In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderziende | Helderziende online | Online helderziende

Box:
1001
Beschikbaar
Henny
13 reviews

Ik ben Henny, spiritueel en holistisch coach en fonosoof, Ik kan aan uw stem horen waar uw blokkades en mogelijkheden liggen. Ik luister naar u met mijn hart en invoelend vermogen. Droomduiding, -uitleg, Tarot.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1004
Beschikbaar
Ivy
5 reviews

Heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderhorend medium en gediplomeerd energetisch therapeut met vele jaren praktijk ervaring m.b.t. allerlei vragen. Ook voor hulp bij rouwverwerking, healing, anders geaard-zijn, dieren behandelen op afstand en een objectief luisterend oor.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1018
Beschikbaar
Corrie
277 reviews

Helderziend, heldervoelend Medium beantwoord warm en nuchter alle vragen, ook via een kaartlegging. Via mijn gidsen heldere boodschappen van overledenen. Zit je met onbeantwoorde vragen? Neem gerust contact op.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits

Een betrouwbare helderziende geeft je duidelijke inzichten.

Een helderziende kan via een helderziend consult antwoorden geven op de voor jou belangrijke vragen. Raadpleeg een helderziende online voor een duidelijke visie, neem even rustig een moment om de profielen te lezen en bel dan met de gekozen In-syn online helderziende. Als iemand onzekerheden ervaart, keuzes dient maken of geconfronteerd wordt met een lastige situatie of levensvraag, is het handig als men de hulp kan inschakelen van een helderziende. Als je het moeilijk vindt om een helder beeld te krijgen in een moeilijke situatie, dan kan een ervaren In-syn consulent datgene zichtbaar maken wat voor jou verborgen is. Het geeft rust en vertrouwen als hij of zij je datgene vertelt waar jezelf niet bij kan en je een duidelijk inzicht en advies kan geven, of als klankbord en soms ter bevestiging van je eigen intuïtie kan dienen. Wij kunnen je hierin zeker helpen. Wij kunnen je online troost bieden of je geruststellen, maar je ook de belangrijke inzichten en adviezen geven met betrekking tot jouw situatie. Bel ons gerust, wij zijn er voor je en helpen je graag.

Helderziend consult van ervaren online helderziende?

Tijdens een helderziend consult van een ervaren helderziende krijgt men via de trilling van jouw stem en de naam van het onderwerp waar de vraag over gaat informatie door via beelden, zo gaat men letterlijk helderzien. We gebruiken deze mediamieke gaven om bijvoorbeeld beelden van situaties en gebeurtenissen in het verleden het heden en de toekomst te kunnen zien, maar ook kunnen wij aura's, geesten of andere vormen van energie waarnemen.

Consult via helderzien geeft een helder beeld.

Een goede en ervaren helderziende is iemand, die informatie haalt uit het helderzien en geeft je een eerlijk en professioneel inzicht en advies en vertelt niet wat jij wilt horen, maar zegt de dingen zoals hij of zij die ziet. Wij helpen je door middel van begeleiding en belicht verschillende kanten van jouw vraagstukken, zodat je inzichten krijgt en keuzes kan maken voor jezelf.

Een Fotoreading vertelt meer dan je denkt.

Op de website van In-syn is er de mogelijkheid om een Fotoreading te laten doen door één van onze helderzienden. De consulent krijgt de foto direct via mail aangeleverd en kan vanuit de foto zeer specifieke informatie over de persoon of het dier op de foto vertellen. Je upload dus eerst een foto op de pagina fotoreading en kiest daar een consulent en daarna bel je de helderziende online of andere consulent. De naam en geboortedatum van de persoon of personen waar het om gaat, kan voor een consulent voldoende zijn om informatie te verkrijgen. Een consulent kan informatie ontvangen van zijn/haar gidsen, maar soms gebruikt een online Helderziende een hulpmiddel om energieën te kunnen lezen en om tot inzichten in een situatie te komen. Dit kan onder andere door middel van een foto, upload dan een foto voor een Fotoreading naar de helderziende van je keuze, maar ook bijvoorbeeld door het leggen van allerlei verschillende soorten Tarot kaarten en het gebruik van de pendel.

Laat nu een helderziende jouw toekomst voorspellen.

De Toekomst Voorspellen of voorzien en vaak gecombineerd met voorvoelen, is de mogelijkheid om situaties te zien of waar te nemen voordat ze gebeuren. De energieën in de atmosfeer worden zichtbaar voor de ogen van de helderziende. De energie die door de ruimte waart wordt nu gebundeld tot interne beelden die iets kunnen zeggen over de toekomst, maar ook over het verleden en het heden. Contact gerust een In-syn helderziende online.