In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderziend paragnost, Kaartlegster

Ik zal me even voorstellen, ik ben Petra.

Ik vind het fijn om mensen te begeleiden, zo ben ik ook op deze lijn terecht gekomen. Ik kan u inzichten geven op allerlei gebied o.a, de liefde, werk, psychisch vlak, relatie en gezin.

Vanaf mijn prille jeugd kon ik al dingen waarnemen. Ik voelde me in sommige ruimtes en/of bij sommige mensen heel blij of ook boos of verdrietig, waarom dat was kon ik moeilijk onder  woorden brengen. Ik zei bijvoorbeeld: ik wil hier niet zijn, die man is niet leuk. Ik was 3 jaar en dan kun je bepaalde dingen nog niet goed verwoorden. Ook wilde ik niet alleen slapen en was bang in het donker, ik hoorde en voelde van alles. Toen ik ouder werd kreeg ik via foto’s van alles door. Ook voelde en rook ik als iemand ziek was. Op school zag en voelde ik veel bij mijn klasgenoten. Dat was geen makkelijke tijd. Later kwam ik erachter dat ik hooggevoelig ben. Ik besloot daar ook wat mee te gaan doen.

Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen oa :

  • Chakratherapeut
  • Shiatsubehandelaar
  • Medische basiskennis

In deze richting kon ik eindelijk mijn draai vinden, ook gaf ik al een tijdje kaartlegconsulten.

Ouders waarvan de kinderen o.a problemen ondervinden van een echtscheiding of bijvoorbeeld het overlijden van iemand uit de naaste familie of waarvan de kinderen andere specifieke problemen ervaren kunnen mij ook om raad/advies en/of het verkrijgen van inzichten raadplegen.

De blogs die ik heb geschreven:
Klein Hartje
Ik ben een mooie vlinder
Ik ben een berg
Ik ben de kleur geel
Aarding

 

Klantervaringen met Petra
Petra heeft het eigenlijk altijd bij het goede eind. Geen vraag is haar teveel of te raar. Als je een goede medium en reading wilt hebben, zit je bij Petra altijd goed.
Diverse malen Petra gesproken over 1 onderwerp. Ze heeft een aantal 'voorspellingen' gedaan, vertelt hoe zij dit ziet......nu hopen dat het ook uitkomt. Vandaar nu 3 sterren. Straks dus wellicht meer sterren. Groet Nina
Hoi Petra, Ik had zelf al wel een idee over welk onderwerp ik nodig had om over te praten, maar ik kreeg al meer dan ik verwacht had. Petra werkt met een duidelijke vraag, wel belangrijk om te weten. Maar een algemene legging kan ook, en dan komen er automatisch dingen naar boven die zij doorkrijgt :-) en waarschijnlijk nog meer helderheid over het onderwerp van je eerdere vragen die je had gesteld. De details waren in ieder geval heel fijn om te bevestigen voor mezelf en alles was raak! Je kreeg last minute nog iets bijzonders door en dat zal ik me blijven herinneren. Dankjewel daarvoor! Veel groetjes
Dankjewel Petra voor het fijne gesprek! Je ziet het heel goed. Lieve groet, Sandra:-)
Ik heb Petra al een aantal keer gesproken en zij vertelde mij iets wat ik helemaal niet leuk vond. Ik hoopte/ging er bijna vanuit zelfs dat ze ongelijk had. Maar ze had 100% gelijk. Petra is eerlijk, helder en direct. Leuk of niet, wat ze zegt klopt. Dat waardeer ik en dat is ook wat ik wil op het moment dat ik naar een consultant bel. Vanwege mijn ervaring gun ik iedereen een gesprek met Petra (als je niet bang bent voor de waarheid) en ik raad iedereen aan haar te bellen. Zowel kleine of grote vragen beantwoord zij. Ik ben heel blij dat Petra op deze lijn bereikbaar is.
heel mooi gesprek gehad en begon gelijk al met wat ze voelde bij mij en niet kon weten. Top lieve vrouw
Jammer dat er zo weinig berichten voor Petra worden geplaatst, ze ziet echt wel heel goed wat er speelt en ze is altijd vriendelijk en geduldig. Ik vind je iig. Super! Liefs Bianca
Petra, ik heb jou 3x gebeld. Ik heb die 3x niks verteld alleen de vraag; wil je daarop kaart leggen en je krijgt alles precies zoals het is! Heel erg goed!! Ik vertrouw er ook zeker op dat wat je in de toekomst ziet, dat ook gebeuren gaat! Dank je wel lieve Petra.
@ Petra; Dank je voor de bijzonder goede reading die je onlangs hebt gegeven.

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P