In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Liefde is kunst

Wees beste vriend van jezelf: de kunst van zelfliefde

Herinner je jezelf nog als kind? Ik was 6 of 7 jaar, vrienden maken was geen probleem. Vriendschap was zo puur terwijl we echt hard kunnen zijn voor anderen op deze leeftijd. Vriendschap was oprecht tijdens een ruzie die meestal niet langer duurde dan enkele woorden of een flinke stamp. Zo simpel was het. Vergeving was dagelijkse kost. “Sorry” een nieuw begin tijdens een nieuw spel.

Liefde is kunst blog van Joke

De waarde en veiligheid her-inneren van jouw kindertijd, dat warme, veilige gevoel van ouderliefde, dat intense gesprek met een goede vriend,… het is een essentiële stap naar zelfliefde. Het her-inneren van jouw waarde(n) en veiligheid, jouw innerlijke persoon vol liefde en geluk, jouw pure ziel. 

Het is een stap die zo duidelijk was tijdens mijn kindertijd en die ik in mijn groei naar volwassenheid ineens vergeten was. Een stap die ik oversloeg en me niet meer van bewust was. Ik liet mij vaak troosten, en stond als eerst klaar om anderen op te vangen die een schouder nodig hadden. Mijn ervaringen lieten mij dit steeds herhalen, zolang het nodig was om tot de ontdekking te komen dat de immense kracht van liefde, in mezelf zat, en ik besefte dat ik mezelf moest troosten. Mijn hart openen en volgen!

Jezelf een troost zijn op momenten dat het diepste verdriet en de illusie van eenzaamheid zich een weg naar buiten zoeken, dat is het moment waarop je jezelf in de armen sluit, een healing, je beste vriend van jezelf. Je emoties naar buiten brengen, ze een plaats geven en je jezelf te rusten legt in je eigen armen, dit is het keerpunt en de groei naar zelfliefde, je beste vriend zijn voor jezelf!


Als je behoefte hebt om van je af te praten of inzicht in jouw situatie wilt, bel mij dan gerust.

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1017

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,
Joke