In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Sterrenbeeld Tweelingen

Sterrenbeeld Vissen

Sterrenbeeld Tweelingen is het derde teken van de Dierenriem

Ben je geboren in de periode van 21 Mei tot en met 20 Juni, dan is jouw Sterrenbeeld Tweelingen.

Jij als Sterrenbeeld Tweelingen hebt een onaf latende honger naar kennis, je wordt ook wel de eeuwige student genoemd. Als lucht teken is het Sterrenbeeld Tweelingen een snelle intelligente denker die constant bezig is om zijn mentale honger te stillen. Waar het sterrenbeeld Tweelingen voor dient op te passen, is dat je door jouw enthousiasme je energie teveel versnippert. Het risico bestaat dat je hierdoor niets afmaakt en allerlei onafgemaakte projecten achterlaat. Als je jezelf een goede discipline kunt opleggen, dan kun je als Sterrenbeeld Tweelingen meer diepgang ontwikkelen.

De heersende planeet van Sterrenbeeld Tweelingen is Mercurius, de boodschapper. Als geen ander kun je goed boodschappen overbrengen, een leraar in de dop, dit doe je dan ook met veel overgave.

Voor anderen ben je vaak een open boek, je laat letterlijk jouw gezicht spreken en daarbij gebruik je ook vaak je handen om kracht bij te zetten. Je praat graag en kunt dit dan ook uren volhouden, met als gevolg dat je vaak last kunt hebben van hoge telefoon rekeningen.

Als Sterrenbeeld Tweelingen ben je jong van uiterlijk, het lijkt alsof je de eeuwige jeugd bezit. Verder heb je een gevoelig zenuwstelsel en je kunt moeite hebben om je helemaal alleen op een persoon te concentreren, je bent flexibel en veelzijdig.

Er is echter een minpuntje, je kunt hooghartig zijn en last hebben van stemmingswisselingen, ze zeggen wel eens een Tweelingen is nooit alleen. Je hebt een broertje dood aan routine, verveling en saaiheid. Als dat er is, dan haak je zonder meer af.

Aan vrienden heb je nooit tekort, omdat je luchtig bent en vriendelijk maak je heel snel vrienden, je bent dan ook bereid om al jouw opgedane kennis aan hen door te geven.

Tip voor onze sociale Tweelingen: probeer jezelf te motiveren en te activeren, dan maak je vrienden voor het leven.

De kernwoorden die bij het Sterrenbeeld Tweelingen horen zijn:

  • Veelzijdigheid
  • Spraakzaamheid
  • Vindingrijkheid