Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Reviews / Klantervaringen; hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

  • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
  • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
  • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
  • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

Lieve Linda, je blijft voor mij de beste medium. Je bent oprecht, zuiver en to the point. Daarnaast ben je altijd opgewekt en positief. En weer zijn voorspellingen uitgekomen. Veel liefs van R.
Super, Geen nonsens je wordt terug in je kracht gezet
Corrie, Ik bel je zo af en toe als ik het even niet meer weet. Zo ook deze week. Met veel verbazing luister ik wat jij allemaal weet te vertellen, vooral omdat het klopt! Nuchter en helder qua overbrengen van je informatie. Dit maakt je uniek! Je hebt mij weer een boost gegeven en ik heb weer energie om naar mijn doel toe te werken. Dank voor nu.
Lieve Corrie, wat hebben we een gezellig gesprek gehad met humor:-D Brabantse gezelligheid laat ik het noemen :-P Wat een heldere inzichten en rake voorspellingen. Bedankt daarvoor! Tot ziens en nu rustig slapen.
Ik geloof echt dat het beste (snel) zal komen. Bedankt voor de lieve woorden en mij positief in te stellen. Liefs..;-)
Dankjewel dat je tijdens de verstilling van mijn leven, een baken wilt zijn. Namasté ♥
Lieve Anneke, wat een geweldig mens bent u !Ik bel graag met u. Voelt alsof ik met mijn tante bel, super gezellig
Geweldig gesprek met jack gehad heel positief
Corrie. Was een superrrr gesprek. Duidelijk en inzicht.
Dear Marja, I am Maria your Italian customer; you didn't hear from me for a long time and at first you did not recognize me, I am happy that you remembered me after a while....when I called you I was really upset, you managed to calm me down as you always did in the past, I always feel your positive healing energy and in the end I could sleep like a baby. You are very special, really gifted, your positive vibes always reach me! Thank you very much! :-)

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P


1409 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.5/5