Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Liefdesverdriet - Bindingsangst - Droomuitleg

Lieve mensen,

Door mijn jarenlange praktijkervaring kan ik heel goed met je meekijken en voelen en je duidelijke inzichten en adviezen geven.
Ik heb vele jaren ervaring in het oplossingsgericht coachen en leidinggeven in de commerciële sector, ik heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Op het gebied van Liefde en Relatie heb ik veel mensen inzichten en adviezen mogen geven, wat voor hen maakte dat zij hun leven weer op de rit kregen en weer in hun kracht staan.

Ik help je met liefde in periodes waarin je het moeilijk hebt, ik loop gewoon even een tijdje met je mee.
Bel mij gerust, als je iemand wilt spreken die de kern van de 'probleem' situatie pakt.

Warme groet, Anne

Klantervaringen met Anne

1234Laatste

Lieve, lieve Anne! Wauw deze dame is ongelofelijk! Ik heb nu al een aantal keer gehad dat ze bizar specifiek iets kon vertellen over een afspraak waarvan het onmogelijk leek dat het niet doorging maar op het laatste moment zou er nog wat gebeuren..en ja het klopte weer! En zo heb ik ontzettend veel voorbeelden. Ik spreek Anne al jaren en ze is echt zo nuchter, to the point, wauw! Een echte aanrader op deze lijn!
wauw Anne, echt super fijn dat ik even met je mocht chatten! Zoveel dingen die eruit kwamen die klopten. Ik dank je echt hartelijk voor je inzichten! Anne is een echte aanrader!
voor Anne; Tijdens ons laatste gesprek viel je plotseling weg, maar bij deze wil ik je toch even laten weten: al je opmerkingen/voorspellingen zijn uitgekomen t.a.v. de lieve man
Goedemiddag Anne, Vanochtend je gesproken-het geeft altijd weer moed en inzicht om verder te kunnen. Je voorspelling kwam gisteravond en vandaag uit; je geeft de emotie van de persoon die het betreft exact weer zonder verdere “voorinformatie”
HI Anne bedank voor je gesprek alles klopte precies door met je te praten en het feit dat je alles zo goed en zuiver kon benoemen heeft mij heel goed gedaan.Mijn gevoelens zijn bevestigd en kan nu weer verder bedankt.
Goedemorgen Anne, Superblij met het gesprek van net. Je omschrijft exact het karakter en de denkrichting/handelswijze van de personen waar het om draait. Je geeft weer wat er is gebeurd en gaat gebeuren:
Anne; Zojuist een mooie, zuivere reading gehad, ik ben erg tevreden. Ik heb veel meer begrip gekregen van de situatie. Er zijn enkele positieve voorspellingen gedaan, nu afwachten. Ik neem zeker weer contact op met Anne. Een echte aanrader!
Anne, bedankt voor het fijne gesprek. :-D
Hoi Anne, ik heb je vandaag voor het eerst gesproken. Je slaat de spijker op zijn kop! Het klopt helemaal; leuk of niet leuk. Het is fijn om te merken dat je het gewoon weet. Je hebt me rust gegeven en verteld hoe het zit en het klopt als een bus. Heel bijzonder. Dankjewel! Ik hoop dat er voor mij op korte termijn wat helderheid komt (het duurt al jaren). En dan bel ik je weer omdat ik weet dat je precies weet hoe het zit en me inzicht geeft. Dankjewel!
Anne; Sinds begin dit jaar hebben de gesprekken met jou mij veel steun gebracht. Je weet gebeurtenissen in de nabije toekomst te voorspellen, zelfs mijn gedachten exact te verwoorden zonder het erover te hebben gehad. Emotie en gevoel van personen kun je in de juiste context plaatsen en weet je met nuchterheid en humor terug te geven met de juiste vertaalslag. Dank voor de rust die het geeft en vertrouwen! En: waarschijnlijk tot snel ;-)

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P