Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Verlatingsangst in je relatie oplossen en overwinnen?

Box:
1001
Beschikbaar
Henny
11 reviews

Ik ben Henny, spiritueel en holistisch coach en fonosoof, Ik kan aan uw stem horen waar uw blokkades en mogelijkheden liggen. Ik luister naar u met mijn hart en invoelend vermogen. Droomduiding, -uitleg, Tarot.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1002
Beschikbaar
Jasna
41 reviews

Helderziende, heldervoelend Lichtwerker en Healer voor mens en dier. Kaartlegster, Tarot, Engelenkaarten en I Tjing orakel, contact met overledenen. Ervaren en komt direct tot de kern.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1007
Beschikbaar
Marja
35 reviews

Automatisch tekenend medium met ruim 14 jaar ervaring. Paranormaal therapeut, TM Reiki Master. Gespecialiseerd in emotiemanagement. Spirituele tekeningen vergroten je zelfreflectie en inzichten.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1013
Beschikbaar
Karin
41 reviews

Allround medium, heldervoelend coach en healer. Inzicht in zakelijke-en privé relaties. Duidelijk en helder vanuit het hart. Verwerkings- proces, healing op afstand. Ik ben zorgvuldig, positief en realistisch in mijn antwoorden.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1030
Beschikbaar
Harma
4 reviews

Ik ben een heldervoelend medium, gespecialiseerd in het leggen van de Tarot kaarten en de Engelenkaarten. Ik geef inzichten en antwoorden op vragen op het gebied van liefde, studie, werk, gezin, geluk en relatie.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1032
Beschikbaar
Jade
114 reviews

Hoogsensitief medium, spiritueel coach en gecertificeerd kaartlegster, HSP, Liefde, relatie en Tweelingziel relaties. Ik geef je duidelijke inzichten en oplossingen m.b.t. alle levensvragen.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1026
Bezet
Maria
10 reviews

Ik ben Maria en een bekend Belgisch medium van radio, tv en finaliste 6de zintuig. Door mijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kan ik dan ook mensen liefdevol steun en inzicht geven op elk gebied en moeilijke levenssituaties.

Lees meer
Box:
1035
Bezet
Han
7 reviews

Heldervoelend, helderwetend spiritueel coach. Geeft duidelijk aan wat er speelt in jouw situatie en helpt je hierin verder. Specialisatie ligt op relatiegebied, zielsverwantschap en spiritueel ontwaken. 
 

Lees meer
Box:
1039
Bezet
Maria B.
7 reviews

Ik breng heldere inzichten in je leven. Ik heb altijd een luisterend oor, of het nou gaat om liefde of relatievragen, financieel, werk, ik ben direct en to the point en draai niet om de feiten heen.

Lees meer
Box:
1040
Bezet
Petra
4 reviews

Ik ben een heldervoelend, helderwetend en helderziend paragnost en kaartlegster en geef u inzichten o.a. op het gebied van, de liefde, werk, relatie en gezin. Tijdens het consult maak ik gebruik van mijn gaven en een kaartlegging. Ik kan ook een fotoreading voor u doen.

Lees meer

Bel ons, wij helpen je en geven duidelijke inzichten en advies.

Je bent op de pagina Verlatingsangst van In-syn. Dat je op deze pagina bent, geeft aan dat jij of je partner verlatingsangst heeft binnen de relatie. Of jij nu bang bent om je hart open te stellen voor degene die je erg lief vindt uit angst om opnieuw hartzeer te ervaren, of het betreft je vriend(in) die dit zo ervaart, wat jou emotioneel slachtoffer maakt van Verlatingsangst. Wellicht heb je een relatie en ben je bang om je geliefde te verliezen aan een ander, door ziekte of overlijden. Als je zo blij bent met elkaar, echte maatjes in lief en leed, dan wil niemand de ander kwijt, want dat doet zeer. Alles wat gelukkig maakt en zo goed voelt willen we vasthouden en dan kan Verlatingsangst om de hoek komen kijken.

Merk jij dat de Verlatingsangst jou of jullie beperkt of zelfs dreigt jullie relatie te verbreken? Bel dan gerust met één van de In-syn consulenten die gespecialiseerd is op het gebied van Verlatingsangst. Wacht niet totdat het te laat is, wij helpen je.

