In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Boodschappen van Gene Zijde

Hallo lieve allemaal,

In deze eerste blog wil ik het graag eens hebben over, boodschappen van gene zijde, een vraag die veel aan mij gesteld wordt door mensen, tijdens een gesprek op de lijn. Hoe kan ik nu praten of contact met overledenen leggen of met mijn gidsen en/of engelen? Ieder mens heeft verschillende redenen om in contact te willen komen met hen. Vaak krijgen mensen inzichten en boodschappen van gene zijde in hun slaap door middel van dromen, maar ook tijdens meditatie zien mensen vaak beelden van hen en krijgen inzichten en boodschappen. Deze boodschappen, dromen en inzichten zijn niet altijd helder en duidelijk voor ons en mensen vragen om bijvoorbeeld droomuitleg en hoe ze één en ander kunnen herkennen. Alle mensen maken een groei door in bepaalde periodes in hun leven, zij zijn dus bezig met hun spirituele ontwikkeling en spirituele groei en willen weten hoe ze hier mee om kunnen gaan en hoe zij dingen kunnen herkennen. Maar ook ontdekken mensen dat zij paranormale gaven hebben, willen weten hoe zij hun paranormale gaven kunnen ontwikkelen en herkennen.

Blog boodschappen van gene zijde van overledenen, In-syn

Engelen, gidsen en overleden dierbaren, proberen op allerlei verschillende manieren met ons te communiceren. Zo kunnen ze op verschillende manieren laten zien dat ze bij ons zijn en op deze manier proberen ze ons in de juiste richting te sturen. Zij zijn eigenlijk allen jouw persoonlijke Gidsen en Beschermengelen. Daarom schrijf ik hier eens wat signalen en herkenningspunten neer, die de engelen ons kunnen sturen zodat het jou meer gaat opvallen en zodat jij dit sneller kan herkennen. Je kan de engelen en/of je overleden dierbaren om een teken vragen of ze bij je zijn en één van onderstaande tekens kan je dan waarnemen. Het gevoel dat je bij de aanwijzing krijgt, zal je ook vertellen van wie je dit teken gekregen hebt, een engel of bijvoorbeeld  jouw overleden vader of moeder.

Wat voor signalen kunnen wijzen op het feit dat er engelen en/of overleden dierbaren bij je zijn? Hieronder volgen enkele voorbeelden.

