In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Healing | Healing op afstand door Healer

Box:
1000
Beschikbaar
Sjanny
84 reviews

Helderwetend paragnost en medium. Werkt vraaggericht en maakt treffend contact met overledenen, gespecialiseerd in een grote kaartlegging. Direct een eerlijk antwoord.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1001
Beschikbaar
Henny
14 reviews

Ik ben Henny, spiritueel en holistisch coach en fonosoof, Ik kan aan uw stem horen waar uw blokkades en mogelijkheden liggen. Ik luister naar u met mijn hart en invoelend vermogen. Droomduiding, -uitleg, Tarot.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1010
Beschikbaar
Anne
77 reviews

Medium van geboorte, healer en tarotist. Mijn gidsen geven informatie door die voor jou nu belangrijk is. Voel je jezelf onrustig, verdrietig of heb je onbeantwoorde vragen? Ik help je met liefde, ongeacht of het een zielsverbinding, werk, relatie of welke probleem-situatie betreft.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1015
Beschikbaar
Annette
1 reviews

Ik ben Annette en geef inzicht en ondersteuning op het gebied van relatie, werk, financiën, familie en kinderen. Ik luister met mijn hart en voel en hoor waar je zit en kan duidelijk en krachtig advies geven over de volgende stap.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1016
Alleen CHAT
Shambhavi (Alleen Chat)
reviews

Heldervoelend, helderwetend medium en spiritueel coach, tarot reading, naamanalyse, vedische astrologie, psychiatrisch verpleegkundige en holistic health care - master studie India in spiritualiteit en menselijk bewustzijn. Ik reik naar je uit met een warm hart om er te zijn in de momenten waarin je de nodige hulp, steun of inzichten kan gebruiken; Heb je vragen of nood aan begeleiding in liefde en relaties? Wl je graag inzichten in belangrijke thema's in je leven?  

Lees meer
Box:
1018
Beschikbaar
Corrie
280 reviews

Helderziend, heldervoelend Medium beantwoord warm en nuchter alle vragen, ook via een kaartlegging. Via mijn gidsen heldere boodschappen van overledenen. Zit je met onbeantwoorde vragen? Neem gerust contact op.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1011
Bezet
Marjolein
1 reviews

Ik ben Marjolein, een medium, spiritueel lichtwerker, helderhorend, voelend, helderziend en werk met engelenkaarten. Met mijn engelen en gidsen mag ik inzichten en boodschappen doorgeven.

Lees meer
Box:
1017
Bezet
Joke
6 reviews

Ik ben een heldervoelend medium, werk vraaggericht, geef duidelijk aan wat speelt in jouw situatie en beantwoord nuchter alle vragen, ook via kaartlegging en numerologie. Zit je met onbeantwoorde vragen, angsten of relatieproblemen? neem gerust contact op.

Lees meer

Bel gerust voor het opheffen van energetische blokkades.

Met behulp van diverse Healing technieken is het mogelijk om problemen op geestelijk en/of lichamelijk gebied te verhelpen. Healing staat voor “heel worden”, weer in balans met jezelf komen. Door middel van Healing kunnen bijvoorbeeld trauma’s verwerkt worden. Een Healing op afstand helpt blokkades op te heffen en het evenwicht in lichaam en geest te herstellen.  Er zijn vele verschillende vormen van Healing, die hieronder worden beschreven. Bij In-syn zijn deskundige en goede Healers beschikbaar, die je direct met een Healing op afstand kunnen helpen, als jij om welke reden dan ook, uit balans bent. Bel ons gerust.

Een Healing op afstand brengt je weer terug in je kracht.

Wanneer je vast komt te zitten in bepaalde patronen, herhaaldelijk conflicten met jezelf of jouw omgeving ervaart of als er bepaalde klachten maar niet overgaan, kan Healing een oplossing zijn. Je krijgt zicht op hoe je omgaat met situaties en hoe je die kan veranderen. Jouw energie stroom kan om verschillende redenen geblokkeerd zijn. De blokkades kunnen zich in lichamelijke en/of psychische klachten uiten. Bij een Healing worden de chakra’s en aura weer in balans gebracht. Tijdens een Healing op afstand wordt blokkerende energie weggehaald en helende energie gegeven. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces geactiveerd. Het ondergaan van een Healing wordt vaak ervaren als een aangename warmte en een verhoging van je energie. Een Healing kan je meer inzicht brengen in wie je bent en wat je blokkeert, zodat je weer goed in je vel komt te zitten.

