In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Medium Healer Coach

Als Medium mag ik doorgeven wat er aan jou verteld mag worden. Dat is wat een medium doet. Doorgeven wat voor de ander belangrijk is om te weten en te horen.

De informatie die ik doorkrijg komt via mijn gidsen bij mij binnen. Dat betekent: ik zie, voel en hoor helder. Samen met mijn Gidsen, mogen wij je terzijde staan om antwoorden en inzichten, duiding en richting te geven.

Een luisterend oor te zijn, coaching en ook healing op afstand te mogen geven om bijvoorbeeld fysieke pijnklachten te verminderen en innerlijke rust te brengen. Contact met overleden dierbaren, is een bijzonder contact met onze geliefde dierbaren die over zijn gegaan.

Soms ben je gewoon benieuwd hoe het met hen gaat, of hoop je op een spontane boodschap wat best regelmatig voorkomt.

Wij helpen je graag vanuit Liefde.
Jos

Klantervaringen met Jos
Heel erg byzonder en mooi hoe Jos de reading doet. Hij krijgt zuivere inzichten van zijn gidsen waar je zeker goede handvatten door toegereikt krijgt om duidelijkheid te krijgen in situaties. Is eerlijk en puur! Superbedankt voor de reading!
Ik heb heel goede ervaringen met medium Jos. Hij voelt goed aan wie hij voor zich heeft. Daarnaast is hij sterk verbonden met de spirituele wereld, waaruit hij adviezen doorkrijgt. Wat je er mee doet is aan jou als persoon. Hij hielp me vooruit op ingewikkelde problemen die onze familie al decennia teisteren. Hij begreep ook mijn intenties. Ik ontdekte kennis bij hem van de verbondenheid van onze wereld met de werking van het Universum. Ik raad hem van harte aan als je hulp nodig hebt bij een levensvraag. Bedankt Jos ! :-):-)
Net een heel fijn gesprek gehad met Jos! Hij heeft heel zuiver en met een open hart de boodschappen van mijn overleden moeder en oma vertaald Echt een heel bijzondere en waardevolle ervaring die mij erg goed heeft gedaan!
Heb je enkele dagen geleden gebeld. Was heel blij met het gesprek wat ik met heb gehad, Je was helder en overtuigend met je antwoorden. Dank daarvoor. Met hartelijke groeten van Marianne

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P