Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Reviews / Klantervaringen; hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

  • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
  • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
  • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
  • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

Anneke het is altijd weer goed om je aan de lijn te hebben. Ik weet dat het leven heel grillig kan zijn en de situatie waar ik in zit is heel complex. Maar vaak met je gevoel van humor kan je net dat zetje geven om het van een andere kant te belichten. Ook de persoonlijkheid van mijn moeder heb je treffend kunnen pakken en ons beiden na de dood toch weer bij elkaar gebracht.
Lieve Anneke jou voorspellingen zijn tot nu grote deels uit gekomen! Ik woon nog in mijn huis! En zoals je zei ik lig nu aan banden! maar geeft niet ik hoop nu op rust in mijn leven zodat ik er nog wat leuks van kan maken. Bedankt voor je gesprekken en ik raad iedereen aan om jou eens te bellen. Lieve groet van mij. ps mijn grote liefde nog niet ontmoet maar komt vast wel als ik ook beter in mijn vel zit
Lien, je vanochtend vroeg gesproken en voor mij rust van binnen en weer enig vertrouwen in de toekomst. Dank je wel! Tijdens de gesprekken geef je me elke keer informatie waar ik mee verder kan: een gebeurtenis in tijd (korte/lange termijn), destijds een bericht of foto-verandering op social media, een korte ontmoeting, het komt allemaal uit. Je reikt het me op een respectvolle manier aan; ten aanzien van mijzelf en de ander. Het geeft warmte en het gevoel weer verder te kunnen. Merci :-)
Marja is super lief en super goed in wat ze doet. Als ze aan het tekenen gaat voel je de healing en de boodschappen die ze mag doorgeven kloppen gewoon. Mooie ervaring, Heel warm, vriendelijk en betrokken! :-) inga van de platte wagen
Anne; Sinds begin dit jaar hebben de gesprekken met jou mij veel steun gebracht. Je weet gebeurtenissen in de nabije toekomst te voorspellen, zelfs mijn gedachten exact te verwoorden zonder het erover te hebben gehad. Emotie en gevoel van personen kun je in de juiste context plaatsen en weet je met nuchterheid en humor terug te geven met de juiste vertaalslag. Dank voor de rust die het geeft en vertrouwen! En: waarschijnlijk tot snel ;-)
Beste Karin, bedankt voor het gesprek van gistermiddag. Door de gegeven inzichten, heb ik V. gisteravond maar gebeld en niet geSMSt. We hadden een goed gesprek en hebben het weer goed gemaakt. Ben blij met jouw advies, want vaak is onbegrip of miscommunicatie oorzaak van een ruzie....Nogmaals bedankt! Wellicht zullen er nog vele volgen, maar niet over ditzelfde onderwerp!
Dankjewel Linda voor het fijne gesprek, Fijne warme stem en zo vertrouwd je hebt mij goede inzichten,advies gegeven! Ik voel mij na ons gesprek een stuk rustiger dankzij jou en weet weer welke richting ik op mag wandelen, ik hou je zeker op de hoogte! Nogmaals dankjewel liefs
Dankjewel Cory! Ik heb je zojuist gesproken maar beetje wat ben jij confronterend op de juiste manier. Wauw echt wauw! Ik ga je binnenkort zeker weer bellen!
Beste Marja....bedankt voor de reading van vanochtend. Wonderbaarlijk hoeveel informatie je uit de tekeningen haalt. Veel moet nog bij mij bezinken omdat ik veel informatie van je heb gekregen. Ik bel je binnenkort (eind juni) weer om de situatie te bespreken. Groeten!!
Fijn gesprek gehad. Dankuwel xxx

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P


1083 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.3/5