Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

HSP - Hoogsensitief -Healing

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief en intuïtief. Medium. Healer. Lichtwerker. Heldervoelend, Helderhorend, Helderziend, Helderwetend. Blokkades opheffen. Spirituele groei en inzicht. Ziels- informatie verduidelijken en keuzes laten zien. Energie clearing van mens, kind,dier en plek. Overledenen. Paranormale en sensitieve kinderen en volwassenen. Kaartlegging.

Maatschappelijke deskundigheid:
Energetisch coach, healer en ervaringsdeskundige. Zielscoaching & healing. Inzicht en spiritueel advies, bij mens, kind, werk en business. Omgaan met stress en sensitiviteit.

Specialisaties:
Alleenstaande ouder, Allergie, Assertiviteit, Bindingsangst, Blokkades opheffen, Burn-out, Business & ondernemen, Depressie, Drugs, Engelen, Entiteiten, Faalangst, Geesten, Gezondheid, Healing, Inzicht in verleden-heden-toekomst, Kind & Paranormale gave of hoogsensitiviteit. Relatie & liefde, loslaten. Rechtszaak & kinderen. Stress,Ontrouw, Patronen en blokkades doorbreken,Tweelingziel. Werk & ambitie, Zielsmissie. Ziekte (chronische).

____________________________________________________________________________

Lief mens,

Graag ontmoet ik jou en loop ik even mee op jouw levenspad.

Stel je vragen, een medium consult, diep inzicht of belangrijke keuzes maken in je relatie, werk, business, spirituele ontwikkeling? Aan ontspanning en een zachte en krachtige hartsenergie toe? Tijdens het consult gaat de energie weer stromen. Via je voornaam en de vragen die ik je stel, open ik de energie voor zoveel meer herkenning, liefde en inzicht in jouw leven.

Met tactische en intuïtieve vragen kom ik tot een snelle analyse en kern van de situatie. En door mijn pure oprechte interesse in wat jou werkelijk bezighoud, geef ik je nuchter de ziels informatie door via (mijn) gidsen, engelen en overledenen.

Ik ben zorgvuldig, betrokken, positief en realistisch in mijn houding en antwoorden. Mijn ervaring is dat mensen regelmatig teruggeven dat ze zich werkelijk gehoord voelen, inzicht kregen in hun situatie, weer met positieve en nieuwe energie verder konden in hun leven.

Liefs, Karin

Klantervaringen met Karin

1234Laatste

Dag Karin,wat een geweldig consult weer !Ongelooflijk wat je helder doorkrijgt. Je bent één van mijn favoriete consulten. Liefs,Mariska
Karin, dat was weer een fijn en erg informatief gesprek. Ik kan echt door met jouw methode zo. Dank!
Gut Karin, wat fijn weer. Dit is echt het enige wat me helpt sinds jaren en wat een bemoedigende praat ook voor mij! Ik heb er een heel goed gevoel van en ga snel door met de door jou aangegeven lessen. Dankje zo!
Hi Karin, Dank je weer. Dat waren hele goede ideeen om verder op te lossen wat ik heb. Al ging ik even wat gehaast, ik vond het heel fijn. Groets, Bea
Ben door een heel lastig stuk heen gekomen met de hulp en informatie van Karin. Dat lucht me zó op! Ik ben er heel blij mee. Groet, Bea
Dank je wel Karin voor dit gesprek, hoopte er al op omdat je een van de weinigen bent zonder ik ik ik in de tekst, en je was heel bijzonder en alles klopt aan je! Voor de mensen die het zat zijn een lijn te bellen, en dat het het net niet is of een teleurstelling bel Karin :-s Spot on, nogmaals bedankt voor de inzichten en je bijzonder kloppende waarnemingen, en de spreuk en de werking daarvan! Zeker een aanrader om te bellen! In Lak'ech :-s
De gesprekken met Karin zijn altijd verhelderend en geven je direct inzichten die je diep van binnen al weet maar door Karin bevestigd worden. Je verdiend meer reviews en nog meer bellers!
Zojuist eenfijn consult gehad van Karin. Ik heb het als zeer zuiver,warm, concreet en helder ervaren, ze kan ontzettend goed vertalen van hetgeen wat je mag en wil weten. Karin is een aanwinst op dit platform en je verdiend meer bellers en reviews! :-)
Mijn gesprekken met Karin ervaar ik als heel bijzonder. Het is moeilijk om in woorden te beschrijven wat er gebeurt maar het lijkt net of je in het hele grote geheel gehoord en gezien wordt en alsof je een helder beeld krijgt van hoe jouw situatie is. Je bent ineens bij jezelf en ze maakt dingen op een hele fijne manier helder. Tegen Karin wil ik zeggen: dankjewel! Dat je jouw gave inzet om mij en alle anderen te helpen is een geschenk. Tegen alle anderen wil ik zeggen: bel naar Karin als je wil weten waar je staat, wat jouw tendens is en als je jezelf belangrijk vindt!
Net een heel prettig en duidelijk gesprek gehad met Karin. Ze voelde precies wat ik zelf ook dacht en heb meegemaakt met mijn ex. Niet alles positief maar daarvoor bel ik ook niet. Ik wil graag weten hoe de situatie is met mijn ex en wat de toekomst brengt. En dat weet ik nu. Niet erom heen draaien maar zuivere antwoorden. Heel blij mee en meer rust nu. Dank je wel Karin!

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P