In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Liefdesverdriet - Bindingsangst - Droomuitleg

Lieve mensen,

Door mijn jarenlange praktijkervaring kan ik heel goed met je meekijken en voelen en je duidelijke inzichten en adviezen geven.
Ik heb vele jaren ervaring in het oplossingsgericht coachen en leidinggeven in de commerciële sector, ik heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Op het gebied van Liefde en Relatie heb ik veel mensen inzichten en adviezen mogen geven, wat voor hen maakte dat zij hun leven weer op de rit kregen en weer in hun kracht staan.

Ik help je met liefde in periodes waarin je het moeilijk hebt, ik loop gewoon even een tijdje met je mee.

De blogs die ik heb geschreven:


Bel mij gerust, als je iemand wilt spreken die de kern van de 'probleem' situatie pakt.

Warme groet, Anne

Klantervaringen met Anne

1234Laatste

via de chat een consult met Anne gehad; de reading sloeg de spijker op zijn kop en bevestigt mijn gevoel.
Bedankt Anne voor het luisterende oor en de duidelijk en directe adviezen. Deze hebben wij veel inzicht gegeven.
dank je wel lief mens voor je geruststelling zie weer toekomst tussen Clark en mij dank nogmaals
helaas werd mijn verbinding werd verbroken tijdens ons fijne gesprek en als dit opgelost is ga ik je zeker terugbellen
Lieve Anne, Ik bel je zo.. ik ben helemaal onderuit.. er is gereageerd.. en ik heb je hulp nodig.. Ik ben helemaal misselijk...
Dank! Weet het niet uit te drukken maar ben zo diep geraakt van ons gesprek vanmiddag. Je weet vast wie ik ben en dan ken je de waarde van ons gesprek. Ik ben verdrietig, bewogen, intens geroerd, geraakt en dankbaar. Lieve groet Annette
Lieve Anne, gisteren was het weer “het knopje”, maar je hebt me enorm geholpen. Waarheid en rechtvaardigheid hebben mij respect en begrip opgeleverd daarna. Dank voor de inzichten en support die je me elke keer meegeeft! Nu :-)
Lieve Anne, je geeft me al een hele tijd rust en moed door onze gesprekken. Inzicht in karakters van mensen, situaties en hoe met humor vooruit te blijven kijken. Je voorspellingen komen uit, waar nog het geduld opbrengen, waar niet. En inderdaad: je struikelt over een kiezelsteen en niet over de kilimanjaro ;-)!!! Dank voor elke keer weer de glimlach
Anne is helder in haar manier van communiceren en geeft goede inzichten. Ze kijkt naar het totaalplaatje en kan goed aanvoelen wat er allemaal speelt in een situatie. Ze geeft goed advies: ze geeft datgene mee wat relevant is voor jou om verder te kunnen. Dank voor de fijne consult Anne :-)
Lieve, lieve Anne! Wauw deze dame is ongelofelijk! Ik heb nu al een aantal keer gehad dat ze bizar specifiek iets kon vertellen over een afspraak waarvan het onmogelijk leek dat het niet doorging maar op het laatste moment zou er nog wat gebeuren..en ja het klopte weer! En zo heb ik ontzettend veel voorbeelden. Ik spreek Anne al jaren en ze is echt zo nuchter, to the point, wauw! Een echte aanrader op deze lijn!

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P