In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Het ontmoeten van jouw Tweelingziel of Zielsverwant.

Velen vertellen mij te dromen van de ontmoeting van hun tweelingziel of zielsverwant (soulmates), want daar zit ook verschil tussen. Ik kan je vertellen, dat je dit waarschijnlijk niet altijd leuk zal vinden en het ook niet te hard moet wensen, want de weg naar een relatie met jouw tweelingziel kan lang en pijnlijk zijn en veel begrip en geduld van je vergen. De specifieke problemen, die deze relaties met zich meebrengen maken het vaak moeilijk om bij elkaar te komen. Een ‘gewone’ relatie verloopt over het algemeen makkelijker, echter, als tweelingzielen echt bij elkaar komen is er niets mooiers.

tweelingziel liefde in balans

Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel, om hun incarnatiecyclus af te ronden en weer samen te smelten. Dus een relatie met elkaar krijgen is altijd de bedoeling van het universum en komt ook tot stand. Het voelt weliswaar als thuiskomen, maar een relatie met jouw tweelingziel kan hevige emoties losmaken en een grote invloed op jouw leven hebben. Vaak ga je een ‘strijd’ aan waarvan je de denkt, dat het nooit meer goed komt. Je wil de persoon loslaten omdat het zo moeizaam verloopt, maar kan het niet omdat de band zo diep gaat dat er niemand anders voor in de plaats kan komen. Familie en vrienden snappen niets van jouw relatie en zeggen vaak dat je verder moet gaan met je leven en de persoon in kwestie los moet laten, maar dat is voor jou onmogelijk en haast niet uit te leggen aan iemand die dit niet heeft meegemaakt.

De verschillen tussen Tweelingzielen en Zielsverwanten.

Een tweelingziel is ontstaan uit één ziel die gesplitst is in één of meerdere mannelijke en vrouwelijke delen. Een zielsverwant is een ziel, die een onderdeel is van een grotere groep zielen, die de zielsfamilie genoemd wordt.  Met verschillende leden van jouw zielsfamilie heb je één of meerdere levens gedeeld. Hierdoor heb je vaak samen een diepgaande band opgebouwd en herken je elkaar in een volgend leven.
Een zielsverwant hoeft niet alleen een levenspartner te zijn, maar kan ook een familielid, vriend of vriendin of  kennis zijn, waarbij je meteen een klik voelt of waar je een gevoel van herkenning bij hebt.
Met een tweelingziel heb je ook vaak meerdere levens gedeeld, waardoor je dit gevoel ook met je tweelingziel hebt. Deze aantrekkingskracht is in alle opzichten veel sterker, omdat je samen één ziel bent geweest. Je spiegelt een stukje ziel aan elkaar en herkent vele dingen en het is een overweldigende ervaring.

Met zielsverwanten maak je door steeds weer terug te keren naar de aarde en samen ervaringen te delen, een geestelijke groei door. Het verschil met tweelingzielen is, dat het door omstandigheden vaak niet mogelijk is geweest om in vorige levens lang bij elkaar te blijven.

ontmoeting van tweelingziel of zielsverwant

Kenmerken van een Tweelingziel relatie.

  • Je voelt je één met jouw tweelingziel. Er zijn veel herkenningspunten en je voelt en denkt hetzelfde.
  • Je hebt energetisch en telepathisch contact met jouw tweelingziel.
  • Er is een enorme fysieke aantrekkingskracht tussen beide. De behoefte om letterlijk samen te smelten is enorm. Seks is de snelweg naar het licht, seks zonder schuld, schaamte en spijt. Ongeremde seks verandert de invloed van de maatschappelijke normen en waarden, waardoor het hebben van seks een manier is om volledig vrij te zijn, los van de aarde en op weg naar een leven in liefde en harmonie.
  • Het voelt als ‘thuiskomen’ bij jouw tweelingziel. Dit heb je nog nooit ervaren met iemand anders.
  • Je kunt tekens krijgen van het universum dat jouw tweelingziel onderweg is, door bijvoorbeeld zijn of haar naam steeds tegen te komen.
  • Je kunt emotioneel in de war zijn. Dit komt doordat je veel levens met elkaar hebt doorgemaakt, waarin het bijvoorbeeld door verschil in stand, oorlog of overlijden van één van beide moeilijk was om bij elkaar te komen.

Problemen die ik vaker hoor van mensen is dat één van beide nog in een relatie zit die ze niet kunnen loslaten, omdat hij of zij met hun huidige partner nog dingen moet afmaken. Ook zijn er vaak veel onverwerkte emoties naar elkaar toe. Als de ene al verder is in het verwerken van deze emoties dan de ander, kunnen er problemen ontstaan en dit komt regelmatig voor, omdat er verschil is in groei en bewustzijn. Het vergt dan veel geduld en begrip van de persoon die hier al verder in is.
Hierbij ontstaat vaak ook het aantrekken en het afstoten van elkaar. De magnetische aantrekkingskracht en de diepe emotionele band tussen tweelingzielen zorgt er voor, dat tweelingzielen bij elkaar komen. Dit samenkomen zorgt er ook voor dat onverwerkte emoties uit vorige levens of dit leven naar boven komen, zoals boosheid, angst en verdriet.
Eén van de twee, kan grote angst ervaren om deze emoties te voelen, zodat deze persoon wegvlucht uit de situatie. Of er is een grote angst om elkaar te verliezen, waardoor er een grote bindingsangst en/of verlatingsangst is. Dit vluchtgedrag kan zich bijvoorbeeld uiten in het uitsluiten van een relatie, door in zijn of haar bestaande relatie te blijven (iemand anders dan je tweelingziel),vreemd te gaan en/of contact met de ander te vermijden. Lange tijden van stilte en geen contact zijn dan ook niet vreemd in de aanloop naar de relatie van tweelingzielen met elkaar.

Op een roze wolk samen met jouw tweelingziel zitten en heerlijk weg dromen op die wolken van geluk en liefde is prachtig, maar aan de andere kant wordt de relatie ook altijd gekenmerkt door spanningen en soms pijn en verdriet tot het moment waarop deze overwonnen zijn.

tweelingziel liefde volledig in balans

Zoals gezegd, steeds vaker ontmoeten mensen hun tweelingziel of zielsverwant. De energie van de aarde gaat steeds sneller draaien en de tijd van transformatie en dualiteit gaat voorbij. Door de ontmoeting met jouw tweelingziel of zielsverwant is het een uitdaging om een leven in liefde, harmonie en eenheid te scheppen.

Heeft mijn blog vragen opgeroepen bij jou? Je kan mij direct bereiken via box 1032, klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.
        
Liefs Jade
 
Hoogsensitief medium, spiritueel coach en gecertificeerd kaartlegster, HSP, Liefde, relatie, Tweelingzielrelaties.