In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Karma – onder andere de wet van oorzaak en gevolg” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Fotoreading van In-syn consulenten?

Misschien heb je al een een fotoreading online laten doen als toevoeging op een paranormaal consult, of heb je een fotoreading laten doen op een spirituele en paranormale beurs en weet je hoe een Fotoreading gaat.
Via een paranormaal consult online bij In-syn zijn er diverse mogelijkheden waarbij gebruik gemaakt kan worden van een foto.


Het is belangrijk dat alléén de persoon die het betreft op de foto staat.

Hoe te handelen:

1. Vul onderstaand formulier in en upload de foto
2. Bel naar de gekozen consulent
3. Tijdens het telefoongesprek geeft de consulent aan de hand van de gezonden foto een Reading.

4. Alle ge-uploade bestanden worden automatisch na 24 uur verwijderd.
 

Waarom een Fotoreading?

 • Als je wilt, kan je een foto van de persoon waar de vraag over gaat via onderstaand formulier sturen naar de consulent die je wilt spreken. Dit kan een foto van jezelf zijn of een foto van een persoon waar de vraagstelling over gaat. Om de integriteit te waarborgen vinden wij het gepast, als je op voorhand hiervoor toestemming aan die persoon hebt gevraagd. Een foto kan bij een consulent meer informatie over die persoon naar boven halen, dit is niet echt noodzakelijk, want alle gescreende In-syn consulenten zijn bekwaam om paranormale consulten te geven zonder foto.
 • De paranormale consulenten online bij In-syn kunnen een Fotoreading doen in de vorm van magnetiseren op afstand (de foto) of een energetische behandeling of healing op afstand. Als het een foto van jezelf betreft, kan je een verschil voelen bijvoorbeeld in de vorm van warmte en/of het wegvloeien van spanning. Vanzelfsprekend is het van het grootste belang dat je bij fysieke klachten jouw arts raadpleegt, de consulenten kunnen een aanvulling zijn.


In-Syn Fotoreading

Energetische behandeling online of Magnetiseren op afstand gebeurt terwijl je telefonisch in contact bent met een paranormaal therapeut online. Je betaalt de telefoonkosten en kunt zelf aangeven wanneer het voor je voldoende is. Als je credits online koopt, kan je al vanaf 0,80 cpm bellen.

Formulier Fotoreading


937 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.3/5