Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

HSP - Hoogsensitief -Healing

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief en intuïtief. Medium. Healer. Lichtwerker. Heldervoelend, Helderhorend, Helderziend, Helderwetend. Blokkades opheffen. Spirituele groei en inzicht. Ziels- informatie verduidelijken en keuzes laten zien. Energie clearing van mens, kind,dier en plek. Overledenen. Paranormale en sensitieve kinderen en volwassenen. Kaartlegging.

Maatschappelijke deskundigheid:
Energetisch coach, healer en ervaringsdeskundige. Zielscoaching & healing. Inzicht en spiritueel advies, bij mens, kind, werk en business. Omgaan met stress en sensitiviteit.

Specialisaties:
Alleenstaande ouder, Allergie, Assertiviteit, Bindingsangst, Blokkades opheffen, Burn-out, Business & ondernemen, Depressie, Drugs, Engelen, Entiteiten, Faalangst, Geesten, Gezondheid, Healing, Inzicht in verleden-heden-toekomst, Kind & Paranormale gave of hoogsensitiviteit. Relatie & liefde, loslaten. Rechtszaak & kinderen. Stress,Ontrouw, Patronen en blokkades doorbreken,Tweelingziel. Werk & ambitie, Zielsmissie. Ziekte (chronische).

____________________________________________________________________________

Lief mens,

Graag ontmoet ik jou en loop ik even mee op jouw levenspad.

Stel je vragen, een medium consult, diep inzicht of belangrijke keuzes maken in je relatie, werk, business, spirituele ontwikkeling? Aan ontspanning en een zachte en krachtige hartsenergie toe? Tijdens het consult gaat de energie weer stromen. Via je voornaam en de vragen die ik je stel, open ik de energie voor zoveel meer herkenning, liefde en inzicht in jouw leven.

Met tactische en intuïtieve vragen kom ik tot een snelle analyse en kern van de situatie. En door mijn pure oprechte interesse in wat jou werkelijk bezighoud, geef ik je nuchter de ziels informatie door via (mijn) gidsen, engelen en overledenen.

Ik ben zorgvuldig, betrokken, positief en realistisch in mijn houding en antwoorden. Mijn ervaring is dat mensen regelmatig teruggeven dat ze zich werkelijk gehoord voelen, inzicht kregen in hun situatie, weer met positieve en nieuwe energie verder konden in hun leven.

Liefs, Karin

Klantervaringen met Karin

123

Vanochtend een heel fijn gesprek gehad met Karin. Ze omschrijft de situatie heel duidelijk voor mij, zonder dat ik eerst veel hoef te vertellen. Het voelt voor mij heel verfijnd. En t maakte mij blij. Het geeft ook inzicht en maakt dat ik niet hoef te twijfelen aan mijn gevoel, ik weet dat je gevoel altijd oké is en klopt voor mijzelf maar in bepaalde connecties ga je weleens twijfelen en dan is zo'n gesprek fijn. Ik bel je zeker weer eens. Dank
Dankjewel Karin voor het fijne gesprek. Rust en echt invoelen. Het maakte mij blij. Een soort van bevestiging voor mijn gevoel. Fijn om mijn hart te luchten.
Beste Karin, ik wil je bedanken voor de healing die jij mij gisteren hebt gegeven. De energie tussen mij en mijn partner was gelijk anders, meer in verbinding en liefdevoller. Dankjewel!
Goedenavond Karin. Ik heb een mooi gesprek gehad met met vele Inzichten van het verleden dat geeft me rust dank je wel
Wat een ontzettend fijne, lieve en warme rustige vrouw. Ontzettend goed in haar waarnemingen en advies. Dankjewel Karin .. tot later ;-)
Heel fijn gesprek gehad. Zat met een paar vragen in mijn leven en Karin heeft me erg geholpen met het duidelijk maken wat ik hieraan spiritueel kan doen. Ken haar niet maar heb een heel fijn gevoel bij haar gekregen. Bedankt Karin ik ga je tips gebruiken!
Heb een heel fijn gesprek gehad met Karin. Nog diezelfde middag gebeurde wat zijn mij vertelde. Karin geeft goede inzichten en adviezen. Top!
Goede fotoreading zonder aarzelingen. Duidelijk, open en helder. Haalt bijzonderheden naar voren dat alleen ik kan weten. Geeft ook goede begeleiding en adviezen. Top..!!
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Lieve Karin, 2 dagen geleden heb ik met je gebeld. Nogmaals dank voor je luisterend oor en adviezen. Julian
Hoi Karin, dank voor je heldere antwoorden. Sorry voor de slechte verbinding omdat ik buiten liep. Maar ik voelde de oprechtheid en mijn normaal feilloze intuïtie werd via jou van genezijde bevestigd. Geeft me extra rust. Dank voor het fijne consult. Ik laat je weten hoe het afgelopen is. Groet Ruud

123

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P