Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Medium, Zwarte Magie bestrijden

Paranormale deskundigheid:
heldervoelend, helderwetend, medium, paragnost, helderziende, tarotist, kaartlegster, tarot legging, kaartlegging, fotoreading, healing op afstand, zwarte magie bestrijden, astrologie

Maatschappelijk deskundigheid:
relatiecoach, voedingsdeskundige

Specialisaties:
relatieproblemen, verdriet verwerken, tweelingzielen, heldervoelend consult, paranormaal begaafd zijn, depressie, doorbreken van faalangst, fotoreading, healing, bindingsagst, verlatingsangst, toekomst voorspellen, toekomstvoorspelling, stress, burnout, luisterend oor.
________________________________________________________

Lieve mensen,

Als ervaren helderwetend en heldervoelend Paragnost en Spiritueel coach sta ik klaar om al uw levensvragen te antwoorden op relationeel gebied en financieel gebied. Er zijn genoeg mensen tot de dag van vandaag  die van alles meegemaakt hebben  met Relatieproblemen, financiële problemen, depressies en nog vele andere problemen.

Als astroloog kan ik jouw horoscoop trekken, ik heb dan wel de naam van de persoon, de geboorte datum en de plaats van geboorte nodig.

Wanneer je het moeilijk vindt om een oplossing te vinden of alleen een luisterend oor wilt, dan kan ik je hierin meehelpen en begeleiden. Al jouw vragen worden op een respectvolle en eerlijke manier beantwoord.
 
Liefs, Sara

 

Klantervaringen met Sara

12

GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Lieve Sara, Al jaren mag ik op je rekenen; je helpt mij door moeilijke tijden, rechtszaken, etc. en je voorspellingen komen uit, al duurt het soms even. Je geef me telkens weer kracht en rust en ik heb altijd nadat ik je heb gesproken weer een hoop. Je bent lief, warm en eerlijk; ik wou dat er op de wereld meer mensen zoals jij zouden zijn. Ik hoop dat je dit werk nog heel lang blijft doen. Liefs, J.
Beste Sara, Ik ben zo opgelucht dat ik de moét had om met jou te bellen om raad een inzicht te geven in mijn liefdesverdriet. Ik heb van jou het harde realiteit gehord maar je hebt mij ontzettend veel hoop gegeven voor de toekomst. Ik zal je advies volgen zo goed als ik kan. Ik wil je bedanken. Ik zal je terug bellen als nodig. Gr. Dorina
Sara geweldig hoe je het voorspeld hebt..!!! alles is met de tijd allemaal uitgekomen ik bel je snel weer. ik spring van de hak op de tak maar door jou krijg ik en voel ik die rust weer stromen dankje dankje dankje..!!
Ik was net in gesprek met je.. maar de verbind is verbroken en de lijn heeft een storing. Erg jammer! Hoop je toch nog snel te kunnen spreken
Sara weer bedankt voor je antwoorden. Ik blijf de moet erin houden☺

Sara is de beste!! Zij wist t precies bij mij. En ik voel mn eigen zoveel rustiger nu. Sara dank je wel. Liefs Corien;-):-D:-D

Sara je had helemaal gelijk..!!! hij is idd gekomen en het weekendje weg ging helaas niet door <img alt=" src="https://www.in-syn.nl/assets/images/smilies/sad_smile.png"> hij werd ziek griepje precies hoe je het voorspeld had.. ONGELOOFLIJK BEN JE..!! je hebt me goede en wijze raad gegeven ga je snel weer bellen.
groetjes brigitte

Ik heb Sara net gesproken en ben super trots op haar readingen en ze doet het heel goed Ze heeft velen ervaring met relatie en inzichten te geven over jouw leven Ze heeft mij laten in zien waar ik sta en wat ik nog veel meer kon bereiken Wat ben ik blij met haar en ze is een top aanrader voor een ieder Ze is eerlijk en als ze er niet uitkomt dan geef zei dat Door maar bij mij heeft ze nooit verkeerd gezeten en ze kent mij niet en kan het ook niet zomaar weten ze vraagt niet veel en zegt wat ze in haar kaarten. Dank u wel Sara ik zal u vaker contacten want betere zijn er niet zoals jij Groetjes brigitte

Je voorspelling klopte helemaal, ik ben door en heb de rol te pakken!

Lieve Sara, heel erg bedankt voor het fijne gesprek van gisteren.Je bent een heel erg aangename en warme vrouw om mee te praten.Zonder dat je me kent wist je me alles te vertellen wat precies klopt.Ik voel mij nu rustig en krachtiger en heb alle vertrouwen..Nogmaals dankjewel!!

12

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P