Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziende, Healer, Kaartlegster

Lief medemens,

Ik ben een helderziende en spiritueel healer voor mens en dier.
Als helderziend en heldervoelend lichtwerker en ituïtief gesprekspartner help en ondersteun ik je graag om heldere inzichten te krijgen in jouw situatie.

Ik ben heel direct en kom vrij makkelijk tot de kern van datgene wat je bezighoudt.
Wil je dat ik een kaartlegging voor je doe?
Dat kan natuurlijk, ik gebruik de Tarot kaarten, de Engelenkaarten, maar ook via het I'tjing orakel geef ik duidelijke informatie.

Heb je vragen over een overleden dierbare?
Als de overledene zich aandient tijdens het gesprek, breng ik met liefde de voor jou belangrijke boodschappen over.

Als spiritueel healer ben ik, volgens de vele mensen die ik behandeld heb, heel goed in enerergetische behandeling van mensen en dieren op afstand.
In de loop der jaren heb ik veel mooie positieve resultaten mogen ervaren.
Een healing op afstand kan bijdragen tot het afnemen en zelfs spanning, fysieke klachten en slaap of rustloosheid volledig laten verdwijnen.

Ik heb mijn gaven met geboorte meegekregen en wil je heel graag helpen, zodat je weer krachtig verder kunt.

Jasna

 

Klantervaringen met Jasna

1234

Je hebt 't m alweer geflikt: ik ben weer helemaal blij en zen en slaap heeerlijk! Jij hebt 'dat' wat ik nog nooit bij een hulpverlener heb gevoeld: the X-factor! Contact met jou voelt als familie: vertrouwd en ongecompliceerd. En zo hoort het ook. Zo kom jij met je rustgevende en helende energie in mijn hart.. en ben ik niet meer bang. Dikke knuffel voor jou, Jasna!
Hoi Jasna , Wij hebben gisterenavond een gesprek gehad helaas waren de credits op waardoor ik geen bedankt en gedag heb kunnen zeggen. Ik vond het bijzonder hoe je meerdere dingen wist te benoemen die ik je niet eens heb vertelt,maar zeer zeker spelen. Je bevestigde mijn gevoel die ik over de situatie heb zonder dat ik het idee had dat je mij naar de mond praatte. Dankzij jouw uitspraken kan ik me beter berusten in de situatie en mij meer op mijn eigen situatie focussen.. Dank je wel daarvoor :-)
Haay Jasna, Sorry mijn telefoon hing op. Maar ik wou je even laten weten dat ik altijd goede gesprekken met jou heb, en dat ik door jou ook meer op andere manieren dingen ga bekijken om het beter te begrijpen. Dankjewel voor je adviezen en je fijne gesprekken! :-s:-D Veel liefs, Suraya
Bij deze wil ik mijn waardering laten weten voor hetgeen ik nu en dan met jou kan delen. Heb veel aan de chakravisualisatie. Momenteel voel ik dat ik voorlopig weer even verder zonder hulp kan, wij zullen elkaar weer in een ander seizoen spreken en ik merk nog wel dat ik toch niet naar Bloemendaal ga, het blijft te moeilijk en ik merk dat ik er toch weer niet helemaal klaar voor ben, ook met Joke niet helemaal. Dus laat ik het, nu. Groeten, Marleen.
Hoi Jasna, Als eerste zag je wie ik ben of wat ik kan, heeft me behoorlijk geraakt. Groeten, Frank
Jasna dank u voor alles!
Ik deel bovenstaande berichten.......wat een bijzonder mens ben je Jasna. Je wist gelijk te vertellen hoe het zat en daarna zaten wij met elkaar te kletsen alsof we mekaar al jaren kenden........ik heb beloofd over 2 maand terug te bellen.....:-)
Jasna, Jij voelt vrijwel meteen aan hoe ik me voel en dat geeft vertrouwen.. ik heb het gevoel dat ik begrepen wordt tot in de diepste lagen, iedere keer weer. Als ik met jou praat voel ik altijd rust en ruimte komen... Jou oprechte en zuivere inzichten geven mij weer vertrouwen en richting en je heldere waarnemingen zijn altijd loepzuiver! Heel bijzonder!
Jasna, bedankt ! Helaas kon ik het laatste niet meer horen. Ik hoop dat het goed komt in de liefde zoals je zegt.
Zojuist heb ik Jasna gesproken. M.i. is zij echt een healer op afstand, na ons gesprek kwam een enorme rust over mij heen. Nergens zorgen meer over, alles was lekker en fijn. Ongelooflijk! Het is pas voor de 2e keer dat ik zoiets mee maak. Zij helpt echt mensen. Chapeau!

1234

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P