In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Betekenis dromen | Droomuitleg | Droomanalyse

Box:
1001
Beschikbaar
Henny
14 reviews

Ik ben Henny, spiritueel en holistisch coach en fonosoof, Ik kan aan uw stem horen waar uw blokkades en mogelijkheden liggen. Ik luister naar u met mijn hart en invoelend vermogen. Droomduiding, -uitleg, Tarot.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1008
Beschikbaar
Lisa
5 reviews

Ik help je graag inzicht te krijgen in diverse levensvragen. Persoonlijke ontwikkeling, werk, relatie en jouw levensthema. Praktisch en concreet meer dan 30 jaar ervaring.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1015
Beschikbaar
Annette
1 reviews

Ik ben Annette en geef inzicht en ondersteuning op het gebied van relatie, werk, financiën, familie en kinderen. Ik luister met mijn hart en voel en hoor waar je zit en kan duidelijk en krachtig advies geven over de volgende stap.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1016
Alleen CHAT
Shambhavi (Alleen Chat)
reviews

Heldervoelend, helderwetend medium en spiritueel coach, tarot reading, naamanalyse, vedische astrologie, psychiatrisch verpleegkundige en holistic health care - master studie India in spiritualiteit en menselijk bewustzijn. Ik reik naar je uit met een warm hart om er te zijn in de momenten waarin je de nodige hulp, steun of inzichten kan gebruiken; Heb je vragen of nood aan begeleiding in liefde en relaties? Wl je graag inzichten in belangrijke thema's in je leven?  

Lees meer
Box:
1017
Beschikbaar
Joke
6 reviews

Ik ben een heldervoelend medium, werk vraaggericht, geef duidelijk aan wat speelt in jouw situatie en beantwoord nuchter alle vragen, ook via kaartlegging en numerologie. Zit je met onbeantwoorde vragen, angsten of relatieproblemen? neem gerust contact op.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1018
Beschikbaar
Corrie
280 reviews

Helderziend, heldervoelend Medium beantwoord warm en nuchter alle vragen, ook via een kaartlegging. Via mijn gidsen heldere boodschappen van overledenen. Zit je met onbeantwoorde vragen? Neem gerust contact op.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1022
Beschikbaar
Jef
8 reviews

Zeer ervaren heldervoelend, helderziend en helderwetend paragnost en medium. Ik kan je ondersteunen in al je levensvragen en als er informatie via mijn gidsen voor je doorkomt van een overleden dierbare. Ik wil ook een tarotlegging voor je doen. Stel mij gerust vragen over het verleden, het heden of de toekomst. 


 

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1011
Bezet
Marjolein
1 reviews

Ik ben Marjolein, een medium, spiritueel lichtwerker, helderhorend, voelend, helderziend en werk met engelenkaarten. Met mijn engelen en gidsen mag ik inzichten en boodschappen doorgeven.

Lees meer

Bel voor een verklaring van je droom, het is een boodschap van je ziel.

Wat is de betekenis van mijn  dromen?

Dromen doen we allemaal, elke nacht en soms kan je het je herinneren en vaak ook niet. Als je nog weet hoe je droom was zoeken veel mensen naar betekenis dromen. Mensen die hun dromen herinneren kunnen heel wat vragen hebben en willen vaak graag een droomanalyse, droomuitleg of droomduiding hebben, zodat de betekenis en verklaring van de dromen duidelijk wordt. In een droom spreekt het onbewuste tot je in een taal die haast mysterieus lijkt. De beelden die tot je komen lijken soms vreemd. Het onbewuste bedient zich van symbolen die je ziel aanspreken. Verhalen met een universeel karakter kunnen verstopt zitten in het droomverhaal.

Betekenis dromen laten verklaren door In-Syn.

Bel gerust met één van de consulenten, zij geven je inzichten op droomvragen zoals hieronder een paar staan.

  • Wat is de betekenis van de droom?
  • Waarom heb ik juist die bepaalde droom gedroomd?
  • De droom was zo écht, is het een voorspellende droom?
  • Ik begrijp de betekenis van de dromen symbolen niet, hoe verklaar ik die?
  • Waarom droom ik telkens dezelfde dromen?
  • Ik heb nachtmerries, hoe komt dit en hoe kan ik het stoppen?

