In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Ik ben een berg

Ik wordt gezien als iemand met een rustige, stille en waardige uitstraling. Zo voel ik me ook. Rustig, stevig, stil en waardig en ik heb respect voor iedereen maar zeker ook voor mezelf.

Aan de buitenkant van mij zie ik veel planten, verschillende soorten dieren, vogels en veel mensen die de aarde bewerken.

Ik ben een berg

Maar ik blijf een berg, rustig, stevig en stil. Verschillende seizoenen komen voorbij. De winter met sneeuw, hagel en vorst.

Maar ik blijf een berg, rustig, stevig en stil. In de zomer krijg ik veel warmte te voorduren van de zon. Soms is het prettig maar het kan ook teveel zijn. Ik maak onweer mee met veel bliksem en gedonder.

Maar ik blijf een berg, rustig, stevig en stil. Ik sta stevig in de aarde en mijn top is verbonden met de cosmos. Mensen vinden vaak rust bij mij. Soms is het mistig en daardoor kunnen mensen mij niet goed zien. Maar dat maakt mij niks uit ik blijf mezelf.

Zo is het ook met mensen. Soms zijn er tegenslagen.

Denk dan aan mij en zet je voeten stevig op de grond. Probeer dan met je kruin verbinding met de kosmos te maken en weet dat alles vroeg of laat voorbij zal gaan. Je gaat meer kracht, acceptatie en misschien oplossingen doorkrijgen. Ik probeer jouw voorbeeld te zijn als het even niet meer lukt. Het is vooral ook belangrijk om jezelf te blijven en je grenzen aan te geven.

Denk aan mij en wees stil, rustig, stevig en waardig. Ik zal er altijd voor je zijn en je de rust en kracht geven wanneer je het nodig hebt.


Heeft deze tekst vragen of gevoelens bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten? 

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1040

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,

Petra