Er zijn heel wat manieren van Healing die ondersteunend zijn en verlichting brengen.

Healing op afstand

Als jij je openstelt voor een Healing op afstand kan veel behandeld worden. Het is een energetsiche Healing en werkt meteen en doeltreffend als er zich acuut een probleem aan dient. Bijvoorbeeld als je in paniek bent of in een emotionele achtbaan zit, alles waarin je ervaart dat je niet bij jezelf kan blijven. Tijdens deze Healing wordt er een energetische verbinding met je gemaakt en wordt je gezuiverd en  de blokkades worden weggenomen.

Healing door opheffen van blokkades

Veel blokkades maken wij zelf aan. Bijvoorbeeld als wij iets traumatisch of emotioneels meemaken. Deze blokkades zijn vaak energetische blokkades van negatieve energie. De blokkades vinden plaats in onze energie en de klachten kunnen lichamelijk en/of geestelijk zijn. Vaak onderdrukken wij de ervaringen die ons overkomen, de blokkades kunnen dan gaan vastzitten. Het lichaam geeft signalen af dat er iets niet goed is, door goed over alle emotionele zaken te praten kan je vele blokkades verhelpen. Maar bij een Healing voor het opheffen van blokkades, wordt jouw energie gezuiverd en wordt jij weer in balans gebracht, zodat oude ervaringen verwerkt kunnen worden en een plaats krijgen, hierdoor kan je weer verder.

Healing door Chakra healing

Chakra’s zijn een energiebronnen van je etherisch lichaam, je geestelijke energie. Men heeft vele chakra’s, maar de zeven hoofdchakra’s zijn de grootste chakra's, verdeelt over ons hele lichaam bevinden zich tientallen chakra's, een acupuncturist richt zich op alle chakra's en chakrabanen. Chakra’s zorgen voor de activering van onze lichaamsfuncties zoals ademen, praten, lopen enzovoorts. Zij nemen energie op en geven energie terug. Het is de bedoeling dat alle chakra’s open staan en actief werken, maar dit is vaak niet het geval door de problemen die wij in ons leven ervaren. Doordat chakra’s dicht zitten treden blokkades in de energie op. Door deze chakra’s bloot te stellen aan energie en te stimuleren, kunnen blokkades opgeheven worden, zodat de balans weer hersteld kan worden.

Healing door Magnetiseren

Iedereen kan leren Healen en Magnetiseren. Magnetiseren is het met je handen opnemen van universele energie, je kunt energie laten stromen via deze magnetische kracht. Deze energie kan je geven, tot je nemen, instralen en overhevelen. Je kan het onbeperkt toepassen bij allerlei verschillende klachten van lichamelijke en geestelijke aard. De balans in je wordt hersteld, je wordt vaak rustiger, functioneert beter en voelt je gezonder en ook geestelijk meer in balans. Men noemt dit ook wel een energetische healing. Ook hierbij kan je tintelingen en warmte voelen.

Healing door energetische energie

Als je een energetische healing wilt, dan wil je actief deelnemen aan je eigen genezing en bewustwording. Bij energetische therapie werk je met je eigen energie in jezelf en om je heen. Wanneer een stukje van jouw energieveld is verstoord, kan je energetische problemen ervaren. Door energetische therapie wordt de energie hersteld, waardoor jij weer beter in het leven kan staan. Vanuit  holistisch oogpunt  kan je zeggen dat de mens bestaat uit een fysiek deel, een emotioneel deel, een mentaal deel, een energetisch deel en een spiritueel deel. Als een deel niet in balans is, heeft dit invloed op alle andere delen. Door te werken met je zelfgenezende vermogen, ben je in staat jezelf een Healing te geven.

Healing van je Aura

De aura bestaat uit verschillende lagen van fijnstof rond het lichaam van een mens en dier. In die lagen is informatie opgeslagen over jouw gesteldheid en gezondheidstoestand. Het ziet er uit als een soort verstrooid licht. Door in de aura te werken met energie, kunnen blokkades weggenomen worden en een goede doorstroming van energie in het lichaam en de aura bevorderd worden. Het aura wordt dus als het ware schoongemaakt/gereinigd.

Ondersteunende middelen bij Healing

Verder zijn er nog ondersteunende behandelingen door middel van kruidengeneeskundige therapieën, maar ook onder andere met de kracht van kristallen, bloesems en edelstenenremedies kan gewerkt worden. Er is zo onnoemelijk veel als ondersteuning bij Healing mogelijk, dat het te ver gaat om dit hier te benoemen.