In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Paranormaal begaafd - Paranormale gaven

Box:
1001
Beschikbaar
Henny
14 reviews

Ik ben Henny, spiritueel en holistisch coach en fonosoof, Ik kan aan uw stem horen waar uw blokkades en mogelijkheden liggen. Ik luister naar u met mijn hart en invoelend vermogen. Droomduiding, -uitleg, Tarot.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1004
Beschikbaar
Ivy
7 reviews

Heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderhorend medium en gediplomeerd energetisch therapeut met vele jaren praktijk ervaring m.b.t. allerlei vragen. Ook voor hulp bij rouwverwerking, healing, anders geaard-zijn, dieren behandelen op afstand en een objectief luisterend oor.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1018
Beschikbaar
Corrie
280 reviews

Helderziend, heldervoelend Medium beantwoord warm en nuchter alle vragen, ook via een kaartlegging. Via mijn gidsen heldere boodschappen van overledenen. Zit je met onbeantwoorde vragen? Neem gerust contact op.

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1022
Beschikbaar
Jef
8 reviews

Zeer ervaren heldervoelend, helderziend en helderwetend paragnost en medium. Ik kan je ondersteunen in al je levensvragen en als er informatie via mijn gidsen voor je doorkomt van een overleden dierbare. Ik wil ook een tarotlegging voor je doen. Stel mij gerust vragen over het verleden, het heden of de toekomst. 


 

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1041
Beschikbaar
Jack
9 reviews

Helderziend en heldervoelend medium, healer en kaartlegger. Ik gebruik bij een kaartlegging de shadowscape kaarten. Ik help u graag met het vinden van het antwoord op uw vraag.      

Lees meer
0909 - 5010 707 (€ 0,90/min)
020 - 22 05 414 via Credits
02 - 80 88 058 via Credits
Box:
1007
Bezet
Marja
48 reviews

Automatisch tekenend medium met ruim 14 jaar ervaring. Paranormaal therapeut, TM Reiki Master. Gespecialiseerd in emotiemanagement. Spirituele tekeningen vergroten je zelfreflectie en inzichten.

Lees meer
Box:
1008
Bezet
Lisa
5 reviews

Ik help je graag inzicht te krijgen in diverse levensvragen. Persoonlijke ontwikkeling, werk, relatie en jouw levensthema. Praktisch en concreet meer dan 30 jaar ervaring.

Lees meer
Box:
1010
Bezet
Anne
77 reviews

Medium van geboorte, healer en tarotist. Mijn gidsen geven informatie door die voor jou nu belangrijk is. Voel je jezelf onrustig, verdrietig of heb je onbeantwoorde vragen? Ik help je met liefde, ongeacht of het een zielsverbinding, werk, relatie of welke probleem-situatie betreft.

Lees meer
Box:
1028
Bezet
Janine
3 reviews

Helderziend, -voelend, tarot reader, heks en ggz verpleegkundige. Ik vind het geweldig dat ik d.m.v. mijn gaven prachtige zielen mag begeleiden op deze aardbol. Mocht je voelen dat we samen mogen werken? Dan weet ik zeker dat dit de bedoeling is. Tarot reading en healing.

Lees meer

Bel gerust onze paranormale hulplijn voor advies.

Paranormaal begaafd zijn, paranormale gaven hebben hoe ga je hiermee om en hoe integreer ik paranormaal begaafd zijn in mijn dagelijks leven en in het ontwikkelingsproces van bijvoorbeeld je paranormaal begaafde kind? De consulenten van de In-syn paranormale hulplijn helpen je graag met deze vraagstukken.

Via een online paranormaal consult krijg je direct duidelijke inzichten en advies met betrekking tot jouw paranormaal begaafd zijn en/of van je paranormaal begaafde kind. Je krijgt hulp en advies krijgen hoe je onder andere het beste probleemsituaties gekoppeld aan de paranormale ontwikkeling van jezelf of je kind zo goed mogelijk kunt oplossen, ook voor vragen over Spiritualiteit en Spirituele- en Paranormale ervaringen kan je bij ons terecht.

Heb je een paranormaal begaafd kind?

