Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderwetend spiritueel coach

Transformeren is een diepgaande reis van innerlijke verandering waarin al het oude tot de grond wordt afgebroken. Dit kan zich manifesteren in het beëindigen van een relatie, een verandering in werk, het inslaan van een nieuw pad of het loslaten van al het vertrouwde en bekende. Deze fascinerende reis in de diepte betekent ook erkenning en omarming van je angsten, je schaduw-zelf en onbewuste patronen.  Tijdens een transformatieproces wordt jouw energie omgezet, het brengt bewustzijnsverhoging met zich mee waardoor jouw trillingsfrequentie wordt verhoogd. Dit proces van ontwikkeling vraagt vertrouwen en vereist volledige overgave, zodat jij jezelf kan bevrijden van alle door jezelf opgelegde beperkingen om daarna volledig in jouw waarheid te staan.  

Transformeren en spiritueel ontwaken gaan hand in hand. Het is een voortdurend proces waarbij jij je bewust wordt van een verbintenis met het oneindige.  Het is een weg terug naar wie wij werkelijk zijn, het is een weg terug naar thuis. Wanneer je ontwaakt dan wordt je je bewust van jouw spirituele aard en begin je te begrijpen dat je verbonden bent met het oneindige en eeuwige. 
Wij zijn eindeloos bewustzijn, alles wat er altijd al was, is en zal zijn. Het ware ‘ik’ is simpelweg bewustzijn. Wanneer we het punt van zelfidentiteit verplaatsen, uit het hoofd naar het hartbewustzijn, transformeren we ons vermogen om de wereld te zien zoals die is. Je hoofd is je gevangenis, je hart is je ontsnapping. De langste reis die je ooit zal maken is de reis van je hoofd naar je hart.

Wanneer we geboren worden vergeten velen wie we zijn. Door opvoeding en maatschappelijke overtuigingen worden we grootgebracht met het idee dat gebeurtenissen los van elkaar staan en dat veelal op toeval is gebaseerd, niets is minder waar. Als spirituele wezens zijn we van nature eeuwig en alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer de mensheid zich herinnert dat we allemaal één bewustzijn zijn met verschillende ervaringen, zullen de illusoire breuklijnen die ons verdelen verdwijnen en plaatsmaken voor vrede. Oneindige liefde is de enige waarheid, al het andere is een illusie.

Als spiritueel coach kan ik je door middel van helderweten en heldervoelen, antwoorden en inzichten geven op je levensvragen. 
Mijn doel is jou inzichten te geven en je helpen te herinneren wie je werkelijk bent. Je kunt bij mij terecht voor een vertrouwelijk gesprek. 
 

Klantervaringen met Han

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P