In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Liefdesverdriet verwerken - Relatie herstellen - Liefdesverdriet Tips

Bel gerust voor duidelijke inzichten op je vragen of liefdesverdriet tips.

Heb je Liefdesverdriet en weet je niet wat te doen? Wat speelt er, is het echt definitief voorbij, of is er een mogelijkheid om jouw relatie herstellen? En als werkelijk de relatie verbroken is, hoe ga je dan het liefdeverdriet verwerken? Maar is de relatie werkelijk over of is je relatie herstellen een reële mogelijkheid? Bel ons, wij geven je inzichten en de antwoorden die voor jou zo belangrijk zijn en helpen jouw liefdesverdriet verwerken!

Box:
1001
Beschikbaar
Henny
14 reviews

Ik ben Henny, spiritueel en holistisch coach en fonosoof, Ik kan aan uw stem horen waar uw blokkades en mogelijkheden liggen. Ik luister naar u met mijn hart en invoelend vermogen. Droomduiding, -uitleg, Tarot.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1004
Beschikbaar
Ivy
7 reviews

Heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderhorend medium en gediplomeerd energetisch therapeut met vele jaren praktijk ervaring m.b.t. allerlei vragen. Ook voor hulp bij rouwverwerking, healing, anders geaard-zijn, dieren behandelen op afstand en een objectief luisterend oor.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1008
Beschikbaar
Lisa
5 reviews

Ik help je graag inzicht te krijgen in diverse levensvragen. Persoonlijke ontwikkeling, werk, relatie en jouw levensthema. Praktisch en concreet meer dan 30 jaar ervaring.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1018
Beschikbaar
Corrie
280 reviews

Helderziend, heldervoelend Medium beantwoord warm en nuchter alle vragen, ook via een kaartlegging. Via mijn gidsen heldere boodschappen van overledenen. Zit je met onbeantwoorde vragen? Neem gerust contact op.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1007
Bezet
Marja
48 reviews

Automatisch tekenend medium met ruim 14 jaar ervaring. Paranormaal therapeut, TM Reiki Master. Gespecialiseerd in emotiemanagement. Spirituele tekeningen vergroten je zelfreflectie en inzichten.

Lees meer
Box:
1010
Bezet
Anne
77 reviews

Medium van geboorte, healer en tarotist. Mijn gidsen geven informatie door die voor jou nu belangrijk is. Voel je jezelf onrustig, verdrietig of heb je onbeantwoorde vragen? Ik help je met liefde, ongeacht of het een zielsverbinding, werk, relatie of welke probleem-situatie betreft.

Lees meer
Box:
1022
Bezet
Jef
8 reviews

Zeer ervaren heldervoelend, helderziend en helderwetend paragnost en medium. Ik kan je ondersteunen in al je levensvragen en als er informatie via mijn gidsen voor je doorkomt van een overleden dierbare. Ik wil ook een tarotlegging voor je doen. Stel mij gerust vragen over het verleden, het heden of de toekomst. 


 

Lees meer
Box:
1028
Bezet
Janine
3 reviews

Helderziend, -voelend, tarot reader, heks en ggz verpleegkundige. Ik vind het geweldig dat ik d.m.v. mijn gaven prachtige zielen mag begeleiden op deze aardbol. Mocht je voelen dat we samen mogen werken? Dan weet ik zeker dat dit de bedoeling is. Tarot reading en healing.

Lees meer

Liefdesverdriet kan onoverkomelijk lijken en tot in het diepst van je ziel pijn doen. Liefdesverdriet kan zo’n pijn doen, dat je het gevoel hebt een ‘gebroken hart’ te hebben. Wil je hulp met jouw Liefdesverdriet? Bel ons dan gerust, wij zijn er om je helpen met jouw Liefdesverdriet om te gaan en te verwerken.

Liefdesverdriet verwerken: Relatie verbroken of relatie herstellen?

Je voelt je fantastisch, want je hebt een Relatie met de man of vrouw van je dromen. Het voelt zo vertrouwd, zo eigen, alsof je elkaar al jarenlang kent. Je denkt, deze Relatie is voor het leven, je voelt je geliefd, zeker, veilig en geborgen. Maar als uit het niets trekt je geliefde zich terug, doet terughoudend of komt met het niet te bevatten bericht dat de Relatie over is, het is voorbij. Je hoort de woorden, maar het dringt niet tot je door, dit kan niet waar zijn, je begrijpt er niets van, hoe kan dit en nu? Wat nu? Het uitmaken van de Relatie, Relatiebreuk kan zo hard binnenkomen, dat het daaraan gekoppelde Liefdesverdriet onbeschrijfelijk groot is en op dat moment voelt als een verdriet dat je niet kunt verdragen, laat staan overheen komen.

