In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

spiritueel coach - tarot readings / kaart legging

Dag lieve ziel, 

Ik vind het fijn dat je er bent.

Ben je even de weg kwijt? Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Nood om je hart te luchten of heb je even iemand nodig die er kan zijn om jou de steun en handvaten te geven die je nodig hebt? Voel je dat je een blokkade hebt of dat je niet lekker in je vel zit of weet je niet wat te doen in een bepaalde situatie?

Of ben jij gewoon benieuwd wat je mag verwachten in de toekomst, of in jouw belangrijke levensvragen waarin je helderheid in wil? Ook ben ik gespecialiseerd in coaching en psychotherapie - gecombineerd met mindfulness, yoga en meditatietechnieken van het Oosten. Wil jij graag advies over een gezonde en holistische levensstijl, persoonlijke ontwikkeling, of handvaten in jouw spiritueel groeiproces?

Heldervoelend, helderwetend medium en spiritueel coach, tarot reading, naamanalyse, vedische astrologiepsychiatrisch verpleegkundige en holistic health care - master studie India in spiritualiteit en menselijk bewustzijn.

Ik reik naar je uit met een warm hart om er te zijn in de momenten waarin je de nodige hulp, steun of inzichten kan gebruiken; Heb je vragen of nood aan begeleiding in liefde en relaties? Wl je graag inzichten in belangrijke thema's in je leven? Hier help ik jou ook graag in verder. Vanuit een pure intentie om te verbinden vanuit het hart, wil ik graag naar jou luisteren.

Bij mij kan je terecht met al je vragen, uitdagingen, of onzekerheden. 

Ik heb jarenlange praktijk ervaring als psychiatrisch verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg; coaching, trauma verwerking, verlies, omgaan met heftige emoties, balans, healing en transformatie. Verder ben ik in India succesvol mijn master studie aan het afronden: yogic science and human consciousness. Hierin heb ik ook genoten van basis kennis ayurveda en vedische astrologie.

Tot snel,
Namaste

Klantervaringen met Shambhavi (Alleen Chat)

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P