In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

HSP - Hoogsensitief -Healing

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief en intuïtief. Medium. Healer. Lichtwerker. Heldervoelend, Helderhorend, Helderziend, Helderwetend. Blokkades opheffen. Spirituele groei en inzicht. Ziels- informatie verduidelijken en keuzes laten zien. Energie clearing van mens, kind,dier en plek. Overledenen. Paranormale en sensitieve kinderen en volwassenen. Kaartlegging.

Maatschappelijke deskundigheid:
Energetisch coach, healer en ervaringsdeskundige. Zielscoaching & healing. Inzicht en spiritueel advies, bij mens, kind, werk en business. Omgaan met stress en sensitiviteit.

Specialisaties:
Alleenstaande ouder, Allergie, Assertiviteit, Bindingsangst, Blokkades opheffen, Burn-out, Business & ondernemen, Depressie, Drugs, Engelen, Entiteiten, Faalangst, Geesten, Gezondheid, Healing, Inzicht in verleden-heden-toekomst, Kind & Paranormale gave of hoogsensitiviteit. Relatie & liefde, loslaten. Rechtszaak & kinderen. Stress,Ontrouw, Patronen en blokkades doorbreken,Tweelingziel. Werk & ambitie, Zielsmissie. Ziekte (chronische).

____________________________________________________________________________

Lief mens,

Graag ontmoet ik jou en loop ik even mee op jouw levenspad.

Stel je vragen, een medium consult, diep inzicht of belangrijke keuzes maken in je relatie, werk, business, spirituele ontwikkeling? Aan ontspanning en een zachte en krachtige hartsenergie toe? Tijdens het consult gaat de energie weer stromen. Via je voornaam en de vragen die ik je stel, open ik de energie voor zoveel meer herkenning, liefde en inzicht in jouw leven.

Met tactische en intuïtieve vragen kom ik tot een snelle analyse en kern van de situatie. En door mijn pure oprechte interesse in wat jou werkelijk bezighoud, geef ik je nuchter de ziels informatie door via (mijn) gidsen, engelen en overledenen.

Ik ben zorgvuldig, betrokken, positief en realistisch in mijn houding en antwoorden. Mijn ervaring is dat mensen regelmatig teruggeven dat ze zich werkelijk gehoord voelen, inzicht kregen in hun situatie, weer met positieve en nieuwe energie verder konden in hun leven.

Liefs, Karin

Klantervaringen met Karin

12

Met verschillende hulpvragen kwam ik bij Karin terecht, Zij heeft met haar gaven de situatie voor mij verduidelijkt wat mij gerust stelde. Tevens heeft Karin mij heel goed geholpen met het reinigen van de energie in huis. Had te kampen met verschillende entiteiten en een demon. Het huis voelt een stuk lichter na de reiniging en ik raad het zeker aan om Karin hiervoor te consulteren.
Prachtig consult! Karin is trefzeker in wat ze voelt. Met een sterke analyse van zowel de grote lijnen als de onderstromen vertaalt ze het naar de concrete situatie. Voorzichtig waar nodig, meer gedetailleerd waar het kan. Haar eigen beschrijving over hoe ze werkt klopt in alle opzichten! Dank!
Lieve Karin, Een luisterend oor...jeetje miena en hoe >precies< wat ik even nodig had! Dank je wel en ik ga aan de slag met de door jouw/ (jullie :) gegeven inzichten. Lieve groeten, R.
Van de week Karin aan de telefoon gehad en wow wat een goed en mooi gesprek. In eerste instantie had ik moeite mn verhaal te vertellen maar door haar vragen en luisterend oor kwam alles eruit. Ze kon mij precies laten zien wat ik zelf gemist had. Na achttien jaar in een web van angst geleefd te hebben gebeurde er naar het gesprek iets wat ik nooit had durven hopen. Er kwam inzicht en op dat moment totale ontspanning. Ik kan ergens een streep onderzetten en weer langzaam verder. Dank
Vanavond heb ik voor het eerst gebeld, ik had nooit eerder een telefonisch consult gehad, maar ik ben zeer tevreden! Mijn gesprek met Karin was heel erg fijn, precies wat ik nodig had, nieuwe inzichten en begrip gekregen. Een aanrader wat mij betreft. Dank je wel, Karin :-)
Wat een fijn gesprek heb ik net met jou gehad. Ik hoef weinig tot geen uitleg te geven, je voelt alles heel goed aan. Ik ga aan de slag met jouw adviezen (ga ook zeker weer dansen en zingen!) en heb er alle vertrouwen in dat ik mij snel weer beter zal gaan voelen. Nogmaals bedankt en liefs.
Karin; Half september heb ik je gesproken en het is ongelooflijk hoe raak jouw voorspellingen zijn! Ik ben echt perplex. Ik voel mij sinds het gesprek met jou zo ontzettend veel beter. Alles gaat beter en anders. Je hebt mij zoveel inzicht gegeven! Heeel veel dank!
Lieve Karin, Wat een fijn en bijzonder gesprek heb ik vanmiddag met je gehad. Het gesprek was heel verhelderend. Bijzonder dat je zoveel informatie over iemand kunt geven, zonder te oordelen of veroordelen. Hartelijk dank voor alle informatie en het inzicht wat je mij gegeven hebt. Zoals beloofd, bel ik je over een tijdje, om te laten weten hoe de situatie ervoor staat.
Wat ben ik blij dat ik Karin gisteren heb gesproken! Ze gaf datgene aan wat ze kon doorgeven en tot zover ze kon kijken zeg maar. Ik heb duidelijke aanwijzingen meegekregen hoe te handelen nu en wat er gaande is. Langzaamaan zal ik mijn energie weer opbouwen met de nodige handreikingen. Over zoveel andere privezaken wist ze feiloos het een en ander te vertellen. Ongelooflijk fijn gesprek! Ik ben opgelucht, er is veel opgehelderd, mijn stem voelde zoveel opgewekter, frisser en luchtiger... Een hele bijzondere ervaring. Heeeel veel dank!
Lieve Karin, Wat ben ik blij dat ik je vanmorgen heb gebeld. Er vielen en vallen nog steeds zoveel kwartjes. Ik belde met de vraag waarom er een bepaald persoon in mijn leven is gekomen. Je kon duidelijk omschrijven hoe het komt dat er aantrekkingskracht is. En wat ik ermee kan doen. Je hebt de persoon om wie het gaat goed kunnen omschrijven. Je vertelde mij dat ik op een kruispunt staat en dat het aan mij nu is om te leven naar mijn verlangens. Als tip gaf je me mee dat ik na een meditatie, elke dag in een dagboek schrijf wat mijn verlangens zijn, wat ik wil manifesteren in mijn leven. Dit gaat duidelijkheid geven. Het mannelijke en vrouwelijke mag meer in balans komen. Oude overtuigingen mogen los gelaten worden. En het gaat er voor mij om nu mijn eigen leven hoe ik dat zou willen vorm te gaan geven. Door middel van schrijven in een dagboek worden er dingen duidelijk Bedankt voor het inzichtelijke gesprek. Hiervoor ben ik erg dankbaar.

12

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P