In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Zelfreflectie

Zelfreflectie is de weerkaatsing van het licht op jouw eigen rol, gedrag en functioneren.

Zelfreflectie is van een afstand naar jezelf kijken. In deze tijd waarop we eigenlijk allemaal op ons zelf teruggeworpen worden. Waar we veel binnen zitten en alles anders gaat dan dat we gewend zijn. Zal je wellicht eens gaan nadenken over het leven. Waar je staat in het leven, waar je eigenlijk naar toe wil, of je wel tevreden bent met alles wat je tot nu toe bereikt hebt in je leven op alle gebieden zoals bijvoorbeeld je werk, je relatie, maar ook jouw persoonlijke groei, wat je misschien anders kan doen en hoe je dat kan bereiken in de toekomst als wij weer met zijn allen het gewone leven kunnen hervatten. Je denkt na over de keuzes die je gemaakt hebt en je houdt jezelf een spiegel voor. Dit is een goed moment om naar jezelf te kijken en na te denken over de afgelopen periode. Door hierover na te denken schep je inzicht in jouw eigen gedragspatronen.

Beperk je tot de feiten en ga geen mening geven over jezelf, dus blijf objectief. Je kunt ook stilstaan bij je eigen talenten en de inzet die je gegeven hebt. Tevens komt daar gevoel aan te pas. Voel je je daar goed bij en heb je je daar altijd goed bij gevoeld? Vond je het spannend of ervaarde je veel stress?

In deze periode ga je kijken naar je thuissituatie en hoe je presteert op school of werk. Weet je eigenlijk niet goed wat je wilt, ben je ontevreden over hoe het gaat of is gelopen op een bepaald gebied?

Hoe kan je dat veranderen?

Alles valt of staat met de keuzes die je maakt. Er bestaan eigenlijk geen goede of slechte keuzes, het zijn de levenslessen die je hiermee voorgeschoteld krijgt. Soms zijn deze geweldig leuk maar vaak ook helemaal niet. Wederom kom je dan terug bij zelfreflectie. Wat mag ik veranderen en hoe ga ik verder of wat voor nieuwe dingen kan ik ondernemen om door te groeien, zodat ik niet weer terecht kom in dezelfde situatie.

Het is dus heel belangrijk, naar jezelf te kijken en jezelf op nummer één te zetten. Hou van jezelf. Want als je goed in je vel zit en je hebt jouw leven op orde, dan kun je er ook zijn voor de mensen om je heen. Dan trek je de positieve dingen naar je toe in het leven. Het draait om het inzichtelijk krijgen van de mogelijkheden die zich kunnen voordoen en die op hun beurt vaak worden beïnvloed door de keuzes die je maakt en door de mensen die jouw levenspad beïnvloeden. Bouw het op, stap voor stap, een kleine stap zet je steviger op de grond dan een grote stap.

Eén ding wil ik nog graag aan jullie meegeven:

Winnaars zijn niet de mensen die nooit falen, maar de mensen die juist nooit opgeven!


Heb jij behoefte aan een persoonlijk gesprek en zijn er herkenningspunten waar je zelf mee zit? Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707, box 1032. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Heel veel Liefde, licht en kracht toegewenst en blijf gezond.

Warme groet, Jade.

Hoogsensitief medium, spiritueel coach en gecertificeerd kaartlegster, HSP, Liefde, relatie, Tweelingziel relaties.