In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Heb ik paranormale gaven of ben ik een spiritueel mens?

Hoe weet ik nu dat ik paranormale gaven heb…dat ik een spiritueel mens ben? Kan ik paranormale gaven ontwikkelen? Deze en meer van dit soort vragen hoor ik veel. Laat ik beginnen om te zeggen dat iedereen paranormale gaven heeft, die hebben we meegekregen vanuit onze ziel.

 

Je kan deze ontwikkelen maar daar moet je wel aan toe zijn. Het moet wel bij jouw leven horen. Soms overkomt het je ineens en het gebeurt vaker na een heftige gebeurtenis in het leven van iemand. Terwijl er ook mensen zijn die het graag willen ontwikkelen en er daardoor bewust aan toe zijn. Toch is het niet altijd makkelijk, want de nieuwe informatie die erbinnen komt kan lastig zijn om te verwerken, waardoor je over prikkelt kan raken. Je kan ook gaan twijfelen aan wat je binnen krijgt en dan kom je echt niet verder. Je kan het paranormale niet aanleren. Vertrouw op jezelf en t universum. Daarnaast is het ook zo dat er een wezenlijk verschil zit tussen spiritueel en paranormale gaven en het mediumschap.

Onder paranormale gaven versta je alleen de buitenzintuiglijke waarneming, maar eigenlijk is het zo dat er veel meer paranormale gaven buiten de buitenzintuiglijke waarneming wordt onderscheiden. Dit zou je dus kunnen zien als het bewerkstelligen van iets dat wetenschappelijk onverklaarbaar of niet bestaand is. Zoals bijvoorbeeld: helderziend, helderhorend, helderruikend, heldervoelend, helderproevend en/of helderwetend

Het mediumschap onderscheidt zich hier dan ook weer van, want dan heb je ook of alleen de mogelijkheid om te kunnen praten met overledenen en ze ook te kunnen zien. Soms kan je een combinatie van beide bezitten.

Spiritueel zijn heeft te maken met jouw persoonlijke (spirituele) groei. De mate waarvan je je bewust bent van wat voor jou zinvol in het leven is en hoe je dat in de wereld neerzet en gebruikt. Jouw spirituele groei wordt medebepaald door vrede in jezelf en met je zelf te kunnen ervaren. Spirituele groei zorgt ervoor dat je jezelf kan zijn, die persoon die je daadwerkelijk ook bent, dit helpt je om medeleven met een ander persoon, liefde en dankbaarheid een grote rol in je leven te geven.  Dit authentieke zelf zijn kan je zien als je ziel of je hogere zelf, wat een bron van wijsheid is.

Er zijn enkele signalen om je weten dat je eraan toe bent om jouw paranormale gaven te ontwikkelen. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • Je hebt intense en heldere dromen
  • Je bent meer vermoeid dan normaal
  • Je voelt je alleen en niet verbonden
  • Je ziet ineens dubbele getallen
  • Je kunt minder goed tegen hard geluid
  • Je voelt je anders en onrustig
  • Je wil meer naar buiten
  • Je onderbuikgevoel is sterker dan voordien
  • Je voelt soms een warme of koude luchtstroming, die ook zo weer weg zijn
  • Je voelt tintelingen

 

Wetenswaardigheden

Als je naam eindigt op een A dan ben je vaak gevoelig voor het paranormale en het spirituele. Er zijn enkele weetjes. Een voorbeeld hiervan is: als je eens naar je handpalmen kijkt staan er lijnen in je handen en als je goed kijkt dan zal je misschien wel driehoeken zien in je handen, dat wil zeggen dat je helende handen hebt. Je krijgt van het universum energie die binnenkomt via je kruin en/of nek en dat straalt door naar jouw armen en handen en die energie komt door die driehoek naar buiten. Door middel van die energie zou je andere mensen kunnen helpen of wel helen. Zitten er ook kleine driehoekjes in jouw handen, dan heb je ook een schrijverstalent.

Sommige mensen hebben een innerlijk weten…vaak wordt zo iemand bestempeld als een eigenwijs persoon. Als je bij jezelf een sterk invoelend en aanvoelend vermogen herkent betekent dat, als iemand last heeft bijvoorbeeld hoofdpijn of niet lekker in het vel zit, dat je dat in jezelf ook voelt in jouw eigen lijf…Je moet dan niet meteen gaan denken…ow wat voel ik mij ellendig want dit kan heel goed van iemand anders zijn. Belangrijk is dan dat je jezelf goed afschermt. Je kan een cursus intuïtieve ontwikkeling gaan doen en de paranormale en spirituele wereld verkennen, maar pluk er uit wat bij jou past, want niet alles hoeft bij jou te horen en je hoeft ook niet alles te kunnen. Misschien is kaartleggen datgene dat je leuk vindt of numerologie, maar ga dingen onderzoeken en dan kom je er vanzelf achter wat bij je past. Wat belangrijk is voor mensen die ontdekken dat ze bepaalde gaven hebben is dat ze steun krijgen van spirituele metgezellen, zodat je wat begeleiding kan krijgen hierin en hier mee.


Herken jij jezelf hierin of ervaar je andere dingen? Heb je vragen over bovenstaand blog?  

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707box 1032. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Warme groet, Jade.

Hoogsensitief medium, spiritueel coach en gecertificeerd kaartlegster, HSP, Liefde, relatie, Tweelingziel relaties.