In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Paragnost, Tarotlegging, Healing

Paranormale deskundigheid:
Heldervoelend en Helderwetend paragnost en spiritueel coach,Tarotlegging en Reiki master. Healing op afstand door middel van Reiki en kaartlegging met Tarot.

Specialisaties: 
Relatieproblemen, liefdesverdriet, verdriet verwerken, rouwverwerking, tweelingzielen, bindingsangst, verlatingsangst, problemen op het werk, seksuele intimidatie, ontrouw en overspel in de relatie en toekomst voorspellen.
__________________________________________________________________________________________ 

Lieve mensen, 

Door mijn jarenlange praktijkervaring en mijn paranormale en spirituele gevoeligheid kan ik heel goed voor je kijken en voelen wat er speelt en je duidelijke inzichten en adviezen geven. 
Ik heb vele jaren ervaring in het oplossingsgericht coachen en oplossen van problemen en mensen altijd met plezier geholpen.. 

Op het gebied van Liefde en Relatie heb ik veel mensen inzichten en adviezen mogen geven, wat voor hen maakte dat zij hun leven weer op de rit kregen en weer in hun kracht staan. 
Ook help ik je met liefde in periodes waarin je het moeilijk hebt, ik loop gewoon even een tijdje met je mee. 

Fotolezen / fotoreading vindt ik geweldig om te doen, het geeft vaak mooie inzichten en soms ook afsluiting van een moeilijke periode. 
Mijn motto is: de oplossing zit in jezelf.

We hebben de tools om het leven te leven zoals we graag willen in ons. Ga jij met mij op zoek naar inzichten en oplossingen die voor jou werken? 

Bel mij gerust, als je iemand wilt spreken die de kern van de probleem situatie pakt. 

 

Warme groet, 
Shanna

Klantervaringen met Shanna
Shanna; Ongelooflijk heldere en liefdevol gerichte inzichten. Bedankt!
Ik heb Shanna gekozen, omdat ik op mijn gevoel afging. Ik had mijn vragen natuurlijk, niet wetende dat ik nog wat extra te horen zou krijgen. Ik ben blij met wat ik aan antwoorden heb gekregen en weet ook wat ik moet doen! Bedankt voor het mooie gesprek Shanna
Vorige week had ik met Shanna gesproken en dat was een heel fijn en verhelderend gesprek. Dankjewel xxx
Lieve Shanna, dankjewel voor het fijne gesprek van vanmiddag. Je bent een lieve, rustige persoon die goed kan invoelen en uitleggen wat er precies speelt. Jouw bevestigingen zijn voor mij zo waardevol. Ik kan niet wachten om jou weer te bellen. Liefs van mij❤️❤️❤️
Super goede ervaring! Ik stelde mijn vraag en hop ze vertelde precies hoe het zit en gaf mij inzichten waar ik verder mee kan. Bovendien erg meevoelend met een warm hart!
Geweldig gesprek gehad, veel inzicht gekregen op mezelf en de toekomst! Echt aan te raden voor mensen die meer grip willen op het leven om de toekomst positief te benaderen!

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P