In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Leren leven op de vleugels van jouw eigen vlucht

Ik was bang om alleen te zijn, totdat ik leerde om van mijzelf te houden. Dat is de basis van alles, zelfliefde!

Ik was bang om te falen, totdat ik mij realiseerde dat ik alleen zou falen als ik niets leer wanneer ik mij inzet voor de dingen die ik graag wil.

Ik was bang voor succes, totdat ik mij realiseerde dat ik tevreden mag zijn met mijzelf.

Ik was bang voor iemands mening, totdat ik leerde dat mensen altijd wel een mening over mij zouden hebben. Goed of slecht, het is niet aan mij om iets aan hun mening te veranderen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de mening van iemand anders.

Ik was bang voor afwijzing. Totdat ik leerde om vertrouwen in mijzelf te hebben en te beseffen dat ik goed ben, zoals ik ben.

Ik was bang voor pijn, totdat ik leerde dat dit nodig is om te kunnen groeien in je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ik was bang voor de waarheid, totdat ik ervaarde dat je met liegen het tegenovergestelde bereikt. Ook door dingen te ontkennen, kun je niet naar jezelf kijken.

Ik was bang voor het leven, totdat ik haar schoonheid ervaarde. Ondanks tegenslagen en het soms worstelen met mezelf geeft ze oneindig veel schoonheid.

Ik was bang voor de dood, totdat ik mij realiseerde dat het geen einde is maar een nieuw begin.

Ik was bang voor mijn lot, totdat ik mij realiseerde dat ik de kracht bezit om mijn leven te veranderen. Ik besefte ook dat gemaakte keuzes niet definitief zijn. Dat ik zelf kan bepalen of ik mijn keuze bij wil stellen wanneer ik besef dat een gemaakte keuze niet werkt voor mij.

Ik was bang voor haat, totdat ik zag dat het niets meer is dan onwetendheid, oordelen en veroordelen.

Ik was bang voor liefde, totdat het mijn hart raakte en het donker liet verdwijnen in eindeloze zonnige dagen. Ik kon mij weer openstellen en kwetsbaar opstellen tegenover anderen. Mijn ego en gevoel, dus mijn ratio was weer in balans. Ik hoefde mij niet meer te verschuilen.

Ik was bang voor spot, totdat ik om mijzelf kon lachen.

Ik was bang om ouder te worden, totdat ik mij realiseerde dat ik elke dag meer wijsheid krijg. Totdat ik besefte, dat ik steeds ouder mag worden en anderen dit geluk niet hebben.

Ik was bang voor de toekomst, totdat ik mij realiseerde dat het leven steeds beter wordt als ik mezelf op nummer één zet en van mezelf blijf houden. Zodat ik ook van anderen kan houden en voor anderen kan gaan zorgen.

Ik was bang voor het verleden, totdat ik mij realiseerde dat het verleden mij niet langer pijn kan doen. Door dat wat pijn doet een plek te geven, kan ik verder met mijn leven. Ik hoef mij er nu niet meer tegen te verzetten.

Ik was bang voor het donker, totdat ik de schoonheid van het licht van de sterren zag. Dat verruimde mijn blik.

Ik was bang voor het licht, totdat ik leerde dat de waarheid mij kracht geeft. Kracht om door te gaan en te beseffen dat ik het voor het zeggen heb in mijn eigen leven.

Ik was bang voor verandering, totdat ik zag dat zelfs een beeldschone vlinder een metamorfose moet ondergaan, voordat ze kan vliegen.

Er zijn zoveel dingen waar een mens bang voor kan zijn, zoveel angsten die een mens uit kan staan, echter, als je daaraan toegeeft en in je angst blijft zitten, dan ontgaan jou de mooie dingen die het leven te bieden heeft. Angst remt en zorgt niet voor groei. Het is dus zaak om jezelf op de eerste plaats te zetten, om van jezelf te houden en angst een plek te geven, zodat je verder kan met jouw leven.

==================================================================================

Herken jij bij jezelf dat je geremd wordt door angsten?  Heb jij behoefte aan een persoonlijk gesprek? Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707, box 1032.  Via credits: 020 22 05 414. Ook via chat consult ben ik bereikbaar.

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Heel veel Liefde, licht en kracht toegewenst.

Warme groet, Jade.

Hoogsensitief medium, spiritueel coach en gecertificeerd kaartlegster, HSP, Liefde, relatie, Tweelingziel relaties.