Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Klein vriendelijk gebaar

Ik kies ervoor te geloven dat de mens goed is.

In de winter ging ik met de trein, een lange rit. De trein was, zoals altijd rond deze tijd, overvol, en ik zat tegenover een jonge vrouw. De verwarming die aanstond maakte de lucht droog en heet. De vrouw bood me haar handcrème aan.

Dit lieve gebaar en de vanzelfsprekende wijze waarop ze het aanbood ontroerden mij zeer. De rest van de dag roken mijn handen heerlijk naar vanille en jasmijn, een liefdevol aandenken.

Door het vele grondige handenwassen tijdens de crisis zijn mijn handen nu even droog en heb ik, voor het eerst, een tube handcrème gekocht. Met zachte hand raak ik mijzelf aan en zo leer ik tederheid. Ik zal mijn handcrème vanaf nu delen met vrienden en vreemdelingen en hoop zo dat de wereld een klein beetje vriendelijker wordt.

Wanneer was de laatste keer dat je met een glimlach thuiskwam door een kleine, maar betekenisvolle interactie? Wat zijn manieren waarop jij iemands dag kan verblijden met een kleine, vriendelijke daad? Of je eigen?

Geluk zit in een klein hoekje.


Heeft deze blog vragen bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten?

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707box 1043. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,

Melissa