In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Huilen mag” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Klantervaringen, hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

 • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
 • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
 • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
 • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

Mijn geloof in God en in jou bevestigingen elke keer, dat mij zo ver hebben gebracht. We zijn een heel eind weg. De rest komt nog. Nu geen twijfel meer aan. Wat ben je een goede mens, Jasna. :-)
Ik heb net gebel en toppertje fijne ervaring gehad
Lieve Corrie, Bedankt voor jouw heldere uitleg en het fijne gesprek. De dingen over mijn overleden waren zo kloppend. Ik hoop dat er snel een toenadering volgt met ...en hij degene is die jij naast mij ziet? Nogmaals bedankt!
Heb een heel fijn gesprek gehad met Karin. Nog diezelfde middag gebeurde wat zijn mij vertelde. Karin geeft goede inzichten en adviezen. Top!
Warme stem. Aardig en ze geeft zo goed mogelijk beeld met haar kaarten en het klopt.
Hoi linda:-), Ik heb je gebeld over werk en financieren. Je wist gelijk te benoemen wat ik leuk vond om te doen,super. Ga het weer oppakken en wat je verder vertelde klopte allemaal. Zal je zeker nog bellen.x
dankjewel voor je rustige ontvankelijke energie. ik had bevestiging nodig ;-). ik voelde me vrij om mijn verhaal te vertellen, mijn hart te luchten. en je zei precies wat ik nodig had.
Victoria, Heel veel dank voor je treffende juiste inzichten, oplossingen en ondersteuning en je licht en liefde, het heeft me goed gedaan en duidelijkheid gegeven, en tijdens en na het gesprek voelde ik al meer energie komen, om de volgende stappen te gaan zetten . Nogmaals dank ! :-)*****
Eerlijk en duidelijk
Net een hele fijne reading gehad. Ik heb dingen bevestigd gekregen die ik hoopte, maar niet zeker wist. Je wist dingen ook heel treffend te omschrijven. Ik ga zeker aan de slag met mijn dochter. Je bent een aanrader om te bellen. Bedankt!

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P

902 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.2/5