De paranormaal begaafde mediums, paragnosten en helderzienden geven je op duidelijke wijze inzichten en advies in de begeleiding en opvoeding van jouw paranormaal begaafde kind en zijn er om je te helpen als je bepaalde situaties lastig vindt om mee om te gaan, zodat je evenwichtig verder kunt.

Vele kinderen van deze tijd zijn Paranormaal Begaafd. Deze kinderen zijn zeer intuïtief en Hooggevoelig voor een bepaalde sfeer en stemmingen. Ze hebben een groot rechtvaardigheidsgevoel, houden van de natuur, zijn erg druk en krijgen vaak het ADHD stempel, of ze zijn erg teruggetrokken in hun eigen wereld en dromerig. Het komt ook wel voor dat zij “denkbeeldige” vriendjes en vriendinnetjes hebben en kunnen driftig worden als ze niet begrepen worden. Dit zijn nog maar enkele symptomen.

Paranormale kinderen noemen wij ook wel nieuwetijdskinderen.

Een Paranormaal Begaafd kind, ook wel een Nieuwetijdskind genoemd, is een Hooggevoelig kind die met die gave geboren is. Vaak is het kind het liefst alleen, omdat het oppakken van emoties, pijnen, boosheid of verdriet van andere kinderen te vermoeiend en verwarrend is voor het Paranormaal Begaafde Kind.
Dit kost enorm veel energie en is niet altijd goed voor het kind. Onze Paranormaal Begaafde consulenten kunnen je meer vertellen over de Paranormale Begaafde ontwikkeling bij kinderen en kunnen je duidelijk inzicht en advies geven hoe je hiermee kunt omgaan.

Hoe herken je dat je paranormaal begaafd bent?

Dit is bij ieder persoon uniek, maar we kunnen wel veel voorkomende verschijnselen benoemen, zoals;
-Je bemerkt een verandering in je slaappatroon, het komt vaak voor iemand telkens rond hetzelfde tijdsstip in de nacht wakker wordt, vaak is dit tussen 03.00 en 04.00 uur.
-Als je op een klok kijkt, ongeacht welk deel van de dag, je ziet telkens dubbele cijfers – 11.11 uur of 03.33 uur enz…
-Je krijgt plotseling tintelingen of kippenvel over je hele lichaam, soms sterker geconcentreerd bij de chakra’s, het verdwijnt weer net zo plotseling.
-Je bemerkt dat je plotseling verschillende emoties oppakt, die je vaak niet direct kunt plaatsen en zeker niet bij jezelf en begrijpt niet waar die emoties vandaan komen en van wie ze zijn.
-Je kunt overvallen worden door oude onverwerkte gebeurtenissen en oude pijnen en verdriet kunnen naar boven komen, waarbij je een dringende behoefte kan hebben om die nu te verwerken.
-Zelfs je eetpatroon kan veranderen, je lijkt meer naar je lichaam te luisteren wat het nodig heeft aan voedingsstoffen en je weet precies wat op dat moment goed voor je is.
-Soms weet je dat iemand je gaat bellen en dat je telefoon gaat rinkelen, nog voordat deze over gaat en vaak ook wie er gaat bellen.
-Je weet, voelt of ziet dat je kind of iemand die dichtbij je staat in moeilijkheden verkeert.
-Je kent een plaats, gebouw of ruimte al voordat je er naartoe gaat en hebt dan het gevoel van; ik ben hier al eens geweest, dit ken ik.
-Je hebt voorspellende dromen en voelt of weet iets over een persoon of voorwerp en je weet van te voren zaken die gaan gebeuren, je kunt de toekomst zien.
-Ook het zien van beelden bij objecten en het zien van entiteiten, lichtbollen en/of lichtflitsen en het zien van aura’s en karakters hoort hierbij.

Paranormaal Begaafd zijn noemen we wel ons ‘zesde zintuig’. Vaak heeft iemand die Paranormaal Begaafd is sterk ontwikkelde bovennatuurlijke zintuigen zoals;  Helderziend zijn, Heldervoelend zijn, Helderwetend zijn en Helderhorend zijn.

Heb je vragen over Paranormaal Begaafd zijn, je paranormale gaven en de ontwikkeling hiervan? Bel gerust onze paranormale hulplijn, wij zijn er voor je en helpen je met liefde.