Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Liefdesverdriet - Bindingsangst - Droomuitleg

Paranormale deskundigheid:
Erkend allround medium en tarotist

Maatschappelijke deskundigheid:
Leidinggevende functie in commerciële sector, begeleiding reorganisatie trajecten, loopbaanbegeleiding, psycholoog, hypnotherapeut, trainer in HNLP, oplossingsgericht werken en coachen, mental coach, provocatief coach, relatie coach, spiritueel coach, quantum fysica, Bach Bloesemremedies therapeut, droom therapeut, oplossingsgericht werken met kinderen, cursussen persoonlijke-, paranormale-, spirituele- en intuïtieve ontwikkeling

Specialisaties:
Relatieproblemen, liefdesverdriet, verdriet verwerken, rouwverwerking, tweelingzielen, paranormaal begaafd zijn, paranormaal begaafd kind hebben, stemmen horen; hoe ga ik hiermee om, angsten, fobieën, bijna doodervaring, communicatie problemen, counseling, depressie, doorbreken van patronen, dromen uitleg, echtscheidings problemen, faalangst, wat te doen als je geconfronteerd wordt met geweld in je leven, bindingsangst, verlatingsangst, problemen op het werk, pesten, seksuele intimidatie, ontrouw en overspel in de relatie, opvoedproblemen, toekomst voorspellen, problemen met kinderen, stress, burn-out

______________________________________________________

Lieve mensen,

Door mijn jarenlange praktijkervaring op paranormaal en spiritueel gebied kan ik heel goed voor je kijken en voelen wat er speelt en je duidelijke inzichten en adviezen geven.
Ik heb vele jaren ervaring in het oplossingsgericht coachen en leidinggeven in de commerciële sector, ik heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Op het gebied van Liefde en Relatie heb ik veel mensen inzichten en adviezen mogen geven, wat voor hen maakte dat zij hun leven weer op de rit kregen en weer in hun kracht staan.

Ik help je met liefde in periodes waarin je het moeilijk hebt, ik loop gewoon even een tijdje met je mee.
Bel mij gerust, als je iemand wilt spreken die de kern van de 'probleem' situatie pakt.

Warme groet, Anne

Klantervaringen met Anne

1234Laatste

Anne, bedankt voor het fijne gesprek. :-D
Hoi Anne, ik heb je vandaag voor het eerst gesproken. Je slaat de spijker op zijn kop! Het klopt helemaal; leuk of niet leuk. Het is fijn om te merken dat je het gewoon weet. Je hebt me rust gegeven en verteld hoe het zit en het klopt als een bus. Heel bijzonder. Dankjewel! Ik hoop dat er voor mij op korte termijn wat helderheid komt (het duurt al jaren). En dan bel ik je weer omdat ik weet dat je precies weet hoe het zit en me inzicht geeft. Dankjewel!
Anne; Sinds begin dit jaar hebben de gesprekken met jou mij veel steun gebracht. Je weet gebeurtenissen in de nabije toekomst te voorspellen, zelfs mijn gedachten exact te verwoorden zonder het erover te hebben gehad. Emotie en gevoel van personen kun je in de juiste context plaatsen en weet je met nuchterheid en humor terug te geven met de juiste vertaalslag. Dank voor de rust die het geeft en vertrouwen! En: waarschijnlijk tot snel ;-)
Lieve Anne Je bent recht door zee, geeft een eerlijk antwoord op de vragen zoals het gewoon is. Je bent duidelijk met heel veel invoelingsvermogen op een nuchtere manier. Daar hou ik van. Je hebt mij heel goed geholpen en ik kan er mee vooruit. Voor mij ben je een kanjer.
Dank je wel Anne voor je altijd luisterend oor en inzichten. Het is zo wonderlijk te ervaren dat dingen nu uit gaan komen die je al langere tijd hebt voorspeld. Ook de steun in deze voor mij zo moeilijke tijd waardeer ik enorm. Dank je wel :-s
Ik heb sommige mediums gebeld maar was het was niet zo goed. Veel mediums kunnen mijn probleem niet zien. Mijn grote bewondering voor u. U zag helder, duidelijk en ook eerlijk. U bent echt goed. Goed gedaan.Volgende keer kom ik zeker terug. ;-)
Ik ben dankbaar voor het gesprek met Anne. Ik voelde me al dagen lang moe en wist me geen raad met de situatie. De tips die Anne me gaf zijn de goede voor mij. Ook heb ik na het gesprek weer gevoel van eigenwaarde. Ik kan mezelf weer schouderklopjes geven. Wat fijn! Dank ook voor het luisteren en voor de fijne stem.
:-) een fijn gesprek, en hopelijk gaat het met je tips lukken om mijn doel te bereiken.
Wauw! Anne zegt echt héle rake dingen en biedt een luisterend oor. Bedankt voor onze gesprekken Anne. Ik voel me direct een stuk rustiger dankzij jou!
Lieve Anne, fijn dat je zo objectief kan kijken naar een situatie. Je hebt me echt ontzettend goed geholpen en alles wat je benoemde klopte. Ik heb nu ook meer begrip en inzicht gekregen en ben uit mijn negatieve emotie gestapt. Dankjewel, x

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P