Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Bindingsangst symptomen? Bindingsangst overwinnen!

Box:
1001
Beschikbaar
Henny
10 reviews

Ik ben Henny, spiritueel en holistisch coach en fonosoof, Ik kan aan uw stem horen waar uw blokkades en mogelijkheden liggen. Ik luister naar u met mijn hart en invoelend vermogen. Droomduiding, -uitleg, Tarot.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1002
Beschikbaar
Jasna
36 reviews

Helderziende, heldervoelend Lichtwerker en Healer voor mens en dier. Kaartlegster, Tarot, Engelenkaarten en I'Tjing orakel, contact met overledenen. Ervaren en komt direct tot de kern.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1004
Beschikbaar
Su
19 reviews

Helderwetend, -voelend, -horend en helderziend medium, spiritueel coach, empowerment coach, juridisch advies. Brievenbus voor de boodschappen geadresseerd aan jouw. Namasté, als medium en spiritueel coach.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1007
Beschikbaar
Marja
29 reviews

Automatisch tekenend medium met ruim 14 jaar ervaring. Paranormaal therapeut, TM Reiki Master. Gespecialiseerd in emotiemanagement. Spirituele tekeningen vergroten je zelfreflectie en inzichten.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1035
Beschikbaar
Han
6 reviews

Heldervoelend, helderwetend spiritueel coach. Geeft duidelijk aan wat er speelt in jouw situatie en helpt je hierin verder. Specialisatie ligt op relatiegebied, zielsverwantschap en spiritueel ontwaken. 
 

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1013
Bezet
Karin
32 reviews

Allround medium, heldervoelend coach en healer. Inzicht in zakelijke-en privé relaties. Duidelijk en helder vanuit het hart. Verwerkings- proces, healing op afstand. Ik ben zorgvuldig, positief en realistisch in mijn antwoorden.

Lees meer
Box:
1026
Bezet
Maria
10 reviews

Ik ben Maria en een bekend Belgisch medium van radio, tv en finaliste 6de zintuig. Door mijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kan ik dan ook mensen liefdevol steun en inzicht geven op elk gebied en moeilijke levenssituaties.

Lees meer
Box:
1032
Bezet
Jade
107 reviews

Hoogsensitief medium, spiritueel coach en gecertificeerd kaartlegster, HSP, Liefde, relatie en Tweelingziel relaties. Ik geef je duidelijke inzichten en oplossingen m.b.t. alle levensvragen.

Lees meer
Box:
1041
Bezet
Jack
reviews

Helderziend en heldervoelend medium, healer en kaartlegger. Ik gebruik bij een kaartlegging de shadowscape kaarten. Ik help u graag met het vinden van het antwoord op uw vraag.      

Lees meer

Bel ons gerust voor duidelijke inzichten en advies.

Bindingsangst symptomen bij mannen en vrouwen

Denk jij dat de persoon waar je verliefd op bent bindingsangst heeft en wil je advies op de vraag; hoe kan je de bindingsangst overwinnen? Ben je benieuwd naar de bindingsangst symptomen, maar beter nog naar de bindingsangst oplossing? Zit er verschil tussen hoe mannen en vrouwen die angst tot verbinden ervaren? Lees even rustig verder of bel ons, zodat je weet hoe te handelen bij bindingsangst mannen en bindingsangst vrouwen.

Heb jij (een paar maal) een date gehad of contact met iemand die je heel erg leuk, lief en aantrekkelijk vindt, maar waarbij het contact minimaal blijft en zich blijft beperken tot tekstberichtjes of af en toe een telefoongesprek of elkaar zien? Dan heb je een grote kans dat je liefde last heeft van Bindingsangst. Bindingsangst bij mannen en Bindingsangst bij vrouwen komt de laatste jaren helaas steeds vaker voor. De persoon is letterlijk bang om zich te binden, houdt af, want stel dat hij of zij de verkeerde keuze maakt? De onzekerheid die Bindingsangst met zich meebrengt kan je emotioneel afbreken.

Bindingsangst symptomen

Het goede nieuws is, dat er wel degelijk tips zijn om met Bindingsangst om te gaan, zodat het kan uitdoven. Wil je weten hoe te handelen, neem dan contact op met een consulent die gespecialiseerd is in Bindingsangst. Veel mensen zijn al door ons geholpen, schroom niet maar bel gerust.

Via In-syn werken ervaren en deskundige Relatiecoaches die onbevooroordeeld naar je luisteren en je een duidelijk inzicht en advies kunnen geven tijdens een online consult. Zij herkennen de bindingsangst symptomen en kunnen je hier mee helpen om te gaan. Heb jij angst om je te verbinden in een Liefdesrelatie, om zo te voorkomen dat je mogelijk opnieuw Liefdesverdriet ervaart of gekwetst wordt? Of ben jij verliefd en begrijp je niet waarom je vriend of vriendin zich niet verder wil verbinden met je? Benieuwd naar de exacte bindingsangst symptomen? Wil je eens praten over de bindingsangst symptomen van je partner? Wij leren je de bindingsangst symptomen te herkennen, maar geven ook praktische tips om het zo samen te kunnen overwinnen. Het kan zijn dat de reden voor het aantrekken en afstoten ligt bij Bindingsangst van je Liefdespartner.

Bindingsangst overwinnen, de bindingsangst oplossing voor je relatie

Ben je verliefd op een man of vrouw met Bindingsangst en wil je weten hoe je hiermee omgaat? Wij geven je Tips, zodat jullie samen verder kunnen.

