Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Medium - Contact met overledenen

Mijn sterke kant is het in contact komen met uw dierbare overledenen, zodat u onbeantwoorde vragen kunt stellen. Of bij uw rouw proces de scherpe randjes eraf te halen en daardoor uw verdriet te verzachten.

Ik kan u helpen bij problemen en vragen over het leven. Graag wil ik u met gevoel en liefde vanuit mijn ervaring willen helpen en bij staan.

Ook mijn eigen gidsen zijn altijd bereidt om via mij u te helpen. Mijn gidsen en ik vinden het belangrijk om daar waar wij mensen kunnen helpen, dat ook te doen. Omdat ik daar de gave voor heb gekregen en ook verplicht ben deze met respect en liefdevol te gebruiken.
 

Klantervaringen met Anneke D.

1234Laatste

Lieve Anneke, En ja hoor, wie was er bij het afscheid aanwezig: Flip! Dank voor je luisterend oor en ware voorspellingen keer op keer weer! Helpt en geeft rust. Wordt vervolgd
Als angst gaat overheersen wordt je heel onrustig. Super blij dat Anneke mij deze angst heeft kunnen ontnemen en mij weer hoop heeft gegeven. Ze is heel precies en eerlijk in haar uitspraken en daarmee kun je weer met een gerust hart verder. Dank Anneke voor de rust die je brengt
Anneke krijgt heel zuiver door wat er speelt en kan je daarnaast goed ondersteunen en sturen in de meest positieve zin van het woord. Ik bel al jaren met haar en we hebben in deze tijd een hele fijne band opgebouwd.
Super, Geen nonsens je wordt terug in je kracht gezet
Lieve Anneke, wat een geweldig mens bent u !Ik bel graag met u. Voelt alsof ik met mijn tante bel, super gezellig
Hoi Anneke, wat heb je mij dit afgelopen jaar goed geholpen! Alles kwam uit; nieuwe woonplek,nieuwe werkplek(heel concreet allebei),advies mbt relatie was helder en bleek waarheid,adviezen...alles kwam uit! Enorm dankbaar voor wat je voor mij hebt gedaan. Een aanbeveling voor eenieder, recht uit mijn hart! Met liefs,
Goedemorgen Anneke, de keren dat we spreken geef je me weer moed en geloof in mijzelf! Echt zoveel dank hiervoor; het geeft me weer een glimlach om ervoor te gaan. Geduld zal ik moeten opbrengen dat is duidelijk, maar hopelijk inderdaad de nieuwe baan in het verschiet. Het zou me zo laten stralen. Ik laat het je weten :-)
Lieve Anneke, ik wil je even bedanken voor jouw hulp steeds. Ik kan niet altijd lang bellen maar in die tijd komen we heel ver. Dat komt omdat je heel helder antwoord kan geven. Het is niet vaag en je draait er niet omheen, je bent zo eerlijkS Jouw antwoorden zijn duidelijk en kloppen tot nog toe steeds! Of het nu gaat over werk of de liefde; het maakt niet uit. Dankjewel dat je jouw gave deelt en ook mbv jouw gidsen antwoorden en het inzicht kan geven in de situatie! Liefs
Wat een ontzettend prettig gesprek net met Anneke! Ze viel al meteen met de deur in huis met een rake typering van mijn relatie met mijn ex zonder dat ik iets had verteld. Daarna ook helder, eerlijk en vooral opbouwend. Hier heb ik heel veel aan gehad. Geen tijdsvoorspelling maar dat is ook niet mogelijk, dat heeft ze ook heel duidelijk gesteld. Nu eerst ik en dan de rest.
Ik bel Anneke al zo’n 1,5 jaar. Ze heeft me heel erg geholpen en ze was mijn steun en toeverlaat. Ik deelde eerder dingen met Anneke dan met mijn moeder.. Anneke heeft voor altijd een speciaal plekje in mijn hart en ik zal steeds denken ‘wat zou Anneke zeggen’. Echter, voor mij is nu de tijd gekomen om het zelf te gaan doen. Ik raad iedereen Anneke aan; ze helpt je echt!

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P