In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Lichtwerkers

Men hoort de zin steeds meer: “Ik ben een lichtwerker!”

Das heel mooi, maar wat doet een lichtwerker dan? En was is nu een lichtwerker? Lichtwerkers zijn mensen die andere mensen op aarde voorbereiden op het nieuwe tijdperk dat komen gaat. Zij brengen Licht, vanuit hen zelf doordat zij diepe kennis hebben vergaard in vorige incarnaties (levens) of zij hebben dit gekregen door middel van doorgave via een helder en zuiver kanaal. 

Lichtwerkers schap komt dus vanuit je ziel, het is een missie die zo diep van binnen voelbaar is, dat je je er uiteindelijk niet onderuit kan. In vorige levens was het vaak niet goed om lichtwerker te zijn. Vaak hebben lichtwerkers in hun vorige levens traumatische ervaringen opgedaan waarin lichtwerkers vervolgd werden. Dit omdat ze bijvoorbeeld genezer, kruidenvrouw of ziener waren en daarvoor gemarteld en vermoord werden. Ze zijn niet altijd blij met hun lichtwerkers schap. In dit leven hebben ze ook een beroep dat bij hun zielsmissie hoort, zoals bijvoorbeeld, healer, coach, speaker, trainer, therapeut of psycholoog. Lichtwerker kun je dan ook niet worden, dat ben je! Voor het Lichtwerk zijn geen cursussen, technieken en inwijdingen nodig, aangezien iedere ziel enkel zichzelf kan inwijden, waarbij het leven zelf de grootste leerschool is. Lichtwerkers werken nooit in groepen want zij werken uitsluitend aan het Zelf!

Inmiddels zijn wij al heel eind op weg om verder te gaan naar een nieuwe dimensie, waarbij al het oude zal verdwijnen. Oude stukken die nog niet verwerkt zijn worden verwerkt en harten worden geopend en de duisternis die al het licht tegen hield verdwijnt en maakt plaats voor het Licht. De energie van de aarde gaat sneller draaien. Dit voor de mensen die op deze energie willen mee gaan. Het is zeker geen makkelijk proces zonder pijn, maar eenmaal hier doorheen zal de pijn en ellende voorbij zijn en kan je een nieuw begin maken. Een lichtwerker is een heel zuiver persoon en werkt zonder eigenbelangen en niet uit ego. Een lichtwerker is liefde en draagt deze liefde uit naar iedereen, zonder daarbij het contact met de aarde te verliezen en hij of zij fungeert als een soort brug tussen hemel en aarde en verbindt op deze manier de oude dimensie met de nieuwe dimensie. Dit is een eeuwigdurend proces waarbij zij voortdurend ons denken, handelen en onze systemen zuiveren zonder over anderen te oordelen, maar wel blijven onderscheiden van wat het Licht werkelijk dient en wat niet. Uiteindelijk ook om onze balans te vinden.

Waar kan je een lichtwerker aan herkennen?

 • Doordat lichtwerkers vele levens geleefd hebben op aarde die in teken van spiritualiteit en godsdienst stonden, voelen ze vaak affiniteit met spiritualiteit, met tradities en met religies. In het verleden werden ze afgewezen en vervolgd, hetgeen sporen heeft achtergelaten en daardoor ook juist spiritualiteit kan tegenstaan.
 • Lichtwerkers voelen zich altijd al anders. Vaak zelfs anders dan het gezin waar ze in opgroeiden.
 • Lichtwerkers zijn individualisten die hun eigen (niet gebaande) pad volgen.
 • Lichtwerkers kunnen heel gemakkelijk negatieve emoties van anderen oppikken. Het is dus zaak dat zij hiermee moeten leren omgaan.
 • Lichtwerkers hebben een natuurlijke belangstelling voor oude beschavingen en buitenaards leven, vaak omdat ze vage of sterke herinneringen hebben aan vorige levens.
 • Lichtwerkers kunnen heel slecht tegen autoriteit en machtsvertoon.
 • Lichtwerkers kunnen moeite hebben moeite met conflicten, agressie en met opkomen voor zichzelf.
 • Lichtwerkers zijn geboren hulpverleners hetgeen zich op verschillende manieren kan uiten.
 • Lichtwerkers hebben vaak al heel jong een spiritueel besef. Ze voelen zich aangetrokken tot bewustwording van zichzelf.
 • Lichtwerkers zijn erg empathisch. Ze zijn vaak zó gevoelig dat ze de pijn van een ander overnemen en soms zelfs kunnen wegnemen.
 • Lichtwerkers hebben een aangeboren respect voor leven. Geweld en agressief gedrag tegen dieren en planten raakt ze. Ze komen vaak op voor mensen en dieren in moeilijke omstandigheden.
 • Veel lichtwerkers hebben een gevoel van heimwee naar huis, vaak zonder te weten waar thuis is. Ze voelen zich een vreemde op deze aarde.
 • De meeste Lichtwerkers zijn zacht, gevoelig en invoelend van karakter. Vaak dragen zij daar in de loop van het leven een masker overheen.
 • Als kind kunnen lichtwerkers dromerig en zweverig zijn en voelen zich niet goed geaard.

Lichtwerkers hebben een taak

Lichtwerkers zijn onder ons om de mensen te ondersteunen en de weg te vergemakkelijken in de groei van het algemeen bewustzijn. Mensen ontwaken van binnenuit en zij zijn er om ze te helpen in dit proces. Iedere lichtwerker doet dit op zijn of haar eigen manier. Zij zijn niets meer of minder dan andere mensen en bescheidenheid tekent hen. Lichtwerkers zijn op aarde om te dienen.

Een lichtwerker is niet iemand die het donker negeert, maar iemand die het donker transformeert!


Lees je herkenningspunten? Zou je het fijn vinden om hier eens met mij over te praten?

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707, box 1032. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Warme groet, Jade.

Hoogsensitief medium, spiritueel coach en gecertificeerd kaartlegster, HSP, Liefde, relatie, Tweelingziel relaties.