Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziende, Healer, Kaartlegster

Lief medemens,

Ik ben een helderziende en spiritueel healer voor mens en dier.
Als helderziend en heldervoelend lichtwerker en ituïtief gesprekspartner help en ondersteun ik je graag om heldere inzichten te krijgen in jouw situatie.

Ik ben heel direct en kom vrij makkelijk tot de kern van datgene wat je bezighoudt.
Wil je dat ik een kaartlegging voor je doe?
Dat kan natuurlijk, ik gebruik de Tarot kaarten, de Engelenkaarten, maar ook via het I'tjing orakel geef ik duidelijke informatie.

Heb je vragen over een overleden dierbare?
Als de overledene zich aandient tijdens het gesprek, breng ik met liefde de voor jou belangrijke boodschappen over.

Als spiritueel healer ben ik, volgens de vele mensen die ik behandeld heb, heel goed in enerergetische behandeling van mensen en dieren op afstand.
In de loop der jaren heb ik veel mooie positieve resultaten mogen ervaren.
Een healing op afstand kan bijdragen tot het afnemen en zelfs spanning, fysieke klachten en slaap of rustloosheid volledig laten verdwijnen.

Ik heb mijn gaven met geboorte meegekregen en wil je heel graag helpen, zodat je weer krachtig verder kunt.

Jasna

 

Klantervaringen met Jasna

123

Jasna, Jij voelt vrijwel meteen aan hoe ik me voel en dat geeft vertrouwen.. ik heb het gevoel dat ik begrepen wordt tot in de diepste lagen, iedere keer weer. Als ik met jou praat voel ik altijd rust en ruimte komen... Jou oprechte en zuivere inzichten geven mij weer vertrouwen en richting en je heldere waarnemingen zijn altijd loepzuiver! Heel bijzonder!
Jasna, bedankt ! Helaas kon ik het laatste niet meer horen. Ik hoop dat het goed komt in de liefde zoals je zegt.
Zojuist heb ik Jasna gesproken. M.i. is zij echt een healer op afstand, na ons gesprek kwam een enorme rust over mij heen. Nergens zorgen meer over, alles was lekker en fijn. Ongelooflijk! Het is pas voor de 2e keer dat ik zoiets mee maak. Zij helpt echt mensen. Chapeau!
Jasna zou ik zeker aanraden. Ze "weet" het gewoon en het klopt als een bus. Dankje lieve Jasna voor alles. Alles komt goed.. ;-)
Mijn geloof in God en in jou bevestigingen elke keer, dat mij zo ver hebben gebracht. We zijn een heel eind weg. De rest komt nog. Nu geen twijfel meer aan. Wat ben je een goede mens, Jasna. :-)
Jasna ,wat een wereld vrouw ben jij,echte oud ziel.heel wijs.jij weet precies de kern van probleem,en pak je aan ,stel je mensen gerust..ik ben u zeer erkentelijk lief vrouw.
Hi Jasna, Ik weet echt niet wat en hoe je dat doet ,maar ik voel me net of als ik her geboren ben. Ik ben begonnen met wat ruimer en vanuit een andere perspectief na mijn situatie te kijken en jou adviezen zijn mij goud waard. Dank je wel:-):-) Marijke
Hallo Jasna, Wil je nog iets laten weten naar aanleiding van het gesprek van vanochtend. Ik keek net maar je was niet op de lijn en laat het je via de mail weten. Wat ik merk is dat ik ervaar dat ik het gevoel heb dat een nieuwe vrouw, de beste keuze zal zijn. Merk met die andere 2 waar ik een tijd over deed, dat bij Marleen het te moeilijk blijft voelen, iedere keer als ik erover praat komt er daarna weer spanning. Wil best nog een keer naar die omgeving, maar over langere tijd. voel ook wel dat het bij een volgend nieuw iemand wel makkelijker zal zijn, door mijn groei. Dan laat ik het nu en eens kijken hoe het dan is, alle goeds, Marleen.
Hallo Jasna, Opnieuw merk ik na het telefoongesprek van gisterenavond hoe moeilijk keuzes, nog steeds voor mij zijn. Bij Marleen komt steeds het twijfelen terug. Dat ik er zo lang, niet over praatte deed ik bewust. Maar het is nog steeds wisselend, ik merk dat het me niet aanstaat, waar ik over praatte wat Marleen haar zus betreft en het blijft te moeilijk voor mij en als ik nog een keer voel ervaar ik dat ik Joke, moeilijker vind om los te laten dan Marleen en nu wil ik er echt geen gesprekken meer over. Het was vaak fijn om met jou te delen. Bedankt. Groeten van Marleen.
Jasna weet me positief te houden ondanks alle obstakels die mijn kant komen. Nog even geduld... alles komt goed. Dankjewel lieve dame :-)

123

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P