In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderwetend spiritueel coach

Als spiritueel coach kan ik je door middel van helderweten en heldervoelen, antwoorden en inzichten geven op al je levensvragen, zoals de liefde, zielsliefdes en werk. 
Mijn doel is jou inzichten te geven en je verder helpen op je levenspad, zodat je opnieuw je balans gaat vinden.
Je kunt bij mij terecht voor een vertrouwelijk gesprek. 

Transformatieproces. 

Transformeren is een diepgaande reis van innerlijke verandering waarin al het oude tot de grond wordt afgebroken. Dit kan zich manifesteren in het beëindigen van een relatie, een verandering in werk, het inslaan van een nieuw pad of het loslaten van al het vertrouwde en bekende. Deze fascinerende reis in de diepte betekent ook erkenning en omarming van je angsten, je schaduw-zelf en onbewuste patronen.  Tijdens een transformatieproces wordt jouw energie omgezet, het brengt bewustzijnsverhoging met zich mee waardoor jouw trillingsfrequentie wordt verhoogd. Dit proces van ontwikkeling vraagt vertrouwen en vereist volledige overgave, zodat jij jezelf kan bevrijden van alle door jezelf opgelegde beperkingen om daarna volledig in jouw waarheid te staan.  

Transformeren en spiritueel ontwaken gaan hand in hand. Het is een voortdurend proces waarbij jij je bewust wordt van een verbintenis met het oneindige.  Het is een weg terug naar wie wij werkelijk zijn, het is een weg terug naar thuis. Wanneer je ontwaakt dan wordt je je bewust van jouw spirituele aard en begin je te begrijpen dat je verbonden bent met het oneindige en eeuwige. 
Wij zijn eindeloos bewustzijn, alles wat er altijd al was, is en zal zijn. Het ware ‘ik’ is simpelweg bewustzijn. Wanneer we het punt van zelfidentiteit verplaatsen, uit het hoofd naar het hartbewustzijn, transformeren we ons vermogen om de wereld te zien zoals die is. Je hoofd is je gevangenis, je hart is je ontsnapping. De langste reis die je ooit zal maken is de reis van je hoofd naar je hart.

Wanneer we geboren worden vergeten velen wie we zijn. Door opvoeding en maatschappelijke overtuigingen worden we grootgebracht met het idee dat gebeurtenissen los van elkaar staan en dat veelal op toeval is gebaseerd, niets is minder waar. Als spirituele wezens zijn we van nature eeuwig en alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer de mensheid zich herinnert dat we allemaal één bewustzijn zijn met verschillende ervaringen, zullen de illusoire breuklijnen die ons verdelen verdwijnen en plaatsmaken voor vrede. Oneindige liefde is de enige waarheid, al het andere is een illusie.


Ook schrijf ik zo nu en dan een blog over verschillende onderwerpen. 

Lees mijn blogs hieronder:

Wat is authentieke kracht?
De mensheid ondergaat een enorme ongekende transformatie in bewustzijn. Deze transformatie van bewustzijn brengt een nieuw begrip van “kracht” met zich mee.

Spiritueel partnerschap
Een relatie tussen gelijkwaardige partners met het doel om spiritueel te groeien. Dat is een bijzondere ervaring.

De ziel is je moederschip en betekenis is je innerlijke kompas
Betekenis is je innerlijke kompas dat zich altijd uitlijnt met de richting die je moederschip wil gaan. Terwijl je je innerlijke betekenis volgt, zeil je in dezelfde richting als je moederschip wil varen.

Eindeloos bewustzijn - wie wij werkelijk zijn
Mensen beleven een valse identiteit vanaf het moment dat ze deze wereld betreden tot het moment dat ze vertrekken. We zien onszelf als mens terwijl dat slechts onze ervaring is.

 

Klantervaringen met Han

12

Han is heel duidelijk, concreet en legt het helder uit. Heeft de situatie snel in beeld. Blij met dit consult
Net (zaterdagavond) een mooi gesprek met hem gehad, hij voelt snel in en ik kan alles goed volgen wat hij zegt. Hij is eerlijk, ook als de verwachtingen wat minder zijn. Heel fijn!
“Beste Han, Het afgelopen half jaar heb ik u regelmatig gebeld. Elk gesprek met u is meer dan de moeite waard. Het zijn oprechte gesprekken en wat u verteld heeft is elke keer uitgekomen! En dat niet alleen, u plaatst de situatie en gebeurtenissen in een groter geheel, in mijn eigen proces. Daar heb ik heel veel aan omdat het dan begrijpelijk wordt en er altijd lessen uit leer, waardoor ik weer verder kan en het kan plaatsen waar het hoort. Nogmaals, alles wat u heeft verteld is precies zo gelopen. Dank u wel voor uw oprechtheid en uw hulp!”
Een fijne en oprechte reading gehad, Han is een topper. Nu afwachten op een aantal voorspellingen. Dank beste Han en tot gauw.
Han je bent een topper. Het is kloppend.Je ziet t goed in!
Dag Han, Wij hebben elkaar woe op donderdag gesproke n. Je zei:" Parkeer 't ff,laat ff voor wat het is,laat haar contact zoeken" Vandaag een app van m'n vriendin ontvangen, was idd best luchtig(maar ook warm)app-je, moet eerlijk gezegd nog reageren. Is belangrijk dat we om de tafel gaan zitten, maar komt goed. Als er een update is,bel ik wel. Mensen..Han is een fijne, respectvolle gesprekspartner die alles heel goed aanvoelt.Hij is één van mijn favorieten. Warme groet, M
Hallo Han, ben blij jou gevonden te hebben! Jij voelt alles heel goed aan, ook waar ik sta in mijn transformatieproces, jij hebt heel veel kennis/inzicht over dit onderwerp, jij bent respectvol en in/meelevend! Jij zegt dezelfde de dingen die mijn therapeut ook zegt, daarin ben jij een goede aanvulling! Wat weer goed is voor mijn therapie! Jij stelt mij ook gerust, want het is best heftig! Dank je wel! Ik raad jou echt aan!
Hoi Han, in de avond/nacht van vrijdag op zaterdag heb ik je gesproken. Ik hoefde niet veel te zeggen en je had al antwoorden. Je had antwoorden op niet gestelde vragen maar die helemaal klopte. Zo realistisch en zachtaardig, met respect en helder. Veel mensen in mijn omgeving denken me te kunnen adviseren. Dat werkt bij mij persoonlijk vaak averechts. Wat je zegt is menselijk en passend. Het klopt op een heel persoonlijke manier. Deze keer was de eerste keer dat ik je sprak en ik heb er eigenlijk geen woorden voor hoe dit kan. We hebben bijzondere onderwerpen en situaties besproken. Ik raad iedereen een gesprek met Han aan! Ik ben blij dat ik je heb mogen spreken en als je het niet erg vind bel ik je gauw weer. Dankjewel Han, fijn dat je er bent. Liefs van mij
Hoi Han Goed gesprek net gehad , en jij bevestigde dat mijn gevoel me niet voor de gek houd.Ik ga me ding doen en zie wel hoe het loopt, en ja hij mag voor me vechten als het zo ver is , je wist me duidelijk uitleg te geven dank je wel
Wauw, ik had geen specifieke vraag en Han kon mij gelijk zoveel vertellen wat gaande is. Han, je klinkt warm, attent, duidelijk en praat overzichtelijk en je geeft zoveel informatie! Je verdiend meer reviews en bellers. :-)

12

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P