wil aannemen en toepassen of dat je toch een andere weg wilt volgen. De bedoeling is natuurlijk altijd om je op weg te helpen en naar je te luisteren, zodat je daar komt waar je wilt zijn.
Ik vertrouw op gene zijde en de informatie die zij mij willen geven. En dan nog met deze wetenschap, kan jij deze boodschappen over jouw leven veranderen, jij hebt zelf invloed op de dingen die gebeuren in je eigen leven.

Toekomst voorspellen droom groot

Eén ding is wel erg belangrijk om te onthouden: Welke beslissing je ook maakt, het is jouw levensles die jij mag ervaren en waarvan jij mag leren en jij hebt daarover jouw eigen zeggenschap!

Wil je even hulp hierbij? Dan kan je mij benaderen en help ik je graag verder.

Liefs Jade.