In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Karma – onder andere de wet van oorzaak en gevolg” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Klantervaringen, hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

 • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
 • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
 • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
 • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

Lien, je bent mijn topper!!!!! Gisteravond elkaar weer gesproken. Je dacht dat alles bij hem moest bezinken en hij contact zou opnemen als hij eraan toe zou zijn... heb vandaag al iets gehoord
Dankjewel Claudia voor het gesprek. Werd goed naar mij geluisterd. Weer inzicht gekregen. Eerlijk met humor. Je hebt mij goed geholpen. Een topper.
Dag lieve corrie, ik heb je gesproken en wat een liefdevol en warme persoonlijkheid ben je! Je Wist direct te vertellen wat mijn blokkade was. Ik sta nog versteld van wat je allemaal zei ... ik ga je zeker nog eens terug bellen.. en Oja , je vertelde me dat mijn contract verlengd zou worden en ik krijg vandaag het goede nieuws dat het met 6 maanden verlengd is! Corrie je bent een topper! Veel liefs Claire
Zojuist heb ik Jasna gesproken. M.i. is zij echt een healer op afstand, na ons gesprek kwam een enorme rust over mij heen. Nergens zorgen meer over, alles was lekker en fijn. Ongelooflijk! Het is pas voor de 2e keer dat ik zoiets mee maak. Zij helpt echt mensen. Chapeau!
Ik heb net een gesprek gehad met Jade, ze is geweldig, ze kon mijn hele situatie overzien en heeft mij dingen verteld over mijn leven die ze niet kan weten. Dus ik heb heel veel aan dit gesprek gehad. Ik raadgever iedereen aan haar te bellen. Groetjes Caroline
Lieve dame! Ik heb je al vaak gesproken laatste weken met hele treffende inzichten, wow! De keren dat ik dacht nou ik hoop dat het klopt wat ze zegt (wat ik me op dat moment even niet voor kon stellen) klopte ook daadwerkelijk! Rustig, super doorgrondend, super inzichten, rustgevend en ik hang op met een lach
Live Corrie,ik heb net gesproken en ik vond fijne gesprek met u bedankt en ik bel je nog een keer Groetjes Ergina:-):-):-)
Jasna zou ik zeker aanraden. Ze "weet" het gewoon en het klopt als een bus. Dankje lieve Jasna voor alles. Alles komt goed.. ;-)
Dankjewel Su voor het gesprek van gisteravond. Nieuwe inzichten die mij even iets anders naar de situatie laten kijken...Zo moeilijk soms om het zelf te zien als je midden in het tumult zit maar kan er echt wat mee. Ik vind je heel eerlijk en je pakt goed iemands mentale toestand en intenties op en met je inzicht en onderbouwing daarbij weet ik gewoon dat je helemaal juist zit. ik bel je zeker nog eens. Top!!:-)
:-)Heel fijn gesprek gehad met Anneke en wat een humor!! Ze had heel snel duidelijk hoe de vork in de steel zat. Zeer goede karakterschets van de mensen om me heen gekregen en een zeer terechte waarschuwing wat betreft mijn buren. Dit alles kon ze niet weten maar beschreef de situatie in detail. Dankjewel Anneke! Ik bel je zeker nog eens. liefs Sandra

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P

937 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.3/5