 1. Veren(veertjes): Het maakt niet uit welke kleur ze hebben, ineens een veer op je pad is een teken van de engelen. Soms valt er zomaar buiten een veer voor je voeten, of je stapt in je auto en vindt er één op de stoel of thuis op je bed, enz. Een witte veer is specifiek een teken van je eigen persoonlijke beschermengel. Ook de kleuren van de veren hebben een aparte betekenis en staan dus voor boodschappen.
 2. Muziek: Vaak als het rustig is sta je meer open om tekenen te ontvangen van de engelen of overleden dierbaren. Het kan gebeuren dat je in je bed ligt en net voor je in slaap valt, hoor je engelen gezang. De klanken zijn zo mooi en puur en geeft je een heel vredig gevoel. Heel mooi om te ervaren. Wat engelen en overleden dierbaren ook doen is spelen met je radio bijvoorbeeld. De zender verandert ineens vanzelf of gewoon het volgende liedje is bijvoorbeeld een liedje waar jij met de overleden dierbare samen naar luisterde of zijn/haar lievelingslied of de tekst van het liedje dat net op de radio komt bezit een boodschap die net voor je van pas komt.
 3. Stemmen: Er kan ineens een gedachte bij je op komen die niet van jou is, of je hoort gefluister in je oor terwijl je alleen bent, dit zijn de engelen die je begeleiden. Denk niet dat het ingebeeld is. Als je het niet goed hebt verstaan kan je vragen, of ze wat luider of duidelijker willen spreken. Dit is een prachtige manier om begeleiding van de engelen te krijgen en gebeurt vaak op momenten dat je hulp van de engelen of troost nodig hebt.
 4. Wolken: Het meest duidelijke teken dat engelen kunnen geven is via wolken. Soms zie je in de lucht de vorm van een engel. Maar ook een wolk in de vorm van een hart of een veer, iets dat op dat moment een betekenis heeft voor je. Engelen en de zielen die overgegaan zijn, kunnen heel veel met hun energie, dus je mag erop vertrouwen dat er een reden is dat ze zich zo manifesteren.
 5. Geuren: Soms kan je ineens een hele zoete of bloemige geur ruiken en er is niets in je directe omgeving dat verband houdt met die geur. Dit is een teken van engelen die laten weten dat ze bij je zijn. Dit is ook een manier die overleden dierbaren gebruiken. Dan ruik je bijvoorbeeld de parfum die je overleden oma altijd op had of de sigaar van je opa, etc.
 6. Dieren en kleine kinderen: Dieren en kleine kinderen hebben nog geen filters die het contact met andere dimensies blokkeren, daarom kunnen ze de engelen en overledenen gewoon zien. Je ziet ze dan naar het plafond staren of het kind gaat lachen en wijzen naar iets wat wij niet zien, jouw hond kan beginnen kwispelen of blaffen terwijl hij/zij kijkt naar iets dat wij niet waarnemen enz.
 7. Muntgeld (stukken): Het ineens vinden van muntgeld is ook een teken, of je krijgt van iemand muntgeld en de afbeelding of datum die erop staat betekent net wat voor jou, of je vindt muntgeld of papiergeld terwijl je de engelen om financiële hulp hebt gevraagd, dat is hun manier om te laten weten dat het goed komt. Of je herinnert je jezelf wat je dacht net voordat je het muntgeld vond. Vertrouw erop dat dit een teken is dat je wordt beschermd, begeleid en dat er van je wordt gehouden.
 8. Tekens via reclame: Soms lees je ineens een slogan op een reclamebord met een antwoord op de vraag die je net aan de engelen gesteld hebt, of de voorpagina van een tijdschrift gaat over datgene waar je het net moeilijk mee hebt, of je oog valt op de titel van een boek wat je een boodschap geeft over dat wat je net wilde weten. Probeer er op te letten, dan ga je ze vaker tegenkomen.
 9. Lichtflitsen: Engelen zijn lichtwezens. Daarom kan je engelen zien in de vorm van orbs, lichtflitsen of kleurflitsen. Ook in een hele duidelijke ster aan de hemel die er anders niet staat en alle vormen van licht zonder een duidelijke lichtbron in de buurt, zijn allemaal tekens van engelen.
 10. Vlinders: Vlinders en soms ook vogels zijn een manier van onze overleden dierbaren om te laten weten dat ze bij ons zijn en dat alles goed met hen gaat. Dit valt vooral op als ze buiten het seizoen op je pad komen.
 11. Verandering in temperatuur: Soms kan je ineens een warme gloed om je heen voelen, of tintelingen, een koude bries, druk op je schouders of je hoofd. Dit kunnen zowel engelen als overleden dierbaren zijn die willen laten weten dat ze bij je zijn, vertrouw dan op je gevoel over wie het gaat of je kan vragen wie er bij je is en een tip: let op de signalen die jij ontvangt.
 12. Gevoelens: Zoals ik al eerder zei, is luisteren naar jouw gevoel van belang. Als je het gevoel hebt dat je in de aanwezigheid bent van een engel, vertrouw er dan op dat dit ook zo is. Bijvoorbeeld: als je het gevoel hebt dat er iemand bij je is terwijl je alleen in de kamer bent. Of je kan ineens het gevoel krijgen van onvoorwaardelijke liefde en een aanraking waardoor je weet dat een engel of overleden dierbare bij je is.
 13. Regenbogen: En tot slot de regenbogen. Zij staan symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Als je om hulp hebt gevraagd aan de engelen en kort daarna zie je een regenboog, weet dat dan de engelen je gehoord hebben. Zo kom je soms ook wel hele bijzondere regenbogen tegen zoals een regenboog aura rond de maan, of een dubbele regenboog of een regenboog terwijl het helemaal niet heeft geregend. Dit zijn allemaal tekenen van de engelen om ons heen.

Met deze blog heb ik naar ik hoop, wat meer inzicht en duidelijkheid en aanknopingspunten kunnen geven, aan hoe je boodschappen van Gene Zijde kan herkennen.

Heb je na het lezen van dit schrijven nog vragen en ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je gewoon op zoek naar iemand die naar jouw ervaringen luistert, wil je gewoon even praten, of heb je hele andere levensvragen?

Dan ga ik graag het gesprek met jou aan. Bel mij gerust!

Warme groet, Jade