In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Klantervaringen, hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

 • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
 • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
 • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
 • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Bedankt voor je luisterend oor en haarscherpe plaatje. Ik weet nog niet zo goed wat de juiste vervolgstap is, maar het lucht wel op om met iemand te kunnen praten.
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Hoi Marja, Al meer dan een jaar bel ik je regelmatig. Er is zoveel gebeurd en er gebeurd nog steeds heel veel. De gesprekken met jou en de tekeningen die je maakt en beschrijft helpen mij mijn gedachten en gevoelens te ordenen en helpen mij om te vertrouwen op mijn eigen gevoel. Het helpt mij ook bij het verwerken van verschillende emoties en ze te begrijpen. Ik vind je erg goed en erg bijzonder.
Beste Sara, Ik ben zo opgelucht dat ik de moét had om met jou te bellen om raad een inzicht te geven in mijn liefdesverdriet. Ik heb van jou het harde realiteit gehord maar je hebt mij ontzettend veel hoop gegeven voor de toekomst. Ik zal je advies volgen zo goed als ik kan. Ik wil je bedanken. Ik zal je terug bellen als nodig. Gr. Dorina
Beste Corry, Dank je wel voor je reading. Het was verhelderend, je gaf me veel inzichten mee. Je bent een warme persoonlijkheid die anderen wil helpen en ondersteunen.
Net Corrie gesproken. Duidelijk en helder, goed medium. Dank voor je inzichten!
Sorry Jade, mijn batterij was leeg dus viel ons gesprek uit. Zoals ik aangaf tijdens ons gesprek kon ik alles herkennen en plaatsen van A tot Z. Ik ben heel blij jou gesproken te hebben want je zag echt heel erg veel en ook precies de pijnpunten. Dankjewel voor ons gesprek! X
:-)Hai Corrie, Bedankt voor je mooie reading.helaas waren mijn credits op
Bedankt voor het consult van vanmorgen, je woorden waren duidelijk en herkenbaar. Ik hoop dat het goede nu in een stroomversnelling mag gaan, met behulp van boven hoop ik binnenkort weer in mijn kracht mogen staan. Dank je wel, Een dikke knuffel Marian:-)
Lieve Jasna, Wat hebben wij net een fijn gesprek gehad. Ik voelde je fijne energie door mij heen stromen. Wat een fijn gevoel. Ik zit nu helemaal zen op de bank. Nogmaals heel erg bedankt. Je bent een engel! Liefs Barbara
Heel accuraat. Lief mens. Bedankt voor alles.. komt goed uiteindelijk...

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P

793 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.1/5