In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Vier de liefde op Valentijnsdag

Vandaag 14 februari 2022 is het opnieuw Valentijnsdag. Ben jij al verrast door je geliefde? Of door een onbekende die je een warm hart toedraagt? Wat een fijn gevoel zal je dan hebben. Immers de persoon die je verrast heeft, heeft tijd, aandacht en liefde besteed om je te verrassen en wellicht heb jij ook jouw (geheime) liefde verrast? Geniet van dit heerlijke gevoel en vooral van en met elkaar.

blog In-Syn

Ik weet dat er veel mannen en vrouwen zijn die een Valentijn verrassing hebben gestuurd naar een persoon die een speciaal plekje in hun hart heeft en vol verwachting wachten op een reactie van betreffende persoon en beter nog ook een Valentijns verrassing te mogen ontvangen. Voor hen kan vandaag een emotioneel beladen dag zijn.

Ik hoop echt dat iedereen een liefdevol bericht of verrassing gaat ontvangen! Voor iedereen die denkt, ik doe niet aan deze commerciële hype mee en weet dat zijn of haar geliefde wel waarde hecht aan het ontvangen van een liefdevolle attentie, bedenk dan; het is een kleine moeite en een groot plezier wat je de ander schenkt. Bovendien hoeft het niet altijd iets te kosten, het gaat immer om de liefdevolle aandacht die je aan elkaar schenkt. 

Voor alle mannen en vrouwen die (nog) niet een liefdes relatie hebben en/of hun geliefde moeten missen, kan Valentijnsdag een emotioneel pittige dag zijn. Ik hoop dat jullie de kracht vinden om de herinnering van de mooie momenten van de liefde samen te koesteren en die energie mee te nemen in jezelf. 

blog In-Syn

Vanaf hier wil ik je zeggen dat je een bijzonder mooi en uniek mens bent. Ik draag je een warm liefdevol hart toe. Weet dat jij veel meer bent dan je denkt dat je bent en veel meer kan dan je denkt dat je kan. Wees lief en zorgzaam voor jezelf en anderen. Dikke knuffel van mij. 


Als je de behoefte hebt om je situatie en gevoelens te delen en/of inzichten en advies in wil, voel je dan van harte welkom.

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1010

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Liefs Anne