In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Relatiebreuk - Soms is liefde niet genoeg

Je zag haar waarde niet, je realiseerde niet dat haar liefde voor jou onvoorwaardelijk en oneindig was en uiteindelijk is ze verder gegaan, heeft ze je losgelaten. Ze is alleen verder gegaan en later vond zij iemand die wel wist dat ze alles was wat hij nodig had.

Je hebt ervoor gekozen om jouw ware liefde in te ruilen voor een leeg bestaan, toen donkere wolken boven je hoofd verschenen en in plaats van dat je samen met haar de berg beklom, bleef je vasthouden aan oud zeer en trok je je terug en verschool je jezelf achter jouw ego omdat je dacht dat je het niet waard was en beter af was alleen. Je kon niet voelen, want voelen deed pijn. Zij besefte dat deze vorm van relatie het niet meer waard was om te bevechten, alles had ze gegeven. Zij probeerde de relatie in stand te houden met dat kleine beetje dat jij haar op afstand bood, ze heeft zichzelf opgeofferd, is begripvol geweest, had enorm veel geduld, ze was en bleef je trouw en was eerlijk naar jou toe. Ze wilde jou, alleen maar jou en niemand anders. Ze probeerde je niet anders te laten zijn dan je bent, gaf je de ruimte en hield van je zoals je was en ook van al jouw tekortkomingen. Ze bleef bij je in jouw slechte tijden, ze steunde je in jouw doelen en gaf jou een warm gevoel.

Maar na een lange tijd kwam ze tot de conclusie, dat je haar niet kon waarderen en niet kon respecteren door jouw angsten en je lage eigen waarde, door jouw eigen verdriet en pijn en dat ze maar bij je bleef omdat ze beef hopen op verbetering en verandering, ondanks de pijnlijke manier waarop jij haar behandelde. Het bleef een aantrekken en afstoten. Ondanks dat hij aangaf dat hij enorm veel van haar hield. Dit gaf haar toch een onzeker gevoel, ook verdriet en pijn op de momenten waar hij afstand nam. Een leeg gevoel op de dagen waar hij niet bij haar kon zijn. Het knaagde in haar maag en ziel, het was altijd op de achtergrond, ook als ze leuke dingen ondernam met andere mensen die haar lief waren.

Ooit zal het plotseling tot je doordringen, dat ze jouw beste vriendin en tweelingziel was. Je zal gaan beseffen, dat de verbinding die je met haar had echt enorm zeldzaam is. Dan zal het te laat zijn om nog iets te veranderen, je hebt te lang gewacht. Ze is niet meer in jouw leven. Ze zal niet meer de vrouw zijn die even wil weten hoe t met je gaat, of hoe jouw dag verlopen is en je een lieve app stuurt. Ze is niet meer de vrouw die jou aan t lachen maakt en die naar je kijkt alsof je de hele wereld vertegenwoordigt. Ze is er klaar mee om te vechten voor iemand, die niet voor haar vecht. Ze wil een man die haar aandacht geeft en tijd voor haar heeft, een man die na een ruzie nog steeds naar haar kijkt alsof het geluk hem nooit zal verlaten, een man die uren zal reizen om wat tijd met haar door te brengen, want de momenten samen met haar zijn bijzonder en daar geniet hij van. Zij zal een relatie hebben met hem waaraan zij niet hoeft te twijfelen, hij zal beseffen dat hij haar in goede en slechte tijden nodig heeft en zij hem. Geen onzekerheden meer, geen pijn en verdriet, alleen maar liefde.

Je hebt haar niet meer, omdat je te lang hebt gewacht, te lang in je angst gezeten hebt, je te lang verborgen hebt en je te laat realiseert, dat je haar echt kwijt bent en je te laat beseft hoeveel je van haar houdt.

  

Er is veel moed voor nodig om weg te gaan bij iemand van wie je houdt.

Vaak is het zo dat bij een relatiebreuk er veel aandacht uit gaat naar degene die verlaten wordt, omdat men er van uit gaat dat iemand verlaten en de relatie uitmaken het makkelijkste is. Er wordt verondersteld dat diegene die deze stap zet geen emoties kent en geen pijn voelt of verdriet hiervan kan hebben.  Maar dit ligt toch helemaal anders, wanneer je bij iemand weg gaat van wie je nog steeds houdt. Dit doe je omdat je weet dat het de enige goede keuze is om voor jezelf te kiezen omdat er samen geen toekomst in zit en geen verbetering in de relatie is. Je kan dus nog steeds zielsveel van je partner houden. Je mag voor jezelf kiezen, omdat je de dupe bent van de situatie. Je zorgt dan niet goed voor jezelf en hoe kan je dan goed voor iemand anders zijn en/of zorgen. Je bent jezelf niet meer. Je beseft heel goed, dat deze relatie meer negatieve dingen brengt dan positieve, je voelt je er vaak verdrietig door en ellendig.  De enige manier is dan om de relatie op te geven en uit deze situatie te vertrekken die het jou in je leven zo moeilijk maakt, zodat je jezelf uiteindelijk niet verliest.

Ondanks het feit dat je nog zielsveel van die man of vrouw houdt. Je hebt er alles aan gedaan om de relatie te laten slagen, maar sommige dingen zijn niet voorbestemd en passen niet bij jou. Maar als je dan uiteindelijk weg gegaan bent kan je een vorm van schuldgevoel ervaren.  Je vraagt je af of je niet meer had kunnen doen om de relatie te redden of omdat je je schuldig voelt omdat jij vertrokken bent, of je niet meer voor deze man had kunnen doen of het niet te gemakkelijk was om de relatie op te geven. Maar het feit wil dat deze man jou op afstand hield en dat niet toe liet. Je bent absoluut niet egoïstisch, maar je was sterk genoeg om voor jezelf te kiezen voor jouw eigen geluk, ondanks de liefde die je voelt voor deze man, ondanks dat je weg gaat en dat ook pijn en verdriet brengt, maar op lange termijn het voor jou de beste keuze is.

Je relatie beëindigen betekent niet altijd dat je te zwak bent om door te gaan, maar wel dat je sterk genoeg bent om de relatie los te laten!

Voor velen van ons zal dit verhaal herkenbaar zijn. Wil jij jouw verhaal met mij delen dan luister ik graag naar jou.


Lees je herkenningspunten? Zou je het fijn vinden om hier eens met mij over te praten?

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707, box 1032. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Warme groet, Jade.

Hoogsensitief medium, spiritueel coach en gecertificeerd kaartlegster, HSP, Liefde, relatie, Tweelingziel relaties.