Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

HSP - Hoogsensitief -Healing

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief en intuïtief. Medium. Healer. Lichtwerker. Heldervoelend, Helderhorend, Helderziend, Helderwetend. Blokkades opheffen. Spirituele groei en inzicht. Ziels- informatie verduidelijken en keuzes laten zien. Energie clearing van mens, kind,dier en plek. Overledenen. Paranormale en sensitieve kinderen en volwassenen. Kaartlegging.

Maatschappelijke deskundigheid:
Energetisch coach, healer en ervaringsdeskundige. Zielscoaching & healing. Inzicht en spiritueel advies, bij mens, kind, werk en business. Omgaan met stress en sensitiviteit.

Specialisaties:
Alleenstaande ouder, Allergie, Assertiviteit, Bindingsangst, Blokkades opheffen, Burn-out, Business & ondernemen, Depressie, Drugs, Engelen, Entiteiten, Faalangst, Geesten, Gezondheid, Healing, Inzicht in verleden-heden-toekomst, Kind & Paranormale gave of hoogsensitiviteit. Relatie & liefde, loslaten. Rechtszaak & kinderen. Stress,Ontrouw, Patronen en blokkades doorbreken,Tweelingziel. Werk & ambitie, Zielsmissie. Ziekte (chronische).

____________________________________________________________________________

Lief mens,

Graag ontmoet ik jou en loop ik even mee op jouw levenspad.

Stel je vragen, een medium consult, diep inzicht of belangrijke keuzes maken in je relatie, werk, business, spirituele ontwikkeling? Aan ontspanning en een zachte en krachtige hartsenergie toe? Tijdens het consult gaat de energie weer stromen. Via je voornaam en de vragen die ik je stel, open ik de energie voor zoveel meer herkenning, liefde en inzicht in jouw leven.

Met tactische en intuïtieve vragen kom ik tot een snelle analyse en kern van de situatie. En door mijn pure oprechte interesse in wat jou werkelijk bezighoud, geef ik je nuchter de ziels informatie door via (mijn) gidsen, engelen en overledenen.

Ik ben zorgvuldig, betrokken, positief en realistisch in mijn houding en antwoorden. Mijn ervaring is dat mensen regelmatig teruggeven dat ze zich werkelijk gehoord voelen, inzicht kregen in hun situatie, weer met positieve en nieuwe energie verder konden in hun leven.

Liefs, Karin

Klantervaringen met Karin

1234

Ik heb nu al bijna een jaar zo nu en dan contact met Karin. Karin is zuiver en puur in haar antwoorden. Maar laat je zelf ook nadenken. Een goed en fijn luisterend oor. Afgelopen jaar heel veel aan gehad! Met 2 Tweelingzielen is het vaak best lastig. Karin heeft mij door veel moeilijke momenten heen geholpen! Heel veel liefs van Natasja
Ik bel regelmatig met Karin. Het is ongelofelijk hoe zuiver zij beelden doorkrijgt en weet wat er speelt bij de ander. Het is niet altijd leuk maar wel waar en geeft steun in moeilijke tijden. Door te weten hoe dingen gaan verlopen, welke gevoelens er spelen en hoe daar mee om te gaan. Het geeft grip en helderheid. Dank daarvoor.
Lieve Karin, Je werkt ontzettend zuiver met je Gidsen en heb dat al vaak mogen ervaren. Ik zit met een paar heel lastige en beangstigende kwesties waarin je mij steeds kunt geruststellen door je inzichten en ja, je hebt altijd goed gezeten met je inzicht, bleek achteraf weer. Dankjewel:-)
Lieve Karin, wat hebben wij een mooi gesprek gehad.je hebt mij het inzicht gegeven om verder te kunnen...mooi en zo zuiver! Mijn dank is groot. Liefs Jessica
Lieve Karin, met mijn hand op mijn warme hart dank ik voor alle gesprekken die we al hebben gehad en die misschien naar deze grote doorbraak vandaag hebben geleid. mijn hart is verder geopend...dankbaar, onvoorwaardelijke liefde, warmte het stroomt. Het stroomt..een sessie waarin jii mij hebt begeleid om ruimte te krijgen in een verbinding met een andere man....op energetisch niveau...als ik deze man had gezien. Dan liet het/hij me niet meer los..waarover ik je een paar keer heb gesproken.....je hebt me laten ervaren wat er is gebeurd in een vorig leven en dat dit een tweelingzielconnectie is..in de doorbraak vanmiddag heb ik een hele hoge frequentie ervaren..waarin deze man een hand op zijn hart legde en op die van mij...er is ruimte ontstaan..hij en ik allebei in onze eigen ruimte en mijn hart is verder geopend...de onvoorwaardelijke liefde die stroomt....spannend dat wel..mijn systeem mag wennen...met de nodige tools komt dat wel goed....... Dit alles draagt bij aan het leven vanuit mijn hart....mijn op dit moment zo'n warme hart..
Lieve Karin, Ik heb jou vandaag voor het eerst gesproken. Wat ben jij een lieve geduldige warme eerlijke vrouw. Ik heb nu eindelijk eindelijk antwoord op al mijn vragen. Nu ik dit type word ik weer zo emotioneel. Ik heb nog nooit gehuild tijdens n reading. Ik heb t gevoel dat tijdens ons gesprek alles eruit kwam. Heel erg bedankt!! Ik weet nu hoe ik verder moet! Ik bel je zeker een keer terug. Liefs Bianca
Beste Karin, bedankt voor het gesprek van gistermiddag. Door de gegeven inzichten, heb ik V. gisteravond maar gebeld en niet geSMSt. We hadden een goed gesprek en hebben het weer goed gemaakt. Ben blij met jouw advies, want vaak is onbegrip of miscommunicatie oorzaak van een ruzie....Nogmaals bedankt! Wellicht zullen er nog vele volgen, maar niet over ditzelfde onderwerp!
Lieve Karin, Gisteren een telefonische reading gehad over mijn relatie. Had graag iets anders gehoopt, maar toch de zoveelste bevestiging dat er sprake kan zijn van een tweeling ziel relatie. Veel verdriet momenteel, maar daar kan jij niets aan doen. Ik bewonder hoe jij het doet en hoe jij de informatie door krijgt en het plaatje toch compleet kan krijgen. Ik sta er versteld van. Alles klopte wat je zei. Hopelijk kan je mij, in deze voor mij zeer moeilijke periode, verder helpen de komende tijd. Heel erg bedankt Karin! Spreek je snel weer....
Het gesprek met jou heeft me veel ruimte gegeven! Heel erg bedankt Karin.
Vanochtend een heel fijn gesprek gehad met Karin. Ze omschrijft de situatie heel duidelijk voor mij, zonder dat ik eerst veel hoef te vertellen. Het voelt voor mij heel verfijnd. En t maakte mij blij. Het geeft ook inzicht en maakt dat ik niet hoef te twijfelen aan mijn gevoel, ik weet dat je gevoel altijd oké is en klopt voor mijzelf maar in bepaalde connecties ga je weleens twijfelen en dan is zo'n gesprek fijn. Ik bel je zeker weer eens. Dank

1234

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P