Je wilt graag een Liefdesrelatie hebben en zodra je in de relatie zit ben je bang om je Liefdespartner te verliezen. Verlatingsangst kan zo groot worden dat er conflicten ontstaan binnen de Relatie en uiteindelijk de angst om je Liefdespartner te verliezen werkelijkheid wordt en er een Relatiebreuk is.

Verlatingsangst ontstaat door de manier waarop je ouders en/of andere belangrijke mensen in je jeugd met jouw gevoelens en behoeftes zijn omgegaan. Dit heeft een bepaald beeld gecreëerd hoe mensen in Relaties met elkaar omgaan en wellicht nog belangrijker, de bewustwording dat er geen zekerheid is dat je voor altijd bij elkaar blijft en misschien wel een aantal maal gezien en gehoord hebben, hoe een dierbare naaste emotioneel gebroken is na dat de Liefdespartner hem of haar verlaten heeft. Je kan in een relatie door Verlatingsangst je helemaal op je Liefdespartner storten, waardoor je hem of haar juist van je afduwt. Als je last hebt van Verlatingsangst, heb je niet het vertrouwen dat je in een stabiele blijvende relatie zit. Andere oorzaken van Verlatingsangst zijn te zoeken in bijvoorbeeld eerdere verbroken relaties en een beschaamd vertrouwen.

Hoe herken jij Verlatingsangst ?

  • Gebrek aan vertrouwen in je Liefdespartner, twijfel aan alles dat je Liefdespartner doet. Je wilt je Liefdespartner steeds controleren en hij of zij dient steeds verantwoording af te leggen, terwijl er geen reden is voor wantrouwen.
  • Je wilt steeds de volledige aandacht van je Liefdespartner.
  • Je vindt het niet fijn om alleen te zijn, het liefst wil je jouw Liefdespartner 24/7 aan je zijde.
  • Je bent erg vaak onzeker in je Relatie.
  • Je hebt continue bevestiging nodig van je Liefdespartner.
  • Je vindt het helemaal niets als je Liefdespartner even weggaat bijvoorbeeld naar vrienden of sport.
  • Je wilt steeds maar samen zijn.
  • Je wordt snel verliefd en ook vaak, maar de Liefdespartners nemen na een tijdje steeds weer afstand.

Verlatingsangst is ook één van de angsten die bij een "relatie angst" hoort. Er zijn veel overeenkomsten tussen Verlatingsangst en Bindingsangst.

Het verschil is, dat bij Verlatingsangst de angst erg groot is dat de Liefdes Relatie overgaat; bij Bindingsangst is het juist de angst om een stabiele liefdevolle relatie aan te gaan.

Mensen die optimistisch zijn en een groot zelfvertrouwen hebben, zullen minder snel last hebben van Verlatingsangst. Mensen die emotioneel minder sterk zijn en geen goed zelfbeeld hebben en weinig zelfvertrouwen, zijn meer vatbaar voor Verlatingsangst, Jaloezie zorgt in deze situaties vaak voor een nog grotere problematiek, de Liefdespartner krijgt geen ruimte meer voor persoonlijke bezigheden binnen de relatie. Ook mensen die als kind erg beschermd zijn opgevoed, hebben een grotere kans om later last te krijgen van Verlatingsangst.

Het samenleven met iemand die Verlatingsangst heeft is vermoeiend en kan zeer stressvol zijn. Steeds wordt er om je aandacht gevraagd en er is geen antwoord waardoor jij je Liefdespartner gerust kunt stellen. Dit kan als zeer beklemmend ervaren worden. Je voelt je geclaimd, gefrustreerd en lastiggevallen door je partner, die op allerlei manieren jouw aandacht wilt krijgen. Maar ook de gene die aan Verlatingsangst leidt, voelt zich uitgeput omdat die zich leeg en hulpbehoevend voelt zonder zijn of haar partner. Zonder hulp en begeleiding houdt vaak een relatie met een Liefdespartner die last heeft van Verlatingsangst geen stand.

Meer weten over bindingsangst klik hier

1313 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.4/5