Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Reviews / Klantervaringen; hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

  • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
  • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
  • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
  • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

Petra, ik heb jou 3x gebeld. Ik heb die 3x niks verteld alleen de vraag; wil je daarop kaart leggen en je krijgt alles precies zoals het is! Heel erg goed!! Ik vertrouw er ook zeker op dat wat je in de toekomst ziet, dat ook gebeuren gaat! Dank je wel lieve Petra.
Voor mij is Linda de beste kaartlegster, waarzegster en pendelaar. Er zijn echt een aantal voorspellingen uitgekomen, nu nog wachten op 1. Niets is voor Linda te veel, ze staat altijd open. Dankjewel Linda
Lieve Karin, Je werkt ontzettend zuiver met je Gidsen en heb dat al vaak mogen ervaren. Ik zit met een paar heel lastige en beangstigende kwesties waarin je mij steeds kunt geruststellen door je inzichten en ja, je hebt altijd goed gezeten met je inzicht, bleek achteraf weer. Dankjewel:-)
Geeft antwoord op vragen die niet zijn gesteld.
Jade is een heel goed medium dat alles snel doorkrijgt en precies ziet waar je je bevindt in het leven. Dankjewel jade voor alle mooie readings!
Heel erg bedankt voor het fijne gesprek weer Linda, dank je voor de inzichten die je mij geeft. Groetjes Tamara
Dank voor het fijne gesprek. Januari wordt blijkbaar bepalend op veel vlakken: baan/relatie. Ik ga het meemaken. Blij met je inzichten. Geeft wederom energie om niet te twijfelen en bij mijzelf te kunnen blijven. Tot de volgende keer :-)
Corrie bedankt voor je tijd dat je hebt genomen voor mij. Alles wat jij mij verteld klopt. Ik vind je een hele fijne mens met veel positieve energie. Je bent een goed in je werk, je hebt mij goed geholpen. Nogmaals bedankt. Ahisa
Irma klinkt ontzettend helder en positief. Ze is zeer ervaren met het lezen van je Astrologie in combinatie met je hulpvraag. Een aanrader!
Lieve Karin, wat hebben wij een mooi gesprek gehad.je hebt mij het inzicht gegeven om verder te kunnen...mooi en zo zuiver! Mijn dank is groot. Liefs Jessica

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P


1206 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.4/5