In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Chakra - wat zijn chakra's?” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Klacht melden

Het team van In-syn.nl streeft er continue naar om alle onderdelen van de website optimaal te laten functioneren, mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u ervaart dat een onderdeel van de website niet of niet goed functioneert, of dat u een opmerking heeft met betrekking tot de als zelfstandig werkende consulenten, dan vernemen wij dit graag. Technisch gezien kan er een tijdelijke situatie ontstaan dat een telecomprovider een storing heeft in het gebied van waaruit de consulent zijn of haar werkzaamheden verricht, dan kan een consulent wél beschikbaar staan op de website, maar technisch gezien niet bereikbaar. Als dit een technische storing aan de kant van de consulent betreft, krijgt In-syn.nl daar géén melding over, tenzij de consulent of u als klant ons daarover informeert.
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via info@in-syn.nl aan ons door te geven, wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op. Ons team zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Naam ondernemer:        Cradle of Insights LTD
Vestigingsadres:            Dept 302, 43 Owston Road, DN6 8DA Carcroft Doncaster, England
E-mailadres:                  info@in-syn.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar In-syn.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

849 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.2/5