In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Spiritueel partnerschap

Wanneer iemand vraagt: "Hoe kom ik aan een relatie?", pas dan op waar je om vraagt. Een romantische relatie is een relatie waarin twee individuen hun eigen behoeften en hun eigen tekortkomingen op elkaar projecteren en verwachten dat die behoeften en tekortkomingen door de ander worden opgevuld. Met andere woorden, deze relatie is er een waarin de betrokken individuen zich aanvankelijk beter over zichzelf voelen dan voorheen, soms dan ooit tevoren. Ze voelen zich intelligenter, mooier, levendiger en beter. Dit duurt totdat de betrokken personen elkaar beginnen te zien zoals ze werkelijk zijn. De een begint bijvoorbeeld te zien dat de ander driftig is en de ander begint te zien dat de partner nooit echt zegt wat deze denkt.

Uiteindelijk wordt het moeilijk omdat de betrokken individuen niet begrijpen dat dit een natuurlijk process is, dat het gezond is en niet destructief. Dat de relatie niet uit elkaar valt, maar dat de illusie uit elkaar valt. Wanneer de illusie uit elkaar valt, begint de realiteit naar voren te komen van de twee individuen samen, wat ze daarvan kunnen maken en wat ze van elkaar kunnen leren. Dit is wanneer een echte relatie mogelijk wordt. Mensen zijn aan het overstappen van de beperkingen van een vijf zintuiglijke waarneming, waarin we buiten onszelf kijken en proberen de wereld te veranderen om ons gewaardeerd en veilig te voelen, naar een multi-zintuiglijke waarneming waarin we in onszelf kijken om de dingen te veranderen die ons verhinderen lief te hebben, ons verhinderen te geven en ons verhinderen om positieve krachten in de wereld te zijn.

Oude en nieuwe soort relaties

Er is verwarring over de oude soorten relaties en de nieuwe soorten relaties, die spiritueel partnerschap wordt genoemd. De romantische relatie is een van de oude soorten relaties. Iedereen weet dat het niet zo lang duurt. De wittebroodsweken eindigen altijd en dan wordt de vraag wat de partners zullen doen wanneer de wittebroodsweken eindigen. Het beste scenario is dat ze over zichzelf gaan leren van de oordelen die ze ontwikkelen over elkaar. Met andere woorden, ze beginnen delen van zichzelf te zien die ze probeerden te maskeren of te repareren. Ze gaan inzien dat ze probeerden zichzelf beter te laten voelen door naar de ander uit te reiken en door op zoek te gaan naar iemand anders om ze te voltooien. Dat is een romantische relatie. Het is hoe dan ook niet nuttig. Het leidt je af van de pijn die je in de relatie heeft gedreven, de pijn van je onwaardig en onbemind voelen en de pijn van je gebrekkig voelen. De pijn van het niet willen dat andere mensen zien wie je echt bent omdat je bent bang dat ze niets met jou te maken willen hebben.

Begin bij jezelf

Een gezonde relatie is een relatie waarin de individuen de reacties op zichzelf toepassen die ze ervaren tijdens hun interactie en niet hun partner de schuld hiervan geven. In plaats hiervan naar binnen kijken om de bron van die reacties te zien, bijvoorbeeld woede, ongeduld, jaloezie of wrok. Terwijl ze dat doen, beginnen ze te ontdekken dat de bron van die pijnlijke ervaringen in hunzelf zit, niet in hun partner. De partner kan die emoties en pijnlijke ervaringen naar boven brengen, maar is niet de oorzaak hiervan. Als je die pijnlijke ervaringen wilt overstijgen en loslaten, is het noodzakelijk om naar de bron te gaan en deze bron ligt in jou. Je kunt dat niet in jezelf veranderen door je partner de schuld te geven voor wat je voelt. Je verandert het niet door je partner de schuld te geven voor het triggeren van een bang deel van jouw persoonlijkheid. Dat angstige deel van je persoonlijkheid is deel van je persoonlijkheid zodat je dit volledig kunt ervaren, zodat je niet langer probeert te ontsnappen aan de pijnlijke emoties door jezelf af te leiden of te hopen dat iemand anders kan voorkomen dat je het ooit opnieuw ervaart. Dat is onmogelijk. De enige manier waarop je kunt voorkomen dat je door deze emoties en gevoelens in de greep wordt gehouden, is door over jezelf te leren. Er is geen enkele manier dat je dat kunt doen in een relatie die zo beperkt en niet-productief is als een romantische relatie.

Spiritueel partnerschap

Leer van je zielsverwanten op deze planeet en stel jezelf de vraag hoe je relateert met degene die je tegenkomt. Uiteindelijk kun je besluiten om met een van die zielsverwanten je leven door te brengen zolang je beiden leert van je interacties over jezelf. Zolang het een gelijkwaardige relatie is waarin je spiritueel kunt groeien. Dat is spiritueel partnerschap. Ik stel voor dat je daarnaar kijkt als je je eenzaam voelt en om iemand vraagt die je compleet maakt. Kijk naar het enige echte alternatief voor alle andere soorten relaties en dat is spiritueel partnerschap. Een relatie tussen gelijkwaardige partners met het doel om spiritueel te groeien. Dat is een bijzondere ervaring. Je leven is bijzonder en nu kun je het op een bijzondere manier gaan verkennen.


Heeft deze blog vragen bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten?

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707box 1035. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,

Han