Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziende, Healer, Kaartlegster

Lief medemens,

Ik ben een helderziende en spiritueel healer voor mens en dier.
Als helderziend en heldervoelend lichtwerker en ituïtief gesprekspartner help en ondersteun ik je graag om heldere inzichten te krijgen in jouw situatie.

Ik ben heel direct en kom vrij makkelijk tot de kern van datgene wat je bezighoudt.
Wil je dat ik een kaartlegging voor je doe?
Dat kan natuurlijk, ik gebruik de Tarot kaarten, de Engelenkaarten, maar ook via het I'tjing orakel geef ik duidelijke informatie.

Heb je vragen over een overleden dierbare?
Als de overledene zich aandient tijdens het gesprek, breng ik met liefde de voor jou belangrijke boodschappen over.

Als spiritueel healer ben ik, volgens de vele mensen die ik behandeld heb, heel goed in enerergetische behandeling van mensen en dieren op afstand.
In de loop der jaren heb ik veel mooie positieve resultaten mogen ervaren.
Een healing op afstand kan bijdragen tot het afnemen en zelfs spanning, fysieke klachten en slaap of rustloosheid volledig laten verdwijnen.

Ik heb mijn gaven met geboorte meegekregen en wil je heel graag helpen, zodat je weer krachtig verder kunt.

Jasna

 

Klantervaringen met Jasna

1234Laatste

Heb Jasna voor de 2de keer gesproken, de eerste keer was begin februari over zakelijke issues, hetgeen wat zij vertelde klopte helemaal en heb veel aan haar advies gehad. Vanavond weer een heerlijk gesprek, even terug gekomen op het zakelijke maar zeker ook privé, fijn advies en het geeft rust. Dank je wel fijn lief mens
Jasna, hartelijk dank voor het fijne gesprek van zojuist, voor het kunnen sparren met een gelijkgestemde. En voor de extra info die ik van je cadeau kreeg.
Jasna wist het. Zonder dat ik haar iets had verteld. Ze wist het! Alles wat ze vertelde klopte, zonder foto en zonder dat ik haar deze informatie had gegeven. Topper! Ze gaf mij rust en vertelde precies eerlijk wat ze voelde.
Dankjewel Jasna, ben blij dat ik u weer gesproken heb! Ik bel u binnenkort weer even, want ik wil graag weten wat mijn droom betekende van afgelopen zondag nacht. Het gaat over zwangerschap van mij en van dat andere meisje, en beide van hem. Zodra ik mijn tegoed weer kan opladen, bel ik u weer! Groetjes, Suraya
Hey Jasna, Jij zei dat ik de ring die ik kwijt ben geraakt in huis zou vinden... Je zei dat ik niet hoefde te zoeken... idd: zoeken hielp niet! De ring heeft mij gevonden haha! (Zat tussen het beddengoed. Ik ben blij :-))) Groetjes
Je hebt 't m alweer geflikt: ik ben weer helemaal blij en zen en slaap heeerlijk! Jij hebt 'dat' wat ik nog nooit bij een hulpverlener heb gevoeld: the X-factor! Contact met jou voelt als familie: vertrouwd en ongecompliceerd. En zo hoort het ook. Zo kom jij met je rustgevende en helende energie in mijn hart.. en ben ik niet meer bang. Dikke knuffel voor jou, Jasna!
Hoi Jasna , Wij hebben gisterenavond een gesprek gehad helaas waren de credits op waardoor ik geen bedankt en gedag heb kunnen zeggen. Ik vond het bijzonder hoe je meerdere dingen wist te benoemen die ik je niet eens heb vertelt,maar zeer zeker spelen. Je bevestigde mijn gevoel die ik over de situatie heb zonder dat ik het idee had dat je mij naar de mond praatte. Dankzij jouw uitspraken kan ik me beter berusten in de situatie en mij meer op mijn eigen situatie focussen.. Dank je wel daarvoor :-)
Haay Jasna, Sorry mijn telefoon hing op. Maar ik wou je even laten weten dat ik altijd goede gesprekken met jou heb, en dat ik door jou ook meer op andere manieren dingen ga bekijken om het beter te begrijpen. Dankjewel voor je adviezen en je fijne gesprekken! :-s:-D Veel liefs, Suraya
Bij deze wil ik mijn waardering laten weten voor hetgeen ik nu en dan met jou kan delen. Heb veel aan de chakravisualisatie. Momenteel voel ik dat ik voorlopig weer even verder zonder hulp kan, wij zullen elkaar weer in een ander seizoen spreken en ik merk nog wel dat ik toch niet naar Bloemendaal ga, het blijft te moeilijk en ik merk dat ik er toch weer niet helemaal klaar voor ben, ook met Joke niet helemaal. Dus laat ik het, nu. Groeten, Marleen.
Hoi Jasna, Als eerste zag je wie ik ben of wat ik kan, heeft me behoorlijk geraakt. Groeten, Frank

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P