In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Liefdesverdriet - Bindingsangst - Droomuitleg

Lieve mensen,

Door mijn jarenlange praktijkervaring kan ik heel goed met je meekijken en voelen en je duidelijke inzichten en adviezen geven.
Ik heb vele jaren ervaring in het oplossingsgericht coachen en leidinggeven in de commerciële sector, ik heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Op het gebied van Liefde en Relatie heb ik veel mensen inzichten en adviezen mogen geven, wat voor hen maakte dat zij hun leven weer op de rit kregen en weer in hun kracht staan.

Ik help je met liefde in periodes waarin je het moeilijk hebt, ik loop gewoon even een tijdje met je mee.

De blogs die ik heb geschreven:


Bel mij gerust, als je iemand wilt spreken die de kern van de 'probleem' situatie pakt.

Warme groet, Anne

Klantervaringen met Anne

1234Laatste

Lieve Anne, Alles wat je gisteren vertelde en wij besproken hebben klopte weer tot in detail. Geen ander, puur manipulatie. Je bent fantastisch. Je legt de dingen zo zo duidelijk uit. Zo dankbaar voor jouw hulp! Dikke knuffel.
Ongelooflijk mooi gesprek met Anne. Het was zo treffend. Ze is praktisch en sensitief en weet een situatie zo duidelijk te beschrijven. Dank je wel voor je lieve woorden.
Lieve Anne, Al een aantal jaar bel ik jou als ik het zelf even niet meer weet. Wat heb jij mij met je inzichten, uitleg, gesprekken en coaching al onwijs geholpen. Elke keer weer weet je mij met alle rust en een beetje humor er weer doorheen te slepen. Ontzettend bedankt voor al jouw steun, inzichten en coaching! Dikke knuffel
De laatste tijd bel ik regelmatig met Anne. Hele prettige gesprekken, elke keer hoort Anne mij weer geduldig aan over mijn geworstel met een onmogelijke ‘liefde’ die niet wordt beantwoord en ik krijg steeds een gesprek waarna ik de dag weer door kom. Humor maar ook vandaag een stukje coaching waar ik zeker iets mee ga doen en wat aan ga hebben. Anne voelt dingen heel goed aan en kan je precies zeggen waar de pijnpunten zitten, ook al is het niet altijd even leuk om te horen
Lieve Anne, Wij bellen al een tijdje met elkaar . Het is altijd fijn om met jou te praten én alles wat je hebt gezegd is tot nu toe uitgekomen ! ✅✅✅ hahaha. Knuffel van Mariska.
via de chat een consult met Anne gehad; de reading sloeg de spijker op zijn kop en bevestigt mijn gevoel.
Bedankt Anne voor het luisterende oor en de duidelijk en directe adviezen. Deze hebben wij veel inzicht gegeven.
dank je wel lief mens voor je geruststelling zie weer toekomst tussen Clark en mij dank nogmaals
helaas werd mijn verbinding werd verbroken tijdens ons fijne gesprek en als dit opgelost is ga ik je zeker terugbellen
Lieve Anne, Ik bel je zo.. ik ben helemaal onderuit.. er is gereageerd.. en ik heb je hulp nodig.. Ik ben helemaal misselijk...

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P