In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Reviews / Klantervaringen; hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

  • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
  • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
  • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
  • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

Wat een lieve mevrouw en dat alles uitkomt, he? Heel dankbaar voor Linda..
Hallo Corrie, Bedankt voor je mooie en wijze woorden. Je hebt voor nieuwe inzichten gezorgd. Ik put er weer kracht uit. Ellen
Ik belde Sjanny in april dit jaar toen ik heel ziek was, ik kon amper spreken, ik dacht dat mijn zicht niet zou terugkomen ik zag alles wazig, kon niet bijna niet lopen, ik was heel erg verzwakt. Sjanny vertelde me dat alles goed zou komen. Dat ik weer beter zou worden. Op dat moment was het moeilijk voor mij te vertrouwen maar het gaf me wel hoop. En ze heeft helemaal gelijk gehad. ik ben weer helemaal gezond, ik kan goed zien, ik ben acht kilo aangekomen, ik slaap goed etc. Sjanny is erg goed. Zeer treffend.
:-):-)geweldig Ik ga voor de waarheid en dat krijg je bij Jef dank je wel
dank je wel Maria voor het mooie wat ik te horen kreeg.
Lieve Linda, Wat artsen 1.5 jaar niet konden vinden voorspel jij in 1x goed, wat het is, van de week de uitslag gekregen, precies zoals jij zei. Je bent echt een topper en hebt alles altijd tot in de puntjes goed! Liefs Dani
Wat een prachtige ziel is hij zeg wauuuwwwww puur puur jeetje zeg super fijn gesprek. Thanks voor het doorgeven
hallo Karin, het consult van vandaag waar je bijzondere spirituele ingrepen mocht doen, voelt als de bevrijding van een enorme last. de toekomst lacht mij uitnodigend toe. dank ! S (naam is je bekend)
Beste Linda Paar dagen geleden contact gezocht met Linda een heel lief en warme persoon waar je leuke fijne gesprekken kan voeren. Tot op heden is alle voorspelling uitgekomen. ( Een echte aanrader )
Lieve Corrie, bedankt voor het gesprek van zojuist. Het heeft me rust gebracht en antwoorden. Ik wens u heel veel kracht en sterkte. Liefs, N

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P