In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderziende, Healer, Kaartlegster

Lief medemens,

Ik ben een helderziende en spiritueel healer voor mens en dier.
Als helderziend en heldervoelend lichtwerker en ituïtief gesprekspartner help en ondersteun ik je graag om heldere inzichten te krijgen in jouw situatie.

Ik ben heel direct en kom vrij makkelijk tot de kern van datgene wat je bezighoudt.
Wil je dat ik een kaartlegging voor je doe?
Dat kan natuurlijk, ik gebruik de Tarot kaarten, de Engelenkaarten, maar ook via het I'tjing orakel geef ik duidelijke informatie.

Heb je vragen over een overleden dierbare?
Als de overledene zich aandient tijdens het gesprek, breng ik met liefde de voor jou belangrijke boodschappen over.

Als spiritueel healer ben ik, volgens de vele mensen die ik behandeld heb, heel goed in enerergetische behandeling van mensen en dieren op afstand.
In de loop der jaren heb ik veel mooie positieve resultaten mogen ervaren.
Een healing op afstand kan bijdragen tot het afnemen en zelfs spanning, fysieke klachten en slaap of rustloosheid volledig laten verdwijnen.

Ik heb mijn gaven met geboorte meegekregen en wil je heel graag helpen, zodat je weer krachtig verder kunt.

Jasna

 

Klantervaringen met Jasna

1234Laatste

Jasna; Het lijkt wel dat ik in een doolhof zit waar ik niet uit kom ,maar jou wijze woorden brengt me op het juiste spoor ,dankjewel
Lieve Jasna, geregeld bel ik jou. Heel fijn en gezellig. Ik zit in een transformatie proces, de puzzelstukjes vallen in elkaar, waar ik zelf altijd heel onzeker over ben. Nu bevestigingen krijg. Vwb H zei jij dat wij een eenheid vormen. Ik volg nu lessen van Eckhart Tolle over ware liefde, houden van, in aanwezigheid. Ik zei nog, mijn gevoel voor H is echt, jazeker zei jij. Ik besef ook, dat ik zo in het leven sta, in aanwezigheid, spiritueel. Dat is goed, maar ook heel zwaar vwb relaties. Dank je wel lieve Jasna, jij voelde het goed aan! Geeft mij weer meer zelf vertrouwen! Liefs Leni
Ik heb de laatste maanden weer een aantal keren telefonisch gesproken met Jasna.... Ik kan niet anders dan concluderen dat zij een erg ervaren hulpverlener is die een ongelooflijk sterk geheugen heeft en glashelder aanvoelt wat er speelt... Zij heeft daadwerkelijk een gave om dingen aan te voelen. Maar daarnaast heeft zij ook veel levenswijsheid en daarmee dus ook veel handvatten die ze mij aan kan reiken! Ik voel me ALTIJD beter als ik haar heb gesproken...haar stem heeft iets bijzonders... Dankjewel Jasna, jij betekend veel voor mij!
Super Zonder info wist Jasna precies te vertellen wat er gaande was. Door de vele adviezen sta ik weer in mijn kracht. Een aantal voorspellingen zijn al uitgekomen
Hi Jasna top advies heb ik van je gekregen en heeft wel gewerkt dank je wel
Beste Jasna, ik heb al geruime tijd regelmatig contact met u en u zit altijd juist met uw inzichten en voorspellingen.Heel hartelijk dank.
Goedenavond Jasna, Je viel ineens weg, maar dank voor het gesprek. Helpt mij altijd; geeft interne rust. Ik zal meer op mijn intuïtie afgaan en hou je op de hoogte van alle ontwikkelingen! Eerst maar deze of volgende week afwachten wat de mogelijke nieuwe stap met zich mee zal brengen... wordt vervolgd :))
Heb Jasna voor de 2de keer gesproken, de eerste keer was begin februari over zakelijke issues, hetgeen wat zij vertelde klopte helemaal en heb veel aan haar advies gehad. Vanavond weer een heerlijk gesprek, even terug gekomen op het zakelijke maar zeker ook privé, fijn advies en het geeft rust. Dank je wel fijn lief mens
Jasna, hartelijk dank voor het fijne gesprek van zojuist, voor het kunnen sparren met een gelijkgestemde. En voor de extra info die ik van je cadeau kreeg.
Jasna wist het. Zonder dat ik haar iets had verteld. Ze wist het! Alles wat ze vertelde klopte, zonder foto en zonder dat ik haar deze informatie had gegeven. Topper! Ze gaf mij rust en vertelde precies eerlijk wat ze voelde.

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P