In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Tarotlegging, relatieproblemen, angsten en healing

Ik ben een heldervoelend medium en intuïtief gesprekspartner. Door kaartlegging kom ik snel tot de kern van jouw situatie en mijn doel is om samen met jou tot heldere inzichten te komen op al jouw levensvragen zodat je de balans met jezelf terugvindt. 

Mijn leven is een verzameling van doorgaan, zelfliefde/-waarde winnen, helen en leren. Elke moeilijke fase is beëindigd in ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfbeeld. Waar het moeilijk was om geluk na te streven heb ik kunnen keren in positiviteit en welbevindenheid van mijn eigen persoon. Tenslotte, de enige persoon die je geluk kan creëren, ben jijzelf!

Jarenlang ben ik blind gebleven voor signalen van mijn gidsen hierboven. Tot ik mezelf overgegeven heb voor spirituele groei. Sommigen begrijpen dit onder transformatie, anderen spiritueel ontwaken. Voor mij is het een dagelijks proces, een zoektocht naar jezelf en jouw hart. Mijn studies als leerkracht, nutritionist, psychologie, tarot en huidige studie seksuologie, hebben mij gevormd tot het ontwikkelen van mijn eigen manier van werken om te luisteren, te begrijpen, te analyseren en te helpen van jong en oud. 

Altijd vond ik communicatie interessant. Het viel me op dat het moeilijk is gehoord te worden, te mogen zijn wie je in werkelijkheid bent. Zit je met onopgeloste levensvragen, angsten die jouw geluk in de weg staan, relatieproblemen, gezin of op zoek naar jouw groei in liefde, zelfwaardering of assertiviteit en zelfbeeld? Neem gerust contact op. Als healer op afstand ben ik goed in energetische behandelingen, stap voor stap handelingsplannen en cognitieve gedragstherapie.

Mijn geluk, is een dagelijkse taak en les in mijn leven. Andere mensen hun geluk te vinden, is mijn gave, opdracht en bekommernis.

Ik heb ook een blog geschreven deze kan je hier vinden:
Liefde is kunst
Liefde is kunst - Deel 2
Van zwart-wit naar een kleurenpallet - zelfacceptatie

 

Liefs, Joke

Klantervaringen met Joke
Joke is niet alleen heel vriendelijk, maar ook (eigen)wijs ;). Ze communiceert op een duidelijke en respectvolle manier. Ze spiegelt je en laat je op integere wijze bewust worden van jouw blinde vlekken. Zodat je deze kunt transformeren in plaats van dat ze je blijven belemmeren. Ook helpt ze je anders (liefdevoller) naar jezelf te kijken en vooral niet op te geven! Dankjewel Joke voor jouw adviezen, wijze raad en motivatie!
Bel regelmatig met Joke. Erg blij met haar! Zuivere reading, ziet de zaken realistisch. Komt met concrete antwoorden, die ook uitkomen. Wanneer je je gesprek beeindigd voel je je zeker beter. Erg blij met Joke!!
Hi lieve Joke! En weer eruit gegooid... vervelend dit systeem... maar bedankt voor het fijne gesprek en je warme wijze woorden. Liefs Feline
Zo prettig om met Joke gesproken te hebben. Rustig, eerlijk en vriendelijk. Ik kom terug!!!Dank Joke!
Joke; Aanrader top
Vandaag Joke gesproken. Wat een mooie reading mogen krijgen van haar. Eerlijk, zuiver en oprecht. Een aanrader om haar eens te raadplegen als je het even niet ziet zitten.

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P