Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Medium - Contact met overledenen

Mijn sterke kant is het in contact komen met uw dierbare overledenen, zodat u onbeantwoorde vragen kunt stellen. Of bij uw rouw proces de scherpe randjes eraf te halen en daardoor uw verdriet te verzachten.

Ik kan u helpen bij problemen en vragen over het leven. Graag wil ik u met gevoel en liefde vanuit mijn ervaring willen helpen en bij staan.

Ook mijn eigen gidsen zijn altijd bereidt om via mij u te helpen. Mijn gidsen en ik vinden het belangrijk om daar waar wij mensen kunnen helpen, dat ook te doen. Omdat ik daar de gave voor heb gekregen en ook verplicht ben deze met respect en liefdevol te gebruiken.
 

Klantervaringen met Anneke D.

1234Laatste

Anneke krijgt heel zuiver door wat er speelt en kan je daarnaast goed ondersteunen en sturen in de meest positieve zin van het woord. Ik bel al jaren met haar en we hebben in deze tijd een hele fijne band opgebouwd.
Super, Geen nonsens je wordt terug in je kracht gezet
Lieve Anneke, wat een geweldig mens bent u !Ik bel graag met u. Voelt alsof ik met mijn tante bel, super gezellig
Hoi Anneke, wat heb je mij dit afgelopen jaar goed geholpen! Alles kwam uit; nieuwe woonplek,nieuwe werkplek(heel concreet allebei),advies mbt relatie was helder en bleek waarheid,adviezen...alles kwam uit! Enorm dankbaar voor wat je voor mij hebt gedaan. Een aanbeveling voor eenieder, recht uit mijn hart! Met liefs,
Goedemorgen Anneke, de keren dat we spreken geef je me weer moed en geloof in mijzelf! Echt zoveel dank hiervoor; het geeft me weer een glimlach om ervoor te gaan. Geduld zal ik moeten opbrengen dat is duidelijk, maar hopelijk inderdaad de nieuwe baan in het verschiet. Het zou me zo laten stralen. Ik laat het je weten :-)
Lieve Anneke, ik wil je even bedanken voor jouw hulp steeds. Ik kan niet altijd lang bellen maar in die tijd komen we heel ver. Dat komt omdat je heel helder antwoord kan geven. Het is niet vaag en je draait er niet omheen, je bent zo eerlijkS Jouw antwoorden zijn duidelijk en kloppen tot nog toe steeds! Of het nu gaat over werk of de liefde; het maakt niet uit. Dankjewel dat je jouw gave deelt en ook mbv jouw gidsen antwoorden en het inzicht kan geven in de situatie! Liefs
Wat een ontzettend prettig gesprek net met Anneke! Ze viel al meteen met de deur in huis met een rake typering van mijn relatie met mijn ex zonder dat ik iets had verteld. Daarna ook helder, eerlijk en vooral opbouwend. Hier heb ik heel veel aan gehad. Geen tijdsvoorspelling maar dat is ook niet mogelijk, dat heeft ze ook heel duidelijk gesteld. Nu eerst ik en dan de rest.
Ik bel Anneke al zo’n 1,5 jaar. Ze heeft me heel erg geholpen en ze was mijn steun en toeverlaat. Ik deelde eerder dingen met Anneke dan met mijn moeder.. Anneke heeft voor altijd een speciaal plekje in mijn hart en ik zal steeds denken ‘wat zou Anneke zeggen’. Echter, voor mij is nu de tijd gekomen om het zelf te gaan doen. Ik raad iedereen Anneke aan; ze helpt je echt!
Lieve Anneke, Jij leert mij telkens weer voor mijzelf op te komen, en de kracht in mijzelf te zien. Jouw inzichten en adviezen hebben voor goed een positieve stempel op mijn leven gedrukt. Ik gun elk mens een Anneke, voor zowel spiritueel advies en inzicht in zaken/relaties als praktische tips! U denkt altijd met mij, ook voor oplossingen. Vooral op de momenten dat ik niemand had om mee te praten, ben ik heel dankbaar dat ik u heb kunnen vinden. Want het maakt werkelijk niet uit of je Anneke voor de eerste keer, of voor de honderdste keer belt; zij is altijd even lief, vrolijk en eerlijk. Ik raad iedereen aan om zeker Anneke te bellen! Proost;-)
Lieve Anneke, Kort maar krachtig maar ik ga zeker aan de slag. Ik voel me nadat ik je heb gesproken toch iets rustiger. Ik bel je heel snel want ik vond het weer fijn. Dank je wel lieve Anneke! Liefs, F

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P