Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Essentiecoaching” geschreven door “Helma

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Sterrenbeelden van de Dierenriem

Zodra we geboren worden krijgen we een Sterrenteken oftewel een Sterrenbeeld. Ons Sterrenbeeld  staat altijd in het Zonneteken. De Zon betekent astrologisch gezien: Centrum van jouw wezen. Naast de Zon heeft de Maan, onze Ascendant en Descendant ook veel invloed in hoe we de situaties zien, ervaren en hoe we ons uiten. Wat onze levenslessen zijn en waar onze valkuilen liggen.

Wil je meer weten over jou Ascendant of andere elementen?  Heb je vragen met betrekking tot de liefde, werk  of inkomsten? Wil je een uitgebreide horoscoop?  Aan de hand van je geboortedatum, -plaats en -tijdstip  maken de Astrologen voor jou online een Horoscoop, dit kan met betrekking tot de Toekomst én gericht zijn op specifieke situaties,  of op het gebied van de Liefde en Relatie, maar ook een Geboortehoroscoop is één van de mogelijkheden.

Bel gerust één van onze ervaren Astrologen, ze zijn er voor jouw en geven altijd een eerlijk en duidelijk inzicht en advies.

Vind hier de 12 sterrenbeelden:

989 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.3/5