In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Medium Healer Coach

Als Medium mag ik doorgeven wat er aan jou verteld mag worden. Dat is wat een medium doet. Doorgeven wat voor de ander belangrijk is om te weten en te horen.

De informatie die ik doorkrijg komt via mijn gidsen bij mij binnen. Dat betekent: ik zie, voel en hoor helder. Samen met mijn Gidsen, mogen wij je terzijde staan om antwoorden en inzichten, duiding en richting te geven.

Een luisterend oor te zijn, coaching en ook healing op afstand te mogen geven om bijvoorbeeld fysieke pijnklachten te verminderen en innerlijke rust te brengen. Contact met overleden dierbaren, is een bijzonder contact met onze geliefde dierbaren die over zijn gegaan.

Soms ben je gewoon benieuwd hoe het met hen gaat, of hoop je op een spontane boodschap wat best regelmatig voorkomt.

Wij helpen je graag vanuit Liefde.
Jos

Klantervaringen met Jos
Beste Jos, Ik wil je hartelijk bedanken voor de buitengewone ervaringen die ik heb mogen beleven tijdens onze recente sessies. Gisteren heb ik een bijzonder fijn gesprek met je gehad, en het heeft mijn inzicht enorm vergroot. De heldere boodschappen van overledenen die zijn doorgegeven, hebben voor mij veel betekend. Jouw vriendelijkheid en vaardigheden als medium maken indruk op mij. Je komt niet alleen warm en begripvol over, maar ook zeer bekwaam in het overbrengen van boodschappen die voor mij van onschatbare waarde zijn. Je hebt een uniek talent en ik ben dankbaar dat ik hiervan mag profiteren. Ik wil je van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar spirituele begeleiding. Nogmaals, bedankt voor de positieve resultaten en de verhelderende momenten die je hebt mogelijk gemaakt. Met vriendelijke groet, Marjo
Jos krijgt heldere boodschappen door; ik heb inzicht gekregen en persoonlijk verdriet kunnen loslaten. Bedankt!
Jos is heel integer en duidelijk. Legt zaken goed uit en blijft verduidelijken indien nodig. Hij staat goed in contact met je tijdens het gesprek en vraagt regelmatig of je zaken herkent en of dat je er iets mee kunt. Heel prettig en daardoor zeer warm.
Lieve Jos, soms mag er iemand op mijn pad komen waarvan ik denk wow wat een geschenk. Wanneer je in contact ben met jou voelt het voor mij als thuis komen. Hetgeen je mag doorgeven komt direct uit de bron van boven zonder jouw eigen gedachten dat is loepzuiver en neem mijn petje voor je af. Mijn dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken. Ook je healingen zijn zeer krachtig en ik voel me als herboren. Een consult van jou is liefdevol warm krachtig en zuiver. Uit de grond van mijn hart bedank ik jou voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt mogen betekenen. Heel veel liefde van mij voor jou. Ingrid
Voor Jos; Lieve mooie prachtige ziel ✨
hallo Jos, na je enkele keren gesproken te hebben. Dank voor je treffende consulten en je rake reacties op de onderwerpen die we bespraken. Je antwoorden komen snel. En net als bij goede muziek met een overvloed aan energie, rijk aan kennis uit misschien wel verre gebieden van het Universum. Alsof het Universum geen afstanden of vertragingen kent. Bedankt voor alle duidelijkheid en inzichten in kwesties die soms onontwarbaar lijken. Om door te gaan, een mens heeft immers geen keus, nee geintje.. om door te gaan. want het is zo opwindend en leuk. groetjes, S
Heel erg byzonder en mooi hoe Jos de reading doet. Hij krijgt zuivere inzichten van zijn gidsen waar je zeker goede handvatten door toegereikt krijgt om duidelijkheid te krijgen in situaties. Is eerlijk en puur! Superbedankt voor de reading!
Ik heb heel goede ervaringen met medium Jos. Hij voelt goed aan wie hij voor zich heeft. Daarnaast is hij sterk verbonden met de spirituele wereld, waaruit hij adviezen doorkrijgt. Wat je er mee doet is aan jou als persoon. Hij hielp me vooruit op ingewikkelde problemen die onze familie al decennia teisteren. Hij begreep ook mijn intenties. Ik ontdekte kennis bij hem van de verbondenheid van onze wereld met de werking van het Universum. Ik raad hem van harte aan als je hulp nodig hebt bij een levensvraag. Bedankt Jos ! :-):-)
Net een heel fijn gesprek gehad met Jos! Hij heeft heel zuiver en met een open hart de boodschappen van mijn overleden moeder en oma vertaald Echt een heel bijzondere en waardevolle ervaring die mij erg goed heeft gedaan!
Heb je enkele dagen geleden gebeld. Was heel blij met het gesprek wat ik met heb gehad, Je was helder en overtuigend met je antwoorden. Dank daarvoor. Met hartelijke groeten van Marianne

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P