In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Tarot – Liefde, inzicht in relatie via de Tarotkaarten

Liefde, wat is nu liefde? Het is wel misschien de moeilijkste vraag die er is en de meest gestelde vragen aan mij gaan over de liefde. Voor iedereen is de betekenis van de liefde anders. Kleine kinderen kroelen met hun knuffeldier en hun ouders, dat is voor hen liefde. De ouders vinden liefde bij elkaar, hun kind en hun dierbaren. Een oude man kan liefde vinden in het ontkiemen van een zaadje, dat een heerlijke groente wordt of een mooie bloem. De juffrouw voor de klas vindt liefde in de aandacht die ze van haar leerlingen krijgt als ze een prachtig verhaal voorleest. Liefde is een bijzonder gevoel en wordt door iedereen op een andere manier beleefd.

tarot liefde engelachtig meisje blaast energie naar vlinders

Liefde, echte liefde begint naar mijn mening bij jezelf. Je kan alleen maar echte liefde voelen voor iets of iemand anders, als je ook echt van jezelf houdt. Eerst gelukkig zijn met wie jij bent en dat ook in iedere vezel van je lichaam voelen. Dan pas kan je echt gelukkig zijn met de mensen om je heen. Dat kan zijn met een partner, dat kan zijn met je kinderen, want ook zij varen er wel bij als hun ouders goed in hun vel zitten. Maar liefde voelen voor jezelf en iemand anders is niet vanzelfsprekend en zeker ook niet altijd makkelijk. Vaak komen er allemaal aardse beslommeringen bij die het leven, de relatie en de liefde moeilijk maken en verdriet veroorzaken. Mensen creëren angsten voor zichzelf, doordat ze gekwetst zijn in het verleden door levenservaringen en sluiten zich af waardoor zij hun hart niet meer onvoorwaardelijk en onbevangen kunnen open stellen. Of mensen bevinden zich in een gewelddadige relatie, maar ook jaloezie en wantrouwen spelen een grote rol. Maar ook desinteresse in elkaar en vreemd gaan zijn moeilijke situaties, waardoor mensen onder andere onzeker worden van hun partner en zichzelf vaak ook onzeker gaan voelen. Ook een echt-scheiding wekt vele vragen op en zorgt voor veel verdriet.

Vragen die dan bij mensen opkomen en die aan mij gesteld worden, zijn bijvoorbeeld:

  • Wat is er aan de hand met mijn partner?
  • Houdt hij of zij nog wel van mij?
  • Komt het weer goed tussen mij en mijn partner?
  • Komt er een nieuwe liefde in mijn leven?
  • Neemt mijn partner weer contact met mij op?
  • Wat doe ik in hemelsnaam verkeerd in deze relatie?
  • Is het mijn schuld, dat het niet goed gaat tussen mijn partner en mij?
  • Is er een andere vrouw in het leven van mijn partner?
  • Mijn partner en ik zijn nu gescheiden, maar heeft hij een nieuwe vriendin?

echte liefde stroomt vanuit het hart

Bij dit soort vragen worden onder andere de Tarotkaarten gebruikt, om een Tarot liefdes prognose te geven en betere en diepere inzichten te krijgen op vragen die bijvoorbeeld met de liefde of met relaties te maken hebben. Ik zelf werk met specifieke vragen die ik in een Tarot liefdeslegging met behulp van mijn gidsen leg. Er zijn vele soorten Tarotkaarten die antwoorden en inzichten kunnen geven. Een Tarot kaartlegging of Tarot reading kan mensen rust brengen en weer vertrouwen geven naar de toekomst toe. Relaties zijn onderhevig aan emoties en daarom enorm vatbaar voor veranderingen. De Tarotkaarten geven goed aan of de relatie in orde is of niet en wat er speelt binnen de relatie.

Is het bovenstaande herkenbaar voor jou en zou je wel eens een Tarot liefdeslegging of reading willen meemaken? Neem dan contact met mij op en wij gaan op zoek naar antwoorden voor jou.

Ik wens je veel Liefde, Licht en Kracht toe, warme groet Jade.