In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Innerlijk Kind

Wanneer je als kind een onvervuld verlangen naar liefde hebt ontwikkeld, zal je als volwassen vrouw of man vaak moeite hebben met liefde geven en/of ontvangen.

Jouw Engelen willen dat je weet dat je echt de tijd mag nemen om jouw innerlijk kind te horen.

Innerlijk kind

“Nodig jouw innerlijk kind uit, hoor de angsten, voel het verdriet en geef de ruimte aan het doorvoelen van de situaties waarin je jezelf als kind alleen hebt gevoeld. Omarm je innerlijk kind, zodat je in het hier en nu kan helen. Geef jezelf toestemming om te helen en je eigen waarde in te zien. Je bent waardevol en zeer geliefd.”

De tijd is aangebroken om jouw intentie van innerlijke heling en verbinding met jezelf kracht bij te zetten. De energie van de wassende maan nodigt je uit om moed te hebben, om vooruit te kijken en actie te ondernemen.

Jouw Engelen fluisteren je toe: “Lieve Ziel, je hebt lang genoeg gewacht, uitgesteld en vooruit geschoven. Als je een confirmatie zocht: Ja, het is tijd. Tijd om jezelf te vervullen met de liefde voor jezelf, van het Allerhoogste Licht, waarvan jij deel bent. Je bent gezien en geliefd, de tijd is aangebroken om ook jezelf te zien en toe te laten dat je mag liefhebben en geliefd mag worden. Maak ruimte, maak ruimte om te ontvangen waar je hart zo naar verlangt.”

Wanneer wij ruimte maken om het innerlijk kind te horen, zien en voelen. Wanneer wij oprecht naar binnen kijken om onszelf gerust te stellen, maken we plaats voor zelfliefde. We erkennen onze heelheid. En maken op die manier ruimte om ook gezonde relaties te ontvangen.

Stap voor stap, het leven is een reis, terug naar heelheid.

Fijne thuiskomst,
Liefde en Licht


Heeft deze blog vragen bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten? 

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1004

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Liefs Leila