In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Positieve gedachten werken als krachtige intenties en trekken positieve energie aan. Dus laten we dromen van liefde, vreugde en overvloed. 
Wees bewust dat jij jouw eigen leven creëert, je leven draait om jou, en wat andere mensen zeggen of denken, doet er niet toe voor jou! Je kan de helft van al jouw zorgen en problemen schrappen door niet meer toe te laten dat andere mensen voor jou denken, jou goedkeuren of afkeuren! Laat je leven niet door anderen leven! Neem het heft in eigen handen! 

Alles wat je aandacht geeft, groeit - Joke

Telkens wanneer je denkt dat je in een moeilijke situatie zit of op een kruispunt in jouw leven, begrijp dan in de eerste plaats dat jij en niemand anders de controle hierover heeft om jouw uitweg te vinden. Dit hangt niet af van woorden of daden van anderen maar wel van jouw manifesteren en positieve blik, hoe zwaar het ook is om jouw gedachten soms positief te houden. Maar aan alles, zit een positiviteit en een les verbonden.

Als je dit leest, is de kans groot dat je geïnteresseerd bent in het vinden van jouzelf, jouw balans. Het is heel belangrijk dat je altijd jouw ogen wijd open hebt en dat je begrijpt hoe alles in jouw leven van jezelf afhangt! Of je nu beslist om in het negatieve te hangen of er iets uit te leren, het is jouw eigen keuze, en niemand anders doet dit voor jou!

Maar hoe kan je dan meer vitaliteit of dynamiek in jouw leven creëren? Door naar jou zelf te luisteren, jouw buikgevoel te volgen. Alle ideeën die in jou opkomen, mogen niet bij ideeën blijven desalniettemin de ideeën risico’s met zich meebrengen. Deze risico’s lijken risico’s voor jouw ego aangezien ze niet tot jouw comfort-zone behoren of jouw gewoontes. Bekijk dit dus positief en wees bereid om deze risico’s te nemen, anders zou je nooit tot het idee zijn gekomen en wil je duidelijk iets gaan manifesteren in jouw leven. Begrijp dat jijzelf degene bent die al jouw wensen en dromen kan realiseren in je huidige leven. Wees ruimdenkend en beslis dat iets specifiek voor jou is als het ontstaat vanuit jouw idee!

Maar hoe kan je positief denken als jouw hoofd vol met negativiteit en angsten zit die jezelf verdoven in je leven? Verdoven, je leest het goed! Want jouw ego die je in alle mogelijkheden tegenhoudt van jouw gevoel of geluk, verdooft je van alles dat jouw leven de moeite maakt! Wat er ook aan de hand is, begrijp dat dit voorbij zal gaan en dat je nieuwe doelen gaat bereiken waarin je jezelf vrediger zal voelen. Neen, voor niks gaat de zon op, trek er jouw lessen uit en ga werken aan jouw positiviteit en wat je wilt veranderen aan jouw gedrag of acties. Alles wat we op ons levenspad krijgen, hangt af van jezelf! Het hangt van onszelf af omdat we twee richtingen kunnen nemen. Of we gaan situaties omarmen of we gaan onszelf verdoven, ontwijken, verbergen naar onszelf waardoor ons bewustzijn kan overspoeld worden met negativiteit of respectloosheid voor onszelf. Blijf niet vastzitten in routines die je niet bevredigen! Als je steeds doet, wat je gewend bent, dan ervaar je nooit iets nieuws! Kies de optie die gezond voor je is en ga jouw problemen omarmen. 

Misschien komt het kwartje nog niet binnen? Misschien raken de woorden nog niet jouw gevoel? En hopelijk kan jij zeggen dat je met jouw positiviteit al op de juiste weg zit. Maar wat ik eigenlijk wil vertellen is dat je te veel nadenkt en druk naar jezelf creëert die jouw eigen geluk blokkeert. We nemen veel te veel zaken aan als serieus en we zijn erop getraind om onszelf onder extra druk te zetten en van alles een probleem te maken waardoor we overweldigd worden door al onze situaties. Hierdoor vergeten we te leven vanuit positiviteit en onszelf te herinneren dat voor elk probleem een oplossing is! Laat staan onze bezorgdheid over het “wat als” waarin we onszelf een spoeling geven van stress en spanning over mogelijkheden en doemscenario’s die misschien in de toekomst kunnen gebeuren wat uiteindelijk veel onrust in ons hoofd veroorzaakt. 

Wil je dus meer levenslust en dynamiek gaan manifesteren binnen jezelf? Laat je leiden door jouw buikgevoel! Intuïtie spreekt jou constant aan en toont jou al jouw creativiteit en kansen in jouw dagelijkse leven als je het BELEEFT. Begin deze persoon te zijn die je vanbinnen ook letterlijk bent! Die wil uitbreken uit jezelf en die voor jouw geluk in jouw leven kan zorgen. Sta open voor jouw intuïtie en vertrouw erop zonder jezelf in twijfel te trekken want het is niet voor niks dat een bepaald onderwerp jou aanspreekt waar je nog nooit eerder had bij stil gestaan en je daarna een reclameboodschap ziet waarin opnieuw ditzelfde onderwerp tevoorschijn komt en vervolgens het ook nog eens opkomt in jouw favoriete serie op Netflix die je eindelijk bewust laat worden waarom je deze serie al jarenlang volgt terwijl het al in jouw gedachten opkwam dat je soms liever een actief leven wilt in plaats van op de bank te hangen met een pot Häagen-Dazs. Er zit dus een boodschap in onszelf als we bewuster met ons gevoel in contact staan. 

Wees bewust van de hoofdpersonage in jouw levensverhaal, maak jouw leven de moeite waard om het te leven! Raak niet gewend aan een leven dat je niet bevredigd en creëer het bewuste leven waarin jij kan genieten van jezelf!
 


Heeft deze blog vragen bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten?

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1017

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,
Joke