Er kunnen vele angsten ontstaan in een relatie en één daarvan is Bindingangst. Misschien denk je dat jij er last hebt van. Of misschien val je steeds op partners die last van Bindingsangst hebben. Daar ben je zeker niet alleen in en het kan je erg onzeker en verdrietig maken, omdat je niet begrijpt waarom je Liefdespartner niet verder de Relatie wil aangaan. Je bent gek op elkaar maar je komt niet verder, of het is erg moeilijk om een relatie aan te gaan. Niemand is echt leuk genoeg en er zijn ruzies en/of spanningen als je wel een relatie aan gaat. Mensen die last hebben van Bindingsangst willen zich vaak wel binden aan iemand, maar durven zich niet te hechten aan een nieuwe Liefdespartner.

Bindingsangst is de angst om je emotioneel te verbinden in een relatie. Bindingsangst oplossen en bindingsangst tips.

Er zijn overeenkomsten tussen mensen die last hebben van Bindingsangst en Verlatingsangst, maar het zijn toch ook weer tegenovergestelden van elkaar. Mensen met Verlatingsangst kunnen een nieuwe Relatie aangaan, maar zijn erg bang om door de Liefdespartner verlaten te worden. De angst om verlaten te worden, brengt dermate spanning met zich mee, dat de Relatie toch stukloopt. Meer informatie over Verlatingsangst is te lezen op de pagina Verlatingsangst. Mensen met Bindingsangst zijn bang om zich te verbinden met een nieuwe Liefdespartner, uit angst om opnieuw leed/hartzeer te ervaren die ze eerder in een Relatie hebben meegemaakt. Ze willen wel, maar durven niet. Ze blijven veilig oppervlakkige Relatie aangaan, terwijl ze eigenlijk heel graag een stabiele Relatie willen. In beide gevallen is het ook zo, dat de angsten groter worden, als de relatie intiemer wordt en vaak ontstaat er een relatiebreuk zowel bij Bindingsangst als Verlatingsangst.

Hoe herken je Bindingsangst? Alle bindingsangst symptomen op een rijtje:

 • Je wil je vrijheid niet opgeven en je doet er bijna niets aan om iemand tegen te komen.
 • Je gaat geen relatie aan. Je date wel, maar er komt telkens geen relatie van. Of je gaat heel kortstondige een relaties aan.
 • Je bent liever bezig met andere bezigheden of vriend(en)innen, dan dat je bij je Liefdespartner bent.
 • Je vindt het moeilijk om intiem te zijn; door intimiteit en seksualiteit ontstaat een emotionele verbinding.
 • Je maakt steeds ruzie met je Liefdespartner, je wilt je niet aansluiten.
 • Je wil je Liefdespartner niet te vaak zien, je bent terughoudend.
 • Je twijfelt aan jouw Liefdespartner, gevoel van wantrouwen en onzekerheid.
 • Je hebt geen emotionele verbinding met je Liefdespartner.
 • Je denkt liever niet te veel na over de toekomst met je Liefdespartner (samenwonen en kinderen krijgen).
 • Je bent onzeker of je de juiste Liefdespartner hebt gekozen, heb je wel een  goede keus gemaakt?
 • Je hebt angst of je wel in staat bent om de relatie te laten slagen.
 • Je voelt dat je niet goed genoeg bent voor je Liefdespartner en je zoekt bij je Liefdespartner hier bevestiging over.

Bij Bindingsangst krijg je het gevoel dat jij je vrijheid moet opgeven in een relatie. Een Liefdespartner mag nooit te dichtbij komen.

Bindingsangst komt voort uit niet verwerkte emoties, waarvan je je niet bewust bent. Je hebt vroeger geleerd om niet teveel over gevoelens en behoeftes te praten, of ze zelfs helemaal te ontkennen, omdat men dit niet van je wilde horen. Het kan je eigen onzekerheid zijn die je parten speelt en pijn uit het verleden. Iemand heeft jouw vertrouwen geschonden of je hebt te weinig liefde en aandacht van jouw ouders gekregen. Je probeert steeds weer nieuwe pijn en verdriet te vermijden. Bindingsangst is niet iets waar je je hele leven last van hoeft te hebben. Een goede communicatie met je partner kan echt helpen. Maar je kan ook gaan praten met een In-syn online vertrouwenspersoon.

Het verschil tussen bindingsangst bij vrouwen en binnenangst bij mannen

Er wordt op internet veel gesproken over verschillen tussen bindingsangst bij vrouwen en bindingsangst bij mannen. Echter zit er weinig verschil bij de persoon met bindingsangst. Bij bindingsangst bij vrouwen zien we vooral dat de vrouwen moeite hebben om de vrijheid op te geven. Bij bindingsangst bij mannen zien we dat mannen vooral moeite hebben om zich emotioneel volledig te geven aan zijn partner. Maar zowel bij bindingsangst bij mannen als bindingsangst bij vrouwen is de methodiek voor het oplossen gelijk. Wil je eens praten over jouw bindingsangst bij vrouwen of bindingsangst bij mannen? Bespreek jouw bindingsangst bij mannen of bindingsangst bij vrouwen eens tijdens onze betaalbare online coaching.

Via online coaching kan je meer inzichten krijgen in jouw handelen en je kan werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Gun jezelf de tijd om naar een relatie toe te groeien, om je te kunnen binden.

Meer weten over Verlatingsangst klik hier.

1206 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.4/5