In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Wat zijn nu eigenlijk poortdagen en wat kan je lichaam voor klachten hiervan ervaren?

Wat zijn nu eigenlijk poortdagen en wat kan je lichaam voor klachten hiervan ervaren? Of juist welke positieve dingen zijn hieraan verbonden? Je hoort t steeds meer, vandaag is het een poortdag! In één jaar, zelfs in iedere maand zijn er verschillende poortdagen. Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen kosmos en aarde dunner is, de energetische scheiding tussen onze wereld en de rest van het universum. De energie is dus extreem voelbaar. Het zijn kruispunten van tijdgolven die het ontvangen van de kosmische kennis, als je er voor open staat, makkelijker maken.

Blog poortdagen, dunne scheiding tussen onze wereld en rest universum – in-syn

Als je je open stelt voor deze dagen, stel je je dus open voor de kosmische leer of kosmische kennis. Het doel hiervan is, het verhogen van jouw bewustzijn en het versnellen van jouw transformatie proces. Dus het ontwikkelen van jouw innerlijke groei. Als je jouw frequentie of trilling verhoogd kan je meer uit je ziel gaan leven. Mensen die helder ziend,helder horend,helder voelend, helder wetend zijn kunnen merken, dat zij in deze dagen makkelijker informatie doorkrijgen en deze gaven nog sterker mogen ontwikkelen.

Blog poortdagen, kruispunt van tijdgolven – in-syn

Maar je kan ook enorm veel last van hebben van deze energie. Dit komt, doordat jouw lichaam zich op een lager trillingsniveau begeeft dan je ziel. Mensen die gevoelig zijn hiervoor, voelen alles veel sterker en intensiever. Ze kunnen vaker overal ruzie om krijgen en zijn snel gekwetst. Maar ook slapeloze nachten ervaren de dag voor de poortdag, de dag zelf en de dag erna. Hoofdpijn komt ook veel voor en een enorme berg aan energie of juist helemaal geen energie hebben zijn dingen waar je last van kan krijgen, ook je grieperig voelen of het alsmaar heel erg koud of warm hebben. Eveneens onrust voelen in je lichaam, duizeligheid en misselijk zijn, pijn of tintelingen ervaren op bepaalde plekken in je lichaam. Tevens kan je je juist intens gelukkig voelen, genieten van de kleinste dingen of er komt ineens een enorme inspiratie tot je en vele inzichten over je heen en in je op. De plaatsen in jouw lichaam die extra aandacht vragen, zijn vooral het gebied waar de nieren zich bevinden en de nek en schouders. Door de hogere energiefrequenties, moet het lichaam zich aan passen en komen er veel afvalstoffen los. Veel drinken is daarom belangrijk.

Blog-poortdagen-door-hogere-energiefrequenties-universum-fysiek-aanpassen-in-syn

Probeer toch de poortdagen te zien als iets positiefs en wees vooral lief voor jezelf op deze dagen en omarm wat je voelt, verzet je niet. Als deze poortdagen niet zo prettig aanvoelen doe het dan even rustig aan.

Even een aandachtspunt!!!: Als jouw lichamelijke klachten blijven aanhouden is het raadzaam naar de huisarts te gaan.

Wil je jouw ervaringen met mij delen, dan luister ik graag naar je!

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707, box 1032. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Warme groet, Jade.

Hoogsensitief medium, spiritueel coach en gecertificeerd kaartlegster, HSP, Liefde, relatie, Tweelingziel relaties.