Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Liefdesverdriet - Bindingsangst - Droomuitleg

Paranormale deskundigheid:
Erkend allround medium en tarotist

Maatschappelijke deskundigheid:
Leidinggevende functie in commerciële sector, begeleiding reorganisatie trajecten, loopbaanbegeleiding, psycholoog, hypnotherapeut, trainer in HNLP, oplossingsgericht werken en coachen, mental coach, provocatief coach, relatie coach, spiritueel coach, quantum fysica, Bach Bloesemremedies therapeut, droom therapeut, oplossingsgericht werken met kinderen, cursussen persoonlijke-, paranormale-, spirituele- en intuïtieve ontwikkeling

Specialisaties:
Relatieproblemen, liefdesverdriet, verdriet verwerken, rouwverwerking, tweelingzielen, paranormaal begaafd zijn, paranormaal begaafd kind hebben, stemmen horen; hoe ga ik hiermee om, angsten, fobieën, bijna doodervaring, communicatie problemen, counseling, depressie, doorbreken van patronen, dromen uitleg, echtscheidings problemen, faalangst, wat te doen als je geconfronteerd wordt met geweld in je leven, bindingsangst, verlatingsangst, problemen op het werk, pesten, seksuele intimidatie, ontrouw en overspel in de relatie, opvoedproblemen, toekomst voorspellen, problemen met kinderen, stress, burn-out

______________________________________________________

Lieve mensen,

Door mijn jarenlange praktijkervaring op paranormaal en spiritueel gebied kan ik heel goed voor je kijken en voelen wat er speelt en je duidelijke inzichten en adviezen geven.
Ik heb vele jaren ervaring in het oplossingsgericht coachen en leidinggeven in de commerciële sector, ik heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Op het gebied van Liefde en Relatie heb ik veel mensen inzichten en adviezen mogen geven, wat voor hen maakte dat zij hun leven weer op de rit kregen en weer in hun kracht staan.

Ik help je met liefde in periodes waarin je het moeilijk hebt, ik loop gewoon even een tijdje met je mee.
Bel mij gerust, als je iemand wilt spreken die de kern van de 'probleem' situatie pakt.

Warme groet, Anne

Klantervaringen met Anne

1234Laatste

Ik heb sommige mediums gebeld maar was het was niet zo goed. Veel mediums kunnen mijn probleem niet zien. Mijn grote bewondering voor u. U zag helder, duidelijk en ook eerlijk. U bent echt goed. Goed gedaan.Volgende keer kom ik zeker terug. ;-)
Ik ben dankbaar voor het gesprek met Anne. Ik voelde me al dagen lang moe en wist me geen raad met de situatie. De tips die Anne me gaf zijn de goede voor mij. Ook heb ik na het gesprek weer gevoel van eigenwaarde. Ik kan mezelf weer schouderklopjes geven. Wat fijn! Dank ook voor het luisteren en voor de fijne stem.
:-) een fijn gesprek, en hopelijk gaat het met je tips lukken om mijn doel te bereiken.
Wauw! Anne zegt echt héle rake dingen en biedt een luisterend oor. Bedankt voor onze gesprekken Anne. Ik voel me direct een stuk rustiger dankzij jou!
Lieve Anne, fijn dat je zo objectief kan kijken naar een situatie. Je hebt me echt ontzettend goed geholpen en alles wat je benoemde klopte. Ik heb nu ook meer begrip en inzicht gekregen en ben uit mijn negatieve emotie gestapt. Dankjewel, x
Wat een relaxed gesprek met Anne .. Ik ben gerustgesteld over een aantal zaken... En geloof er nu in dat er positieve dingen staan te gebeuren... Bedankt en tot gauw
Was een fijn gesprek! Heeft me nieuw perspectief gegeven.
Zo Anne dit was een consult wow geweldig ik heb het heel goed ervaren jij pakte het precies bij de kern. Bedankt voor je hulp.
Dank je Anne voor het luisteren zonder te oordelen en je hulp. Ik had nog nooit eerder een consult van een medium gehad en wist niet goed hoe dit werkte. Ik ben nog verbaasd hoe het kan dat je benoemde wat je niet kan weten en zo lekker nuchter. Ik voel me rustiger en sterker nu. Tot een volgende keer.
Dank je wel voor het gesprek. Ik heb er wat aan gehad. Ik hoop dat het uitkomt. Fijne feestdagen xxx

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P