In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Gediplomeerd energetisch therapeut

Voor healing werk ik met puur zuivere kracht van het Licht voor het behandelen van vele (pijn)klachten op afstand.

Ik heb jaren gewerkt als stervensbegeleidster, ook bij euthanasie was ik voor iedereen een steun en toeverlaat en heb ik de dierbare naasten ondersteund bij de rouwverwerking.

Incest en verkrachting zijn zeer diepe groeven in het lichaam om overheen te groeien. Het is een onzichtbare litteken, zoals rouwverwerking. Rouwverwerking kwam als een harde klap in mijn ziel, toen ik mijn geliefde heb begeleid naar het Licht door euthanasie. De boosheid, het onbegrip, zinloos en ook boos was ik dat er geen wonder geschiedde, een zware verwerking.

Anders geaard-zijn: ik help je graag je op een positieve manier naar jezelf te richten, eerst jezelf accepteren/respecteren en niet wat anderen denken/willen . Mensen kunnen niet in de ziel van anderen kijken/voelen. Je bent je eigen-ik en niet van anderen.

Door mijn Aziatische/Oosterse achtergrond en de invloeden van het Westen en Afrika is het voor mij makkelijk om dichter bij het Licht te staan, juist door respect en acceptatie van de mensen-mens.

Wil je jouw verhaal kwijt, ik heb een luisterend oor. Ook nu ben ik heel betrokken met zieken en ouderen, waaronder ook de telefooncirkel. Een praatje op zijn tijd is altijd gewenst en op prijs gesteld.

Dieren behandel ik op afstand door sterk te magnetiseren, maar ook door communicatie/telefonisch met uw huisdier via mijn stem.

Mijn streven is om de mensen op hun pad te begeleiden en te adviseren tot hun eigen ziel-inzichten. Ik sta klaar om jullie een prachtig ziel-leven in te leiden in volle glorie van de Hemelse krachten.

Blog die ik heb geschreven:
Heerlijk om verliefd te zijn

Brada nanga sisa mie kan jeppie joe nanga joe sari tori.

Liefs,
Ivy

Klantervaringen met Ivy
Voor Ivy; Je viel net ineens weg terwijl we in gesprek waren. Excuses. Het was wel fijn om met je gesproken te hebben. Gewoon lekker down to earth, ontspannen. Dank je! Zekker ook voor je healing. Ik bel je zeker weer.
hallo Ivy, ik heb je nogal eens gebeld vanuit een warm land [Zuid Amerika] waar de hindernissen en uitdagingen stukken groter zijn dan in Nederland. Hoe zitten de dingen dan in elkaar ? Je hebt me goed geholpen grote delen van de kluwen te ontrafelen en gebeurtenissen en verschijnselen te begrijpen. Je communicatie met dieren heeft mijn band met mijn huisdier-maatje goed gedaan. En dank voor het inzetten van je helende energie bij gebreken in het lichaam. Je hebt me onlangs onverwacht attent gemaakt op zaken uit het verleden die invloed hebben op vrede en harmonie rondom een belangrijk stuk land. De eerdere verstoring had een enorme impact op de verhoudingen in het dorp hier. Je inzicht leidde tevens tot het bevrijden van een ziel uit het niemandsland tussen leven en dood. Een bijzondere ervaring. Dank voor al je hulp. S
Ivy is een ontzettende goede telefoon healer. Ze maakt je hoofd zo leeg en helpt je heel erg met je weer te ontspannen. Ze is krachtig en geeft daarbij ook nog waardevolle tips die ze specifiek door krijgt voor jou.
Lieve Ivy,Dank Je wel voor de healing vannacht,zeer bijzonder hoor!ide tel brak plots af ,hij was leeg!U bent een fenomeen dus lieve mensen bel Ivy !Liefs J
Bedankt Ivy voor de fijne gesprekken en de healingen die ik mag ontvangen. Geeft veel steun ook voor mijn gezin en krijg goede adviezen.
Beste Ivy, Bedankt voor de healing en het zuiveren van mijn huis. Duidelijk en kloppende boodschappen geef je door.
Hallo Ivy, Ik voel me veel beter. De diepe healing doet wonderen. De stress en spanning is weg. Dank je wel.

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P