Weet dat ook jij over dit Liefdesverdriet heen kan komen, ook al neemt het tijd, de In-syn consulenten zijn er 7 dagen per week om je te helpen, inzichten te geven, te troosten, keer op keer onbevooroordeeld naar je te luisteren, jouw verdriet te verzachten en zo nodig telkens opnieuw jouw vragen te beantwoorden, alles zodat jij jouw Liefdesverdriet kunt verwerken. Liefdesverdriet verwerken is en blijft lastig in iedere situatie. Onze consulenten zullen jou helpen met liefdesverdriet verwerken door praktische en handige tips. Maar naast liefdesverdriet verwerken, zullen we ook meedenken met tips om misschien jouw relatie toch nog een nieuwe kans te geven. 

Hoe lang duurt liefdesverdriet? Liefdesverdriet verwerken tips!

Hoe lang duurt liefdesverdriet? Op zoek naar liefdesverdriet verwerken tips? Onze consulenten kunnen u helpen met praktische liefdesverdriet verwerken tips, maar kunnen u ook antwoord geven op de vraag: hoe lang duurt liefdesverdriet? Het verschrikkelijke gevoel van gemis en liefdesverdriet wil je snel verliezen, maar je wilt ook dat het ook een goede manier verwerkt wordt. Onze consulenten bieden een luisterend oor, en komen met handige liefdesverdriet verwerken tips. Aan de hand van onze liefdesverdriet verwerken tips, kun jij dat nare gevoel van gemis een beter plaatsje geven. Of wellicht zie je door onze inzichten wel nieuwe mogelijkheden om de relatie toch nog een nieuwe kans te geven. Want naast liefdesverdriet verwerken tips, kunnen we je ook advies geven over jouw relatie. Is dit echt het einde van de relatie? En hoe kun je in de toekomst de fouten uit de relatie voorkomen? Hoe lang duurt liefdesverdriet? Hoe kun je dit gemis een plaatsje geven? Welke lering kun je hier uit halen als levensles? Of jouw vraag nu is: hoe lang duurt liefdesverdriet, of dat dit echt het einde is van je relatie? Vraag het onze consulenten.

Liefdesverdriet tips door Internet Relatie

Een Internet Relatie kan helaas erg veel verdriet met zich meebrengen, vaak hebben de Geliefden elkaar nog nooit werkelijk gezien en is er geen persoonlijke ontmoeting geweest. Vaak wordt de Internet Relatie opgebouwd door e-mail verkeer via een Datingsite, meestal worden er geen telefoonnummers uitgewisseld, want dit is al een persoonlijk contact. Het contact blijft zich beperken tot Internet, bijvoorbeeld via Facebook, Skype en andere Social Media. Je wilt hem of haar zo graag in het echt zien en de man of vrouw waar je op verliefd bent geeft je telkens opnieuw hoop dat de ontmoeting echt zal plaatsvinden. De verliefdheid kan zo intens voelen, juist omdat het ongrijpbaar is en het is immers de man of vrouw van je dromen, het is te mooi om waar te zijn...

De In-syn consulenten begrijpen je en zullen je helpen, door via een Paranormaal Consult Online jouw onbeantwoorde vragen te beantwoorden en inzichten te geven, zodat ook jij jouw Liefdesverdriet verwerken kunt.

Aan de hand van praktische liefdesverdriet tips, kijken we of er nog toekomst zit in de relatie. Wellicht is jouw relatie te vroeg op gegeven? Maar ook bieden we je steun en hulp en praktische liefdesverdriet tips om deze relatie goed af te sluiten. Of wil je weten hoe lang duurt liefdesverdriet? Wij helpen je.

Liefdesverdriet verwerken: beëindiging Relatie Tweelingziel of Zielsverwant

Heb je een Relatie gehad met een Tweelingziel of Zielsverwant en is de Relatie over? Als je Relatie met jouw Tweelingziel of Zielsverwant uit of over is, voelt het alsof de grond onder je wegzakt, het leven geen zin meer heeft, want hoe kan je nu verder leven zonder de ander? Ook al kan je het nu niet voorstellen, maar echt het kan, JIJ kan het en de In-syn consulenten zijn er om je te helpen. Je kunt op de pagina Tweelingzielen het verschil lezen tussen een Tweelingziel en een Zielsverwant.

Heb je Liefdesverdriet en wil je hulp, liefdesverdriet tips of gehoord worden? Wij zijn er voor je, bel ons.