Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Reviews / Klantervaringen; hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

  • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
  • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
  • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
  • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

Lieve Corrie, Hartstikke bedankt voor dit heldere gesprek.Je bent een Topper! Groetjes, Twinkel;-)
Goed consult gehad met Sabine.Ik wil niet met naam en toenaam bij reviews. Graag anoniem.Ze zette wel de puntjes op de i.
Hartelijk dank, Kathye voor al de inzichten en helderheid die je bijbracht. Je bent ook een heel lieve dame! Ik laat je wel weten hoe het verloopt! Super!
Mattanja is een super getalenteerd medium dat heel goed kan voelen hoe anderen tegenover je staan. Ze krijgt alles heel helder door. Mijn complimenten!
Goedenavond Marja, Ik viel ineens weg, maar blij met het gesprek. Bij deze dank voor alle wijze raad, humor en duidelijke inzichten. Alles wat je aangeeft aan voorspelling of gevoel middels het tekenen doet zich in de loop der tijd voor (komt uit)- zelfs het mogen vasthouden van een kroontjespen in deze tijd-zoals je had aangegeven ;). Een gesprek met jou geeft rust en moed om weer positief verder te kunnen. Nogmaals dank en tot de volgende keer! :-)
Lieve Miranda . Heb weer een goed gesprek met je gehad , je stelt me toch steeds weer gerust , dank je voor je inzichten . het is geduld hebben en zoals jij zegt komt het goed en daar heb ik het vertrouwen in . er zitten toch steeds al dingen tussen die uitkomen
Super goede ervaring! Ik stelde mijn vraag en hop ze vertelde precies hoe het zit en gaf mij inzichten waar ik verder mee kan. Bovendien erg meevoelend met een warm hart!
Lief persoon ;-)
Thankx Sabine voor je duidelijke uitleg , ik laat het je weten of het inderdaad is uitgekomen je bent spontaan en eerlijk en wist de juiste dingen te benoemen nogmaals mijn dank!
Helaas, zat bij 2 verschillende vragen er totaal naast. Wel prijs ik haar dat ze toegaf dat ze ernaast zat.

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P


1190 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.4/5