In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Medium - Contact met overledenen

Mijn sterke kant is het in contact komen met uw dierbare overledenen, zodat u onbeantwoorde vragen kunt stellen. Of bij uw rouw proces de scherpe randjes eraf te halen en daardoor uw verdriet te verzachten.

Ik kan u helpen bij problemen en vragen over het leven. Graag wil ik u met gevoel en liefde vanuit mijn ervaring willen helpen en bij staan.

Ook mijn eigen gidsen zijn altijd bereidt om via mij u te helpen. Mijn gidsen en ik vinden het belangrijk om daar waar wij mensen kunnen helpen, dat ook te doen. Omdat ik daar de gave voor heb gekregen en ook verplicht ben deze met respect en liefdevol te gebruiken.
 

Klantervaringen met Anneke D.

1234Laatste

Anneke is eerlijk, duidelijk en realistisch. Haar humor maakt de scherpe randjes zacht, en de boodschappen van haar gidsen kloppen als een bus. Telkens hoor ik dingen die zij nooit had kunnen weten. Ze spreekt waarheid. Mocht je met iets zitten dan is mijn ervaring: bel Anneke en zie het probleem als opgelost ;) Veel liefs !!
Voor Anneke D.; ✨beautiful soul ✨
Geslaagd! Gesprek op het werk is goed verlopen- dank voor alle waardevolle gesprekken die ik hierover met je heb gevoerd in dit kader. Tot snel :-) en ;-)
Lieve Anneke Bedankt voor je zuivere kijk de bemoedigende woorden en de praktische tips .Je bent een prachtige coach liefdevol en zuiver ( Belgische) Linanne
Deze prachtige schoonheid heeft me weer helemaal laten opbloeien dankjewel voor alles heb je veel lief dikke kus
hoi Anneke, Mijn god wat zeg jij ware dingen. En zo bijzonder hoe wij samen vinden hoe dingen lijken te werken, en hoe de dingen waar we mee te maken hebben zijn vormgegeven. Wat ik bijzonder aan je vind is dat je soms op een bepaalde toon Waarheid uit een andere dimensie uitspreekt om deze info toch bij mij te krijgen. Wij leven in een heel bijzondere Wereld, vormgegeven door enorme krachten, en als mens zijn wij nietig bezig met ons taakje om te leren, te begrijpen, deel te nemen en de gehele mensheid verder te brengen. Al is (ons) niet altijd duidelijk of we de juiste keuzen maken, of alle zaken in deze wereld zich in de goede richting bewegen, of waar we zullen uitkomen. Simon
Net een prachtige reading gehad van Anneke waarin ze in trance boodschappen doorgaf die rechtstreeks vanuit de andere wereld kwamen en bij mij zorgden voor tranen en kippenvel! Anneke is echt een super medium!
Hartelijk dank, Anneke D. voor je heldere gesprek; waardoor ik angst kan loslaten en in mijn kracht kan staan.
Anneke is een lieverd, geeft je rust en een luisterend oor.En elke keer zit ze weer goed samen met haar gidsen. Bedankt voor je steun keer op keer! Hele dikke knuffel van Saartje
Lieve Anneke, Altijd zo lief, aardig en vooral oprecht. Mijn gesprekken met jou doen mij altijd weer goed en geven mij rust. Jouw adviezen en tips koester ik altijd. En jouw luisterend oor is er 1 in miljoenen. Ik bel je gauw weer. Dikke knuffel en liefs van Saartje

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P