Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

HSP - Hoogsensitief -Healing

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief en intuïtief. Medium. Healer. Lichtwerker. Heldervoelend, Helderhorend, Helderziend, Helderwetend. Blokkades opheffen. Spirituele groei en inzicht. Ziels- informatie verduidelijken en keuzes laten zien. Energie clearing van mens, kind,dier en plek. Overledenen. Paranormale en sensitieve kinderen en volwassenen. Kaartlegging.

Maatschappelijke deskundigheid:
Energetisch coach, healer en ervaringsdeskundige. Zielscoaching & healing. Inzicht en spiritueel advies, bij mens, kind, werk en business. Omgaan met stress en sensitiviteit.

Specialisaties:
Alleenstaande ouder, Allergie, Assertiviteit, Bindingsangst, Blokkades opheffen, Burn-out, Business & ondernemen, Depressie, Drugs, Engelen, Entiteiten, Faalangst, Geesten, Gezondheid, Healing, Inzicht in verleden-heden-toekomst, Kind & Paranormale gave of hoogsensitiviteit. Relatie & liefde, loslaten. Rechtszaak & kinderen. Stress,Ontrouw, Patronen en blokkades doorbreken,Tweelingziel. Werk & ambitie, Zielsmissie. Ziekte (chronische).

____________________________________________________________________________

Lief mens,

Graag ontmoet ik jou en loop ik even mee op jouw levenspad.

Stel je vragen, een medium consult, diep inzicht of belangrijke keuzes maken in je relatie, werk, business, spirituele ontwikkeling? Aan ontspanning en een zachte en krachtige hartsenergie toe? Tijdens het consult gaat de energie weer stromen. Via je voornaam en de vragen die ik je stel, open ik de energie voor zoveel meer herkenning, liefde en inzicht in jouw leven.

Met tactische en intuïtieve vragen kom ik tot een snelle analyse en kern van de situatie. En door mijn pure oprechte interesse in wat jou werkelijk bezighoud, geef ik je nuchter de ziels informatie door via (mijn) gidsen, engelen en overledenen.

Ik ben zorgvuldig, betrokken, positief en realistisch in mijn houding en antwoorden. Mijn ervaring is dat mensen regelmatig teruggeven dat ze zich werkelijk gehoord voelen, inzicht kregen in hun situatie, weer met positieve en nieuwe energie verder konden in hun leven.

Liefs, Karin

Klantervaringen met Karin

1234Laatste

Mijn gesprekken met Karin ervaar ik als heel bijzonder. Het is moeilijk om in woorden te beschrijven wat er gebeurt maar het lijkt net of je in het hele grote geheel gehoord en gezien wordt en alsof je een helder beeld krijgt van hoe jouw situatie is. Je bent ineens bij jezelf en ze maakt dingen op een hele fijne manier helder. Tegen Karin wil ik zeggen: dankjewel! Dat je jouw gave inzet om mij en alle anderen te helpen is een geschenk. Tegen alle anderen wil ik zeggen: bel naar Karin als je wil weten waar je staat, wat jouw tendens is en als je jezelf belangrijk vindt!
Net een heel prettig en duidelijk gesprek gehad met Karin. Ze voelde precies wat ik zelf ook dacht en heb meegemaakt met mijn ex. Niet alles positief maar daarvoor bel ik ook niet. Ik wil graag weten hoe de situatie is met mijn ex en wat de toekomst brengt. En dat weet ik nu. Niet erom heen draaien maar zuivere antwoorden. Heel blij mee en meer rust nu. Dank je wel Karin!
Lieve Karin, Ik wil je graag bedanken voor ons gesprek vanmorgen. Voor mij zo belangrijk om de dingen weer in perspectief te kunnen zien. Je hebt me veel inzichten mogen geven die voor mij heel waardevol zijn. Je bent prettig in omgang en hebt een rustige manier van spreken. Ik kom een volgende x graag bij je terug...<3
Fantastisch!! Net een heel mooi consult gehad van Karin. Ze weet de situatie en personen haarfijn te beschrijven. Heel eerlijk en puur.
Ik ben ontzettend goed geholpen in het contact met een ziels verwantschap. Karin heeft de oude energie die er nog was opgeschoond. Ik voelde mij daarna weer in contact met mijzelf.
Lieve Karin, Dank je wel voor alle gesprekken. Jouw gesprekken hebben enorm bij gedragen bij mijn herstel. Ik moest echt van heel diep komen. Je hebt mij de moed gegeven om door te gaan. Je hebt mij geholpen met inzicht in mijzelf, maar ook in anderen. De momenten dat ik gewoon even niet meer wist wat ik moest doen, hoe ik van dat rot gevoel af moest komen, dan wist jij bij mij de lucht te klaren in mijn hoofd. Na een gesprek met jou kon ik alles weer helder zien. Dat heeft mij echt op de been gehouden. Nu gaat het goed met mij, dus ik zal je minder gaan bellen. Maar dank je wel voor je hulp, je geduld en je consults. Jij bent meer dan helderziend. Je bent ook een hele goede coach en luisterend oor.
Beste Karin Je bent een vrouw die op mij heel ontspannen overkomt en met een rustige stem spreekt. Dit zorgt ervoor dat ik letterlijk zak in mijn energie zodat ik kalmeer. Ik heb je al een aantal maal gebeld voor een healing vanwege een burn-out. Dit doet mij elke keer weer erg goed en het mooie is dat ik van jou ook oefeningen mee krijg om zelf mijn energie op peil te houden en mezelf te zuiveren en beschermen. Op deze manier kom ik meer bij mezelf en leer ik beter met mijn eigen energie om te gaan. Ik wil je hiervoor dan ook erg bedanken, want dit helpt mij verder in mijn genezing. Wat ik ook erg bijzonder vond was die keer dat je contact had met mijn overleden oma waarin je woordelijk precies mijn oma verwoordde en je hierin uitermate nauwkeurig was en een mooie boodschap mocht overbrengen. Ik ben blij je te kunnen bellen als dat nodig is. Liefs mireille
Lieve Karin, bedankt voor het prachtige gesprek. Je krijgt erg veel door en geeft bevestiging in wat ik voel. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven. Je neemt de tijd om vragen te stellen en de goede informatie door te geven. Heel bijzonder, was er soms stil van Liefs
Karin kan op verschillende niveau's kijken en inzichten geven. Ze brengt de informatie op een heldere manier over....over wat er speelt in een situatie om mij heen en ze kan ook heel goed helpen met achterhalen wat er in mijn innerlijk speelt. Ze heeft mij geholpen om te achterhalen hoe ik het beste met een situatie om kon gaan. Dat laatste vind ik heel waardevol want zo kan ik ook echt verder. Karin is intelligent en wijs en kijkt dieper in een situatie mee en met haar analystisch vermogen heeft ze mij geholpen om tot de kern van het problemen te komen. Ik heb haar een paar keer gesproken en heb daarna altijd een gevoel van 'waw, hier kan ik pas echt wat mee, ik heb voor mezelf nu een beter idee wat een goede vervolgstap kan zijn'.Karen stelt de juiste vragen die mij verder op pad helpen. Dankjewel Karin!
Dank je wel voor je heldere en duidelijke antwoord op mijn vraag. Ons gesprek heeft mij aam het denken gezet en van hieruit kan ik weer verder kijken wat ik wil/niet wil. Top! :-)

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P