In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Karma – onder andere de wet van oorzaak en gevolg” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

HSP - Hoogsensitief -Healing

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief en intuïtief. Medium. Healer. Lichtwerker. Heldervoelend, Helderhorend, Helderziend, Helderwetend. Blokkades opheffen. Spirituele groei en inzicht. Ziels- informatie verduidelijken en keuzes laten zien. Energie clearing van mens, kind,dier en plek. Overledenen. Paranormale en sensitieve kinderen en volwassenen. Kaartlegging.

Maatschappelijke deskundigheid:
Energetisch coach, healer en ervaringsdeskundige. Zielscoaching & healing. Inzicht en spiritueel advies, bij mens, kind, werk en business. Omgaan met stress en sensitiviteit.

Specialisaties:
Alleenstaande ouder, Allergie, Assertiviteit, Bindingsangst, Blokkades opheffen, Burn-out, Business & ondernemen, Depressie, Drugs, Engelen, Entiteiten, Faalangst, Geesten, Gezondheid, Healing, Inzicht in verleden-heden-toekomst, Kind & Paranormale gave of hoogsensitiviteit. Relatie & liefde, loslaten. Rechtszaak & kinderen. Stress,Ontrouw, Patronen en blokkades doorbreken,Tweelingziel. Werk & ambitie, Zielsmissie. Ziekte (chronische).

____________________________________________________________________________

Lief mens,

Graag ontmoet ik jou en loop ik even mee op jouw levenspad.

Stel je vragen, een medium consult, diep inzicht of belangrijke keuzes maken in je relatie, werk, business, spirituele ontwikkeling? Aan ontspanning en een zachte en krachtige hartsenergie toe? Tijdens het consult gaat de energie weer stromen. Via je voornaam en de vragen die ik je stel, open ik de energie voor zoveel meer herkenning, liefde en inzicht in jouw leven.

Met tactische en intuïtieve vragen kom ik tot een snelle analyse en kern van de situatie. En door mijn pure oprechte interesse in wat jou werkelijk bezighoud, geef ik je nuchter de ziels informatie door via (mijn) gidsen, engelen en overledenen.

Ik ben zorgvuldig, betrokken, positief en realistisch in mijn houding en antwoorden. Mijn ervaring is dat mensen regelmatig teruggeven dat ze zich werkelijk gehoord voelen, inzicht kregen in hun situatie, weer met positieve en nieuwe energie verder konden in hun leven.

Liefs, Karin

Klantervaringen met Karin

123

Wat een ontzettend fijne, lieve en warme rustige vrouw. Ontzettend goed in haar waarnemingen en advies. Dankjewel Karin .. tot later ;-)
Heel fijn gesprek gehad. Zat met een paar vragen in mijn leven en Karin heeft me erg geholpen met het duidelijk maken wat ik hieraan spiritueel kan doen. Ken haar niet maar heb een heel fijn gevoel bij haar gekregen. Bedankt Karin ik ga je tips gebruiken!
Heb een heel fijn gesprek gehad met Karin. Nog diezelfde middag gebeurde wat zijn mij vertelde. Karin geeft goede inzichten en adviezen. Top!
Goede fotoreading zonder aarzelingen. Duidelijk, open en helder. Haalt bijzonderheden naar voren dat alleen ik kan weten. Geeft ook goede begeleiding en adviezen. Top..!!
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Lieve Karin, 2 dagen geleden heb ik met je gebeld. Nogmaals dank voor je luisterend oor en adviezen. Julian
Hoi Karin, dank voor je heldere antwoorden. Sorry voor de slechte verbinding omdat ik buiten liep. Maar ik voelde de oprechtheid en mijn normaal feilloze intuïtie werd via jou van genezijde bevestigd. Geeft me extra rust. Dank voor het fijne consult. Ik laat je weten hoe het afgelopen is. Groet Ruud
Bedankt Karin, ik zit nu waarschijnlijk bij een ander groepje en er had iemand gereageerd dat die het wel vervelend voor mij vond dat dit zo werd gedaan.
Met verschillende hulpvragen kwam ik bij Karin terecht, Zij heeft met haar gaven de situatie voor mij verduidelijkt wat mij gerust stelde. Tevens heeft Karin mij heel goed geholpen met het reinigen van de energie in huis. Had te kampen met verschillende entiteiten en een demon. Het huis voelt een stuk lichter na de reiniging en ik raad het zeker aan om Karin hiervoor te consulteren.
Prachtig consult! Karin is trefzeker in wat ze voelt. Met een sterke analyse van zowel de grote lijnen als de onderstromen vertaalt ze het naar de concrete situatie. Voorzichtig waar nodig, meer gedetailleerd waar het kan. Haar eigen beschrijving over hoe ze werkt klopt in alle opzichten! Dank!
Lieve Karin, Een luisterend oor...jeetje miena en hoe >precies< wat ik even nodig had! Dank je wel en ik ga aan de slag met de door jouw/ (jullie :) gegeven inzichten. Lieve groeten, R.

123

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P