In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Sjamanistisch Lichtwerker

Je bent welkom: Liefdevol en geduldig luister ik aandachtig naar de vragen die op je hart liggen.

Van jongs af aan sta ik in contact met de Spirituele wereld. Waar het mij als kind niet helemaal duidelijk was, waarom ik dit lijntje naar boven had, weet ik als volwassen vrouw dat ik hiermee veel mensen mag helpen om tot heelheid te komen.

Er bestaat geen toevalligheden, dat is iets wat mij steeds duidelijker werd bij het doen van dit werk. Iedereen zoekt naar antwoorden in een poging te genezen en grip te krijgen op de werkelijkheid. Je staat er niet alleen voor. Als Sjamanistisch Lichtwerker stem ik mij af op jouw Gids, Bescherm Engelen en Spirit Dieren, kan ik je helpen weer inzicht te krijgen in jouw situatie.

Ook maak ik gebruik van kaartleggingen en bied ik reiki aan op afstand. Waar jij jezelf het prettigst bij voelt, het draait namelijk om jou. Ik hoor graag van je.

De blog die ik heb geschreven vind je hier:
Innerlijk kind
Je bent het Licht in de Duisternis
Jij bent magisch

 

 

Voel je vrij mij te benaderen

Namastè, Leila

Klantervaringen met Leila
Heldere uitleg en inzichten gekregen in de stappen die ik zou kunnen nemen in mijn huidige situatie. Hoopvol in de vooruitzichten die ik gekregen heb. Alles op zijn tijd. Dankjewel Leila.
Net een heel prettig en verhelderend gesprek gehad met Leila. Goed advies, rake omschrijving van de situatie waarin ik me bevind, van de man waarover het gaat en ik kan nu met meer rust aan het werk met mijn stukken. Echt een aanrader!

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P