In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Wat is authentieke kracht?


De mensheid ondergaat een enorme ongekende transformatie in bewustzijn. Deze transformatie van bewustzijn brengt een nieuw begrip van “kracht” met zich mee. Dit is de kracht als afstemming van de persoonlijkheid op de ziel. Dat is authentieke kracht. Ik gebruik deze term ”authentieke kracht” om het te onderscheiden van het soort “kracht” dat een straaljager, een kogel of het leger heeft. We denken dat wanneer iemand weerloos en ongewapend is en hij wordt aangevallen door een bewapende vijand zonder mededogen, dat de vijand de macht heeft. Maar wat we beginnen te beseffen, met velen tegelijk, is dat dit niet het geval is.

Macht om te controleren en macht om de buitenwereld te manipuleren produceert nu alleen nog maar geweld en vernietiging. Dat soort macht is externe macht. Dat is het soort macht dat we kennen sinds het ontstaan van onze soort. Het is het soort macht dat wapens, onderdak, landbouw en technologie heeft ontwikkeld. Het is het soort macht dat de wereld heeft gevormd en hervormd zodat wij, als menselijke soort, ons veilig en gewaardeerd voelen. Wat een verrassing is het nu, in de 21e eeuw, om te ontdekken dat juist dat soort macht nu contraproductief is voor onze evolutie. Het begrip van “macht” zelf, dat ons in staat stelde om te evolueren, verhindert nu onze overleving en verhindert onze evolutie.

Vertrouwen zal je leven veranderen, maar hoe?

Vertrouwen komt onmiskenbaar en onherroepelijk wanneer je begint in te zien dat alles wat je in de aardse school doet perfect de evolutie van je ziel dient. Wanneer je liefdevol en vergevingsgezind bent, wanneer je ernaar streeft om je bewust te zijn van wat je voelt, wanneer je ervoor kiest om vanuit liefde in plaats vanuit angst te handelen. Ook als je je jaloers, boos en verbitterd voelt, wrokgevoelens koestert of in een machtsstrijd verkeerd. Alles wat je doet is waardig en perfect. Nu is het de tijd om bewustzijn in deze dynamiek te brengen. Om je bewust te worden van wat je doet en de implicaties en gevolgen ervan.

De mensheid met vijf zintuigelijke waarneming had gidsen en leraren en werd geleid door gidsen en leraren maar ze waren zich niet bewust. We worden bewust omdat we overstappen van de beperkingen van vijf zintuigelijke waarnemingen naar multi-zintuiglijke waarnemingen. Nu kunnen we dat bewustzijn gebruiken om onze ervaringen bewust, verstandig en liefdevol te creëren. Met andere woorden: je bent op een zoektocht naar authentieke kracht en je kunt niet stoppen met deze zoektocht. Wat je ook kiest, je leert wijsheid.


Heeft deze blog vragen bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten?

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707box 1035. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,

Han