Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Reviews / Klantervaringen; hoge klanttevredenheid.

Op deze pagina klantervaringen staan de beoordelingen van de klanten met één of meerdere consulenten via het In-syn platform en is het mogelijk om zelf jouw ervaring te plaatsen door middel van een review. Het is voor de consulenten fijn als de klant na afloop van het consult met één van de mediums, helderzienden, paragnosten, astrologen, kaartleggers en coaches zijn of haar ervaring / review plaatst.

Het geeft een overzichtelijk beeld met betrekking tot de klanttevredenheid ten aanzien van een bepaalde consulent. Dit kan voor iemand die nog niet eerder contact heeft gehad met een consulent wellicht helpen om een keuze te maken, welke consulent hij of zij het best bij zichzelf en de vraagstelling en behoefte vindt passen. Alvast onze dank, er hebben al velen een review geplaatst, volg jij?

Ervaring / review plaatsen

Wat fijn dat ook jij jouw ervaring gaat plaatsen, iedere ervaring is belangrijk en helpt mee om een nog completer en objectiever beeld te krijgen van de ervaringen met consulenten. Misschien hebben de ervaringen van voorgaande klanten ook jouw enigszins beïnvloed in de keuze van een consulent?

Vanwege het privacy beleid, willen wij je vragen om bij het plaatsen van je ervaring erop te letten dat;

  • Er een geldig e-mail adres wordt ingevoerd
  • Er alleen een voornaam of ‘Anoniem’ ingevoerd word, géén achternaam of spatie(s)
  • Er géén e-mailadres in het tekstveld staat
  • Er géén telefoonnummer in het tekstveld staat

Als aan bovenstaande criteria is voldaan, zal de ervaring / review binnen 24 uur zichtbaar zijn op de website. Mocht het ondanks onze zorgvuldigheid toch zo zijn dat de review niet zichtbaar is na 24 uur, neem dan even contact op met onze technici via: info@in-syn.nl  

Klantervaringen

1234Laatste

Linda is mijn favoriet! Ik bel haar al jaren en alles wat ze voorspelde is uitgekomen, tot in detail. Ze krijgt de dingen zo zuiver door, alles klopt. Ze blijft iedere keer opnieuw naar het probleem luisteren en de antwoorden doorgeven die je zoekt.Linda is zon lief en goed mens!
Als ik met Corrie heb gebeld, dan weet ik zeker dat ik niet met een kluitje in het riet ben gestuurd, zij verteld je altijd waar het op staat, en ze heeft altijd een antwoord op de vraag. Haar kaarten vertellen precies wat er aan de hand is en waar het op staat. Wat ben jij een prachtig mens. Bedankt voor alle hulp die jij mij hebt geboden in mijn levenspad.
“Beste Han, Het afgelopen half jaar heb ik u regelmatig gebeld. Elk gesprek met u is meer dan de moeite waard. Het zijn oprechte gesprekken en wat u verteld heeft is elke keer uitgekomen! En dat niet alleen, u plaatst de situatie en gebeurtenissen in een groter geheel, in mijn eigen proces. Daar heb ik heel veel aan omdat het dan begrijpelijk wordt en er altijd lessen uit leer, waardoor ik weer verder kan en het kan plaatsen waar het hoort. Nogmaals, alles wat u heeft verteld is precies zo gelopen. Dank u wel voor uw oprechtheid en uw hulp!”
Karin, dat was weer een fijn en erg informatief gesprek. Ik kan echt door met jouw methode zo. Dank!
Je bent een schat en ik sta versteld over al je inzichten en advies. Hartelijk dank
Linda , mijn favoriete medium! Ze is zo lief en heel veel dingen die ze maanden geleden zag, zijn uitgekomen. Je bent een topper. Dank voor je prachtige kaartlegging vandaag.
:-) Dag Helma, Wat fijn je gesproken te hebben en zo prettig ondersteund te zijn. Jouw tips heb ik per direct opgevolgd. Volgende week zondag, eerst naar Baarn voor de test en vervolgens door naar Bunnik voor een workshop. Veel dank, lieve groet, Monique
Lieve Eefje, Ik heb twee keer om advies gevraagd, je luistert goed en hebt een heel goed gevoel en inzicht. Het heeft me ontzettend geholpen om me niet meer alleen te voelen en vooral te kunnen groeien. hartelijke groet, Beerdje
Gut Karin, wat fijn weer. Dit is echt het enige wat me helpt sinds jaren en wat een bemoedigende praat ook voor mij! Ik heb er een heel goed gevoel van en ga snel door met de door jou aangegeven lessen. Dankje zo!
Heel fijn gesprek gehad. Antwoord gekregen op mijn vragen en daarnaast kon Eefje ook andere dingen aan mij vertellen die wel speelden maar die ik niet vroeg. Top!

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P


1439 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.5/5