Droomuitleg geeft inhoud aan jouw droom.

Elke droominhoud zegt iets over jou als dromer, of je nu over mensen dieren of objecten droomt. Het gedroomde beeld is een persoonlijk beeld van de dromer, door middel van persoonlijke consult gaat de consulent, samen met je op zoek naar de boodschap van de droom. De uitkomst is vaak verrassend.

Soms komen dromen eerlijk en confronterend over, maar vaak in raadsels en begrijpen we de droom niet. Als het een terugkerende droom is of een droom met een terugkerend thema, kan de droom in ons hoofd blijven hangen. Een consult met een consulent die gespecialiseerd is in droomuitleg, droomduiding of droomanalyse geeft heldere inzichten en automatisch weer rust in het hoofd en wellicht nog belangrijker, weten wat de intentie van de droom is, zodat je de boodschap begrijpt en ernaar kunt handelen.

Iedereen droomt en veel ook. Per nacht ongeveer twee uur. Tijdens het dromen verwerken je hersenen alle informatie van de afgelopen dag. Het onderbewuste maakt als het ware een soort film die voor jouw gedachten staan. Dit heeft een reden. Al die dromen betekenen iets. Droomuitleg helpt je verder en geeft je inzichten. Van een droom kan je ook best in de war raken. Een in droomuitleg gespecialiseerde consulent van In-syn, kan je helpen met jouw droomuitleg of droomanalyse.

Bij een consult over droomuitleg krijg je een beter inzicht in je persoonlijke relaties en geeft het je een kijk op je werkelijke gevoelens.  Een droom is  jouw eigen werkelijkheid. Jouw dromen zijn uniek, want niemand weet wat jij hebt meegemaakt en welke emoties je ervaart of welke ervaringen je hebt opgedaan. Droomuitleg kan je weer op weg helpen en inzichten geven zodat je weet wat de bedoeling van jouw droom is, je de boodschap begrijpt en er naar kunt handelen.

Droomanalyse door onze droomspecialisten van In-Syn

Iedereen ervaart dromen anders, want de droominhoud zegt iets over jou persoonlijk. Veelvoorkomende dromen gaan vaak over situaties die gedurende de dag gebeurd zijn , indruk maken of stress opleveren. Maar dromen kunnen ook gaan over iets dat dieper gaat zoals bijvoorbeeld angst, of (onverwerkte) situaties uit het verleden van iemand. Dromen laten je merken dat je iets hebt onderdrukt of niet verwerkt. Vaak geven dromen aan dat als je wakker bent, je deze zaken aan moet pakken.

Veel voorkomende dromen zijn onder andere:
Achtervolgd worden - Dit betekent, dat je wegloopt voor problemen in je dagelijkse leven, of hoe je omgaat met stress en angst. De achtervolger kan je eigen gevoel van boosheid, jaloezie of angst vertegenwoordigen.

Uitvallende tanden – In jouw droom vallen je tanden uit. Deze droom heeft ook te maken met angst voor machteloosheid.  Je tanden hebben te maken met jouw uiterlijk. Het uitvallen of loszitten van tanden staat voor angst om voor schut te gaan en schaamte en onzekerheid over jouw uiterlijk.

Vallen – Deze droom geeft radeloosheid en onzekerheid aan. Het gevoel dat  je je nergens aan kan vasthouden maakt  je onstabiel. Het kan zijn, dat je de controle niet hebt in het dagelijks leven, onzekerheid hebt over dingen die je te wachten staan of hoe je een en ander zou moeten oplossen.

Vreemdgaan – Als je droomt dat je partner vreemdgaat ben je bang hem of haar te verliezen. Het kan ook een gebrek aan aandacht zijn in jouw relatie. Dromen dat je zelf vreemd gaat kan betekenen dat je seksuele behoeftes hebt die niet tot uiting komen in je leven.

Zo zijn er nog legio dromen met hun eigen betekenissen.
De gespecialiseerde consulenten van In-syn helpen jou graag verder met het uitleggen van jouw eigen dromen. Bel gerust, zij staan voor je klaar.