In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Reviews / Klantervaringen; hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

  • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
  • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
  • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
  • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: support@in-syn.nl 

Ook is het mogelijk om een review naar ons te mailen naar review@in-syn.nl. Meld hierbij duidelijk Voor wie het is (boxnummer), het aantal sterren en het bericht.

Klantervaringen

1234Laatste

De verbinding viel in eens weg helaas. Maar wat een fijn gesprek! Belde haar op in totale wanhoop en ben weer helemaal rustig geworden. Ze heeft duidelijk veel kennis en ervaring en kon mij goed aanvoelen. Heb weer een beetje richting. Ik ga zeker vaker bellen.
Onlangs met Lisa gebeld na lange tijd. Ze wist mijn geboortedatum nog en de naam van mijn ex, waarom ik belde. Lisa is een topper! Ze is eerlijk en ik had liever een ander antwoord gehad… ik hoop uiteraard dat ze het mis heeft, maar ben er bang voor. Liefs J
Hallo Lieve Linda Ik bel al jaren met haar en we hebben een hele fijne band opgebouwd. Je bent een bijzonder lief mens. Een luisterend oor en ware voorspellingen. Alles is gegaan zoals je me hebt voorspeld! Super bedankt
Lieve Jack, dank voor je openheid en eerlijkheid, dat doet een mens goed. Je ben zuiver en oprecht en een lieverd, dikke knuffel voor jou
Heel fijn gesprek, Annette komt snel tot de kern, weer wat er speelt en heeft goede adviezen.
Voor Ivy; Je viel net ineens weg terwijl we in gesprek waren. Excuses. Het was wel fijn om met je gesproken te hebben. Gewoon lekker down to earth, ontspannen. Dank je! Zekker ook voor je healing. Ik bel je zeker weer.
Ik bel Linda al een aantal jaren. Wat een fijne vrouw is dat. Ze is eerlijk, empathisch en geduldig. Bij vragen doet zij een uitgebreide kaart legging Al haar voorspellingen komen uit
Ik voelde mij zo erg beroerd en in de hel op aarde ( sorry voor mijn woordkeuze ) maar nu voel ik mij weer zoveel beter en ook lichter en veel meer in balans met veel liefde te geven en te ontvangen . Raar maar en had ik zelf niet verwacht maar de tekeningen zijn echt helend!! Bedankt lieve Marja ! Jij bent echt een schat op deze lijn.
Geregeld bel ik met Anne als ik het even niet meer weet. Ze kan onwijs goed invoelen op de situatie/ persoon. Hierdoor kan ze de situatie/ persoon kraakhelder beschrijven. Haar adviezen hebben mij al fantastisch geholpen! Heel blij mee!
Petra heeft het eigenlijk altijd bij het goede eind. Geen vraag is haar teveel of te raar. Als je een goede medium en reading wilt hebben, zit je bij Petra altijd goed.

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P