In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Huilen mag” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Klantervaringen, hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

 • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
 • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
 • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
 • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

Lieve Henny, precies wat ik nodig had om de goede wolf weer een beetje te kunnen voeden. De puurheid is zichtbaar in je ogen en hoorbaar in je stem en woorden. Bedankt dat je mij ziet. Je raakt dat wat ik van binnen voel. Veel liefs vanuit het hart.
Lieve Miranda , Wat een fijn en zeer helder consult . Je weet precies wat er bij mijn tweelingziel speelt en hoe we in de relatie staan . Ook wat betreft mijn proces en wat er in mijn omgeving speelt was je ongelofelijk accuraat . Wat betreft de toekomst ben ik weer helemaal positief en zit vol vertrouwen ! Ik ga je zeker nog eens bellen en kan jou iedereen aanraden , een echte topper !! Liefs Moon:-):-):-)
Lieve Claudia, wat een fijn en waardevol gesprek heb ik met je gehad. Bijzonder hoe je de details kon benoemen over mijn ex-partner en hoe ik om moet gaan met deze situatie. Ook toen ik je vertelde over mijn zielsliefde, werd mijn gevoel hierover door jou bevestigd. Het gesprek geeft mij rust en duidelijkheid en heeft mij goed gedaan. Dank je wel!
Wauw! Anne zegt echt héle rake dingen en biedt een luisterend oor. Bedankt voor onze gesprekken Anne. Ik voel me direct een stuk rustiger dankzij jou!
Heb zo een fijn gesprek met jou gehad Jade,je hebt haar beschreven alsof je haar persoonlijk hebt gekent..een bevestiging van mijn persoon- lijke ervaring met haar! Nogmaals Jade,heel veel dank en liefs van mij.
Wauw, Miranda wist mij echt alles te vertellen over mijn relatie met mijn ex. Heel bijzonder. Ze was ook erg specifiek. Een aanrader!
Lieve Anne, fijn dat je zo objectief kan kijken naar een situatie. Je hebt me echt ontzettend goed geholpen en alles wat je benoemde klopte. Ik heb nu ook meer begrip en inzicht gekregen en ben uit mijn negatieve emotie gestapt. Dankjewel, x
Hoi Nicole wat mooi wat zuiver en wat eerlijk als er een gevoel van berusting ontstaat op basis van een gevoel of herkenning en wat fijn dat jij als gids een lichtpuntje kunt zijn voor velen ..heb mijn onderbewustzijn versterkt en mogen voelen met dierbaren ..top gesprek ...!!
Lieve Miranda, Wat fijn dat je weer terug bent op de lijn! Heel erg bedankt voor het fijne gesprek vanmiddag, het deed me echt goed en ik had de bevestiging even nodig ;-) Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen en ik houd je zeker op de hoogte! Veel liefs Esther
Corry is een enorme schat. Zij is én heel wijs én ze staat tegelijk met beide benen op de grond. Niet iemand die zomaar even zegt wat je horen wilt... en daar heb je ook niets aan, want uiteindelijk heb je de WAARHEID nodig... toch? Als een medium zomaar iets zou zeggen, dan zegt je geest van binnen: " Klopt niet! Voelt niet goed!" Maar als Corry aan het uitleggen is, dan hoor ik: " Dat WIST je toch eigenlijk allang?" Dát zijn de goeden... die déze zekerheid bij je boven laten komen, want in feite wéét onze eigen geest natuurlijk ook alles al, maar ja... we zijn niet alleen die grote, eeuwige geest, maar hebben ook nog dat kleine aardse ik-je, dat zijn angstige en onzekere momenten kent en dat dan wat steun zoekt. Wat Corry volgens mij doet, is inzoomen op onze eigen geest, die alles dus al weet, en dáár keurig de schijnwerper op zetten, zodat er van binnen iets bij je ontspant en je blij wordt en je gewoon weet: dit is de realiteit, dit is de waarheid, dit is mijn pad, dit is mijn missie... en het eindstation zal VREUGDE zijn. Warm aanbevolen, dus.

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P

